Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İki bacı ne çok benziyorsunuz yazı yazış tarzlarınız bilem aynı :KK45::KK70::KK60:
Ee kardeşiz

Bugun arkadaşları toparladım pikniğe ama kendim gidemiyecek gibi oldum :KK45:
Pazartesiden beri kaynım ameliyat için bekliyor . Eşim araya girdi böbregi kurtarabilirmiyizki diye tekrar bayabi tatliller yapıldı . Malesef böbrek alınacak ameliyat bugune kaldı ... Memleketten diger bir kaynım ve eltim gelmiş ... Şimdilik kaynımın evindeler bugun bize gelirlermi bilmiyorum ... Diken üstünde acebalı bir gün yani :işsiz:
ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN Benim kv de 20 senedir tek böbrekli dikkat ederse no problem

Maviş hanım çoçuklara bakacak yakınında kimse varmı ? Ev aramaya nasıl gidiyorsun ? Bizim bu yana gelsene komşu olak :KK66:
Yok canim dün büyük kıza emanet ettim mecbur ne yapayım evide begendim ama fazla istiyor dua grubu bizim su ev işinede bir el atın Allah ev sahiplerine izan versin tuturabildiklerine bir standart yok sen ne taraftasın cok isterdim yakin olsaydık yürürdük kahve içerdik ahu cocuklardan ürktü ama onunkilerde küçük ondan zaar
Benimkileri okula gönderirdik seninkiler zaten büyük hayali bile güzel

Çok beğendim bonus ... ekmek dilimleri her ne kadar kilona göre klasik diyetisyen hesabına gör az olsa da ... ben çok beğendim menünü .

keşek hep böyle devam etsen :KK51::KK51::KK51:

içtin mi gece sütlü kahveni ? tarçınlı süt iç diyecektim burada olaydım :)

Kimseciksizliklere döktüğün içini seveyim senin white'm .

Neyi çağırırsan o senle gelir ...

Veremeyeceğim........
Gitmeyecek............
Tıkandı bu hafta........
Offf poffffff ....

Bunlar ne yahu ? gitmeyecekse bunları söyleyeceğin de gitmiyor ... ama motive , bugün harikayım , bu hafta gidecek , bu şişlik inecek dediğinde en azından stres kaynaklı duraksama yaşamıyorsun

Ahu değil gortlak , soyu tükenmiş hayvanları familysını koysan , ııı hhh ... cız bile etmedi içim .

Saldın mı saldın ?

Toparlanman lazım mı lazım ?

Ya siz diyeti şu moda aldınız , dur artılar var ..kaçamak var ... perş. bi sıkarım gittiği kadar ...

Hayat tarzınız olmaktan uzaklaşırsa spor ve sağlıklı beslenme , pehhhhhhhhhhh ...cumaya giden gr. lar ... yine gelecek ...sonra onları temizle dur .

Demem o ki , sopam tepende ... Bahanelerin kökü kurusun artık .

Günaydınnnnnnnnnnnnn.
Ben yolladım o kediyi ... ajan kedi o :cool: bak bakalım efser ne yiyip ne içiyor diye ...mobeseli kedi :KK70:

tartı farkına bakmayı unutma efser.

ya di mi ya ?
ecemavi ecemavi iyi ki gelmişsin , iyi ki arkandan gelmiş :KK19:

Günaydın daktırım , dünürüm :KK71:

Betülllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Betüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ayran aşı nerden çıktı şimdi ?
dur hele bi .... bi diyet yap ..

baktın durdu veremiyorsun ,o zaman .

güzel sedacım .
Ama bugün perşembe , bulguru ..gelirse pideyi çıkar listenden e mi canım ?
Begume köpek efsere kedi senin yelpaze geniş tırsıyorum

Ee kardeşiz

ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN Benim kv de 20 senedir tek böbrekli dikkat ederse no problem

Yok canim dün büyük kıza emanet ettim mecbur ne yapayım evide begendim ama fazla istiyor dua grubu bizim su ev işinede bir el atın Allah ev sahiplerine izan versin tuturabildiklerine bir standart yok sen ne taraftasın cok isterdim yakin olsaydık yürürdük kahve içerdik ahu cocuklardan ürktü ama onunkilerde küçük ondan zaar
Benimkileri okula gönderirdik seninkiler zaten büyük hayali bile güzel

Begume köpek efsere kedi senin yelpaze geniş tırsıyorum
ayy hatırladım o günü fenaydı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Piknik sorun degil nehirim yanı başımda parkta olmadı gitmem . Başka gün olmuyor 10 kişi aynı gün ayarlayana kadar baya uğraşıyorum :-). Ameliyatın bugun olacagını bilmiyordum . Sorun olmaz evde sayılırım yani :KK66:. Amaliyat iyi geçsinde..

