- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende ölçmüyorum genelde kaptanım sadece fazlalığını anlatmak istemiştimcanım km ölçmüyorum hiç , sahil yolu ...git gel 5-6 km vardır diye sanıyorum sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ölçmüyorum genelde kaptanım sadece fazlalığını anlatmak istemiştimcanım km ölçmüyorum hiç , sahil yolu ...git gel 5-6 km vardır diye sanıyorum sadece
İnşallah kaptanım.
Yokk çok şükür somut bişey.
Hala beni bedensel değilde ruhsal olarak sarsar hep.
Böyle bi uyuz oluyorum enerjim düşük falan.
Geçer geçer de bugün zirve yaptı.
Bende ölçmüyorum genelde kaptanım sadece fazlalığını anlatmak istemiştimKardeşimle nişan elbisesi için Kadıköyü turlayacağız pazarda planladığımız olursa mangala gideceğiz yine orman dağ bayır
![]()
Demirim iyi gibiydi ama regl döneminde çok etkiliyor doktor anlamış olacak ki verdiBilirsin yoksa boğazımdan zor lokma geçer hele tatlı hiç
![]()
Ne oldu kaptanımkadıköy![]()
bilmem mihele yazın yenen şu dondurucudan çıkan soğuk şey varya hemen boğazlarını şişiriyo yiyemiyosun,ama işte ilaç niyetine faydalı olduğundan yemek zorunda kalıyosun
![]()
boğanın orlarda az mı turladıydım,kardeşimin sayesindeBende ölçmüyorum genelde kaptanım sadece fazlalığını anlatmak istemiştimKardeşimle nişan elbisesi için Kadıköyü turlayacağız pazarda planladığımız olursa mangala gideceğiz yine orman dağ bayır
![]()
yah hee hee ilaç ilaçNe oldu kaptanım
İlaçtır ilaç vitamin okaşınıyor gibisin
![]()
Boğayı çok severim takımımızdan ötürüboğanın orlarda az mı turladıydım,kardeşimin sayesindeözledim
o yukarı çıkarken bi çantacı vardı ne çok çanta alıyodum ordan![]()
Hiç aklıma gelmemişti ben sen miyim mortiyah hee hee ilaç ilaç
yookk estafurullah,kaptanın kaşıdığı yerler kabuk tutmadı daha, kaşırnırmıyım hiç,ismini bile söylemedim üstünden geçiverdim bak![]()
hala ya de ki , bana baaaak hala ... yokluğunda ne gördüm ki varlığında içimi şişiriyorsun ...
Bana bunalım değil , angry birds havası yapar genelde ..bu ay o da olmadı ...
moda tarafında bi restoranda yemekli düğüne gitmiştim çok güzeldiBoğayı çok severim takımımızdan ötürüSahili çok güzel gerçekten moda taraflarına gitmemiştim bu sefer gitmek istiyorum çok sıcak olmazsa
sizin yerinize de gezerim
![]()
Bi ara dukan diyetine merak salmıştım. 1 ay falan denedim. birkaç ay önceydi. Allahım nası et yemeler görmen lazım. Babam diyordu kızım balkonda kuzu çevirelim sabahtan. Gider gelir yersin diyeamaaaaaaaaaaaaan ha nehir ha sen .... ben sizi çift görüyorum
böyle kuzu çevirmeye can kurban![]()
Moda çok güzelmiş ben genelde boğa çevresi sahil falan yaptımmoda tarafında bi restoranda yemekli düğüne gitmiştim çok güzeldi
gez nilişkom benim yerimede gez![]()
Bi ara dukan diyetine merak salmıştım. 1 ay falan denedim. birkaç ay önceydi. Allahım nası et yemeler görmen lazım. Babam diyordu kızım balkonda kuzu çevirelim sabahtan. Gider gelir yersin diyeBi de o kadar yemeye kilo vermiştim ciddi ciddi
![]()
masum hayirlisi olsun canim benik is teri de kapandi 25 agustos bizim icinde son yeni yerle anlastilar bizi de goturup gotrmeyeceleri kesin degil benim de canim cok skkin bayramdan beri. hayirlsii olur insbütün dengeler değişiyor iş yerinde ,
sirket küçülmeye gidiyor.
yerlerimiz değişecek,personel çıkartımi olacak , yemek olayı kalkacak yeni yerde sodekso veya tikit verilecek![]()
keyfimiz kaçti![]()
Ben bıkmıştım açıkçası. Sabah kıymalı yumurta öğlen tavuk akşam et. Aklıma geldikçe tiksinyorumbi tanıdığım 3 ayda 20 kilo verdi,sonra bırakınca 25 kilo aldı
dukandan uzak durun derim
karatay candır![]()
Ayy abla içimi okudun resmen ben de hemen kalkıp yapayım da karşılıklı höpürdetelim![]()
Ben ictim hemde.duble.ama kesmedi
Ben icemedim kahve bitmişAfiyet olsun bende iceyim belki biraz ruhum uyanır.
Ne oldu kaptanım
İlaçtır ilaç vitamin okaşınıyor gibisin
![]()
Selam herkese. Bi egzersiz yapayım dedim 35 dk da canım çıktı.![]()
Bi ara dukan diyetine merak salmıştım. 1 ay falan denedim. birkaç ay önceydi. Allahım nası et yemeler görmen lazım. Babam diyordu kızım balkonda kuzu çevirelim sabahtan. Gider gelir yersin diyeBi de o kadar yemeye kilo vermiştim ciddi ciddi
![]()