Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım km ölçmüyorum hiç , sahil yolu ...git gel 5-6 km vardır diye sanıyorum sadece
Bende ölçmüyorum genelde kaptanım sadece fazlalığını anlatmak istemiştim :KK70:Kardeşimle nişan elbisesi için Kadıköyü turlayacağız pazarda planladığımız olursa mangala gideceğiz yine orman dağ bayır :ruh::KK53:

İnşallah kaptanım.
Yokk çok şükür somut bişey.
Hala beni bedensel değilde ruhsal olarak sarsar hep.
Böyle bi uyuz oluyorum enerjim düşük falan.
Geçer geçer de bugün zirve yaptı.
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

hala ya de ki , bana baaaak hala ... yokluğunda ne gördüm ki varlığında içimi şişiriyorsun ...

Bana bunalım değil , angry birds havası yapar genelde ..bu ay o da olmadı ...

Demirim iyi gibiydi ama regl döneminde çok etkiliyor doktor anlamış olacak ki verdi :deli:Bilirsin yoksa boğazımdan zor lokma geçer hele tatlı hiç :63::KK70:

bilmem mi:-) hele yazın yenen şu dondurucudan çıkan soğuk şey varya hemen boğazlarını şişiriyo yiyemiyosun,ama işte ilaç niyetine faydalı olduğundan yemek zorunda kalıyosun :confused::KK70:

Bende ölçmüyorum genelde kaptanım sadece fazlalığını anlatmak istemiştim :KK70:Kardeşimle nişan elbisesi için Kadıköyü turlayacağız pazarda planladığımız olursa mangala gideceğiz yine orman dağ bayır :ruh::KK53:
boğanın orlarda az mı turladıydım,kardeşimin sayesinde :KK200:özledim:KK42::KK200:
o yukarı çıkarken bi çantacı vardı ne çok çanta alıyodum ordan:işsiz:

boğanın orlarda az mı turladıydım,kardeşimin sayesinde :KK200:özledim:KK42::KK200:
o yukarı çıkarken bi çantacı vardı ne çok çanta alıyodum ordan:işsiz:
Boğayı çok severim takımımızdan ötürü :KK53:Sahili çok güzel gerçekten moda taraflarına gitmemiştim bu sefer gitmek istiyorum çok sıcak olmazsa :KK68:sizin yerinize de gezerim :KK19:

Boğayı çok severim takımımızdan ötürü :KK53:Sahili çok güzel gerçekten moda taraflarına gitmemiştim bu sefer gitmek istiyorum çok sıcak olmazsa :KK68:sizin yerinize de gezerim :KK19:
moda tarafında bi restoranda yemekli düğüne gitmiştim çok güzeldi
gez nilişkom benim yerimede gez :KK9:

amaaaaaaaaaaaaan ha nehir ha sen .... ben sizi çift görüyorum :deli:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

böyle kuzu çevirmeye can kurban :KK70::KK70:
Bi ara dukan diyetine merak salmıştım. 1 ay falan denedim. birkaç ay önceydi. Allahım nası et yemeler görmen lazım. Babam diyordu kızım balkonda kuzu çevirelim sabahtan. Gider gelir yersin diye:KK70: Bi de o kadar yemeye kilo vermiştim ciddi ciddi:KK53:

Bi ara dukan diyetine merak salmıştım. 1 ay falan denedim. birkaç ay önceydi. Allahım nası et yemeler görmen lazım. Babam diyordu kızım balkonda kuzu çevirelim sabahtan. Gider gelir yersin diye:KK70: Bi de o kadar yemeye kilo vermiştim ciddi ciddi:KK53:

bi tanıdığım 3 ayda 20 kilo verdi,sonra bırakınca 25 kilo aldı :confused:
dukandan uzak durun derim:duduk:
karatay candır :KK68:

bütün dengeler değişiyor iş yerinde ,
sirket küçülmeye gidiyor.

yerlerimiz değişecek,personel çıkartımi olacak , yemek olayı kalkacak yeni yerde sodekso veya tikit verilecek :KK43:

keyfimiz kaçti :KK43:
masum hayirlisi olsun canim benik is teri de kapandi 25 agustos bizim icinde son yeni yerle anlastilar bizi de goturup gotrmeyeceleri kesin degil benim de canim cok skkin bayramdan beri. hayirlsii olur ins

Ayy abla içimi okudun resmen ben de hemen kalkıp yapayım da karşılıklı höpürdetelim:KK50:

Ben ictim hemde.duble.ama kesmedi

Afiyet olsun bende iceyim belki biraz ruhum uyanır.
Ben icemedim kahve bitmiş:mad:
Aslında niyetim fincanımı cekecektim boş kave kavonozunu koydum neye kismet neye niyet
IMG_20170713_124619.webp

Ne oldu kaptanım:KK60:

İlaçtır ilaç vitamin o :sus:kaşınıyor gibisin :sopa::KK70:

Memelekeeeeeeeeeeeeeettttttttt....
sanki çok uzak ya ... gidemiyorum bir türlü .

Selam herkese. Bi egzersiz yapayım dedim 35 dk da canım çıktı. :deli:

35 dk ilk günler için :ruh::ruh::ruh: perte yeter ..sonra sonra açılırsın kuzum

Ben burdan şu mesajı aldım .

igde et ye :KK70:

Back
X