Haklısın canım plan alt üst olunca ben sinirleniyorum genelde olsun sağlık olsunda :KK70:

Özlemişim if li menülerini banu ...
Menü bildirimini ilk senin açmanı da .

3 kupa bitki çayı sabah çok olmuş nisa.
Spor gayet güzel.
Birde ben olsam öğlen kabak yemeği ve semizotu yemeğini aynı öğünde yiyip akşam yoğurtla sofradan kalkmak yerine ...o semizotunu akşam yerdim.

Bu menü çok az ... bu kadar az menüleri sevmiyorum eflal.ama ...aması var işte...hafta sonu yaptığın kaçamakların telafisi de ancak böyle geliyor .
Keşke ne kaçamaklar olsa... ne bu açlık menüleri...
Umarım sabaha bu açlığın karşılığı tartına yansımış olur ... yarında pür dikkat.

Woow spor kozu devreye girmiş...
Börülce de ...
Canım menünde kötü yok . Eleştirilecek yani yok.
Artık tartının vicdanına kaldık yarın sabaha...

Çoook güzel menü ... nesi depresyon ?
Tartıya da canın sıkılmasın hiç .
Şeri de yazmış ...evdeki tartıların yağ kas ölçümü gerçekçi değil ... belli değerler üzerinden otomatik . Damacanada koysan onunda yağını kasını ölçer :)

Deme bacım yaaa ... hep eylülde gelirdik .. Kurbana denk gelmesin diye erken geleceğiz bu sene nasipse.
Pişeceğiz desene ...

Menü
Spor yine şahane ... ton balıklıyı deneyeceğim bende.
Yarın ki tartını çooook merak ediyorum hayrişim .

Bu da şahane dengeli bir menü...
Yürüyüşte var ...
Sizi üzen tartılar kırılsın :)

Canım kasırgam yine sporun çok iyi
Ama bu menü yazmamandan korkuyorum.
Cmt de memleket ...
Oy oy oy.

Tüm artılarını eksiye dönüştürecek menü olmuş saraycam ... eee bi de yarın var ...
Son gün son dk golü ...:)

Regl...
Geldi gelecek stresi...
Regl geldi yemesi...
Şimdi ilaçlar...
2 gün toparlarsan ...12 gün tekrar motive olman sürüyor fulya .
Kafan ciddi manada diyette değil.
Ilaç kilo aldırmıyor.
Ilaç iştah açıyorsa açıyorsa....
Iradene sahio çıkıp , yemeyecek olan sensin .

Canım senlik bi durum yoktur ..oranın bel kemiği gibisin ...
Yemek işi de zaten çoğu zaman salatanı götürüyordun :)
Ticketlarda ne güzrl markette kullanırsın :)

Kendi adıma o saatler .. doğal olarak aile saatimiz ...
Agustos ortası simdiki kadar sicak olmaz ausum..aslinda tatilciler icin ideal suan..deniz icin gelenlere..

Hayırlı sabahlar Afeti Deryalar :KK15:
Dün sabah pro diyetine başlamıştım, tam yapamıyorum ama yine de bence iyi olacak inşallah. Diyette meyve yok, ama ben bir şeftali ve karpuz yedim dün akşam. Menümü de yazarım birazdan.

şu ayran aşını ben de yapayım ya.. Üşenmesem buğday ve nohut kaynatabilsem bol kaynatıp buzluğa atacağım sonra sık sık aş yapardım :KK66: soğuk soğuk ne güzel gider o:rolleyes:
Ben 1 kilo bugdayi haslayip ativeriyorum nohutuda..buzlugumda hep olur..benim oglan cok seviyor yazlari soguk soguk..bugun yapip ativer buzluga Betulum..

Gunaydin guzellerim..

2 gundur aksamdan suya ceviz koyup sabah iciyorum..sunu farkettim..ictikten bikac dakika sonra karnimda bir sanci oluyor ve sonra wc..faydalarini okudum super..aslinda esim icin yapacaktim kolesterol düşürüyormuş..sonra maaile..

Gunaydin guzellerim..

