- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
senin hatrına yerim babamCanın sıkılıyorsa