- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Ee kardeşizİki bacı ne çok benziyorsunuz yazı yazış tarzlarınız bilem aynı![]()
ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN Benim kv de 20 senedir tek böbrekli dikkat ederse no problemBugun arkadaşları toparladım pikniğe ama kendim gidemiyecek gibi oldum
Pazartesiden beri kaynım ameliyat için bekliyor . Eşim araya girdi böbregi kurtarabilirmiyizki diye tekrar bayabi tatliller yapıldı . Malesef böbrek alınacak ameliyat bugune kaldı ... Memleketten diger bir kaynım ve eltim gelmiş ... Şimdilik kaynımın evindeler bugun bize gelirlermi bilmiyorum ... Diken üstünde acebalı bir gün yani![]()
Yok canim dün büyük kıza emanet ettim mecbur ne yapayım evide begendim ama fazla istiyor dua grubu bizim su ev işinede bir el atın Allah ev sahiplerine izan versin tuturabildiklerine bir standart yok sen ne taraftasın cok isterdim yakin olsaydık yürürdük kahve içerdik ahu cocuklardan ürktü ama onunkilerde küçük ondan zaarMaviş hanım çoçuklara bakacak yakınında kimse varmı ? Ev aramaya nasıl gidiyorsun ? Bizim bu yana gelsene komşu olak![]()
Benimkileri okula gönderirdik seninkiler zaten büyük hayali bile güzel
Begume köpek efsere kedi senin yelpaze geniş tırsıyorumÇok beğendim bonus ... ekmek dilimleri her ne kadar kilona göre klasik diyetisyen hesabına gör az olsa da ... ben çok beğendim menünü .
keşek hep böyle devam etsen
içtin mi gece sütlü kahveni ? tarçınlı süt iç diyecektim burada olaydım :)
Kimseciksizliklere döktüğün içini seveyim senin white'm .
Neyi çağırırsan o senle gelir ...
Veremeyeceğim........
Gitmeyecek............
Tıkandı bu hafta........
Offf poffffff ....
Bunlar ne yahu ? gitmeyecekse bunları söyleyeceğin de gitmiyor ... ama motive , bugün harikayım , bu hafta gidecek , bu şişlik inecek dediğinde en azından stres kaynaklı duraksama yaşamıyorsun
Ahu değil gortlak , soyu tükenmiş hayvanları familysını koysan , ııı hhh ... cız bile etmedi içim .
Saldın mı saldın ?
Toparlanman lazım mı lazım ?
Ya siz diyeti şu moda aldınız , dur artılar var ..kaçamak var ... perş. bi sıkarım gittiği kadar ...
Hayat tarzınız olmaktan uzaklaşırsa spor ve sağlıklı beslenme , pehhhhhhhhhhh ...cumaya giden gr. lar ... yine gelecek ...sonra onları temizle dur .
Demem o ki , sopam tepende ... Bahanelerin kökü kurusun artık .
Günaydınnnnnnnnnnnnn.
Ben yolladım o kediyi ... ajan kedi obak bakalım efser ne yiyip ne içiyor diye ...mobeseli kedi
tartı farkına bakmayı unutma efser.
ya di mi ya ?
ecemavi iyi ki gelmişsin , iyi ki arkandan gelmiş
Günaydın daktırım , dünürüm
Betülllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Betüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ayran aşı nerden çıktı şimdi ?
dur hele bi .... bi diyet yap ..
baktın durdu veremiyorsun ,o zaman .
güzel sedacım .
Ama bugün perşembe , bulguru ..gelirse pideyi çıkar listenden e mi canım ?