2 gundur aksamdan suya ceviz koyup sabah iciyorum..sunu farkettim..ictikten bikac dakika sonra karnimda bir sanci oluyor ve sonra wc..faydalarini okudum super..aslinda esim icin yapacaktim kolesterol düşürüyormuş..sonra maaile..

dayy ben bunu çok yazdım burda akşamdan cevizi suya koyup suyunu için cevizi yiyin,yetmezse kayısı ve incirde ekleyin diye ama bazen gözden kaçıyor
bide herşey herkese etki etmiyor,mesela türk kahvesi benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor
kabızlık yada bağırsak sorunu yaşayanlara kombiyotik mayalı yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirmelerini öneririm:KK31::KK31::KK31:

Ben 1 kilo bugdayi haslayip ativeriyorum nohutuda..buzlugumda hep olur..benim oglan cok seviyor yazlari soguk soguk..bugun yapip ativer buzluga Betulum..
Kaç gündür yazıyım diyorum unutoyorum hülyam seni görünce hatırlıyorum ...
Bebeşinizin hayırlı uzun ömrü olsun inAllah . Vatanına ,milletine , anasına babasına hayırlı evlat . Rabbına salih kul olsun inşallah :68:

taşınıyoruz cnm henüz bir toplantı yapılmadı ama
5*6 kişi çıkartılcak yemek olayı kalktı sodekso verilecek
beni etkileyen pek birşey olmayacak ama alışkanlıklar zor işte :KK43:

hakkınızda hayırlısı olsun, değişiklik iyidir

Piknik sorun degil nehirim yanı başımda parkta olmadı gitmem . Başka gün olmuyor 10 kişi aynı gün ayarlayana kadar baya uğraşıyorum :-). Ameliyatın bugun olacagını bilmiyordum . Sorun olmaz evde sayılırım yani :KK66:. Amaliyat iyi geçsinde..

geçmiş olsun aebenim

dayy ben bunu çok yazdım burda akşamdan cevizi suya koyup suyunu için cevizi yiyin,yetmezse kayısı ve incirde ekleyin diye ama bazen gözden kaçıyor
bide herşey herkese etki etmiyor,mesela türk kahvesi benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor
kabızlık yada bağırsak sorunu yaşayanlara kombiyotik mayalı yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirmelerini öneririm:KK31::KK31::KK31:

ben bunu hep duyuyorum ama yapmadım, tam tarif verir misin?
Bu Kahvaltı beni ikindiye kadar götürür çok doydum :anneadayı:

Afiyet olsun hemşom, kahvaltını geç yapıyorsun sanırım, ben birazdan öğlen yiyeceğim 30 dk kaldı :-)

Kaç gündür yazıyım diyorum unutoyorum hülyam seni görünce hatırlıyorum ...
Bebeşinizin hayırlı uzun ömrü olsun inAllah . Vatanına ,milletine , anasına babasına hayırlı evlat . Rabbına salih kul olsun inşallah :KK68:
ay kimin bebişi oldu Daydream- Daydream- hayırlı uğurlu olsun canım

Geçmişi kaplumbağa hızıyla dinlene dinlene okudum:rapci:
Ben de alarmı erteleyip uyumuşum. Sabah ders vardı kaçırdım:KK51: Ders programına da itirazlarımız sonuç verdi düzenlediler. en geç 5 te bitiyor dersim. Arada 2-3 saatlik boşluklar yok. Yemeğimi önden hazırlarsam akşamı atlamam:KK36:
Bi şey daha vardı diyeceğimmm. Heh ben çok acıkıyorum. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum. bi ara öğün mü koysam oraya. Ciddi ciddi karnım guruldayarak yattım dün gece:KK53: Demir ilacı kullanıyorum bi süredir. Ausencia Ausencia bugünki kilomu da kulağına fısıldayım hemmen. Ara öğüne ne diyorsun ?

hakkınızda hayırlısı olsun, değişiklik iyidir

geçmiş olsun aebenim

ben bunu hep duyuyorum ama yapmadım, tam tarif verir misin?

Afiyet olsun hemşom, kahvaltını geç yapıyorsun sanırım, ben birazdan öğlen yiyeceğim 30 dk kaldı :-)

upload_2017-7-13_11-16-15.webp

farklı bi tarifi yok,bu mayadan alıp normal yoğurt gibi mayalıyosun
paketin arkasında yazıyor nasıl olduğu

Geçmişi kaplumbağa hızıyla dinlene dinlene okudum:rapci:
Ben de alarmı erteleyip uyumuşum. Sabah ders vardı kaçırdım:KK51: Ders programına da itirazlarımız sonuç verdi düzenlediler. en geç 5 te bitiyor dersim. Arada 2-3 saatlik boşluklar yok. Yemeğimi önden hazırlarsam akşamı atlamam:KK36:
Bi şey daha vardı diyeceğimmm. Heh ben çok acıkıyorum. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum. bi ara öğün mü koysam oraya. Ciddi ciddi karnım guruldayarak yattım dün gece:KK53: Demir ilacı kullanıyorum bi süredir. Ausencia Ausencia bugünki kilomu da kulağına fısıldayım hemmen. Ara öğüne ne diyorsun ?

demir ilacını akşam yatmadan alırsan gün içinde açlığı daha az hissedersin

Back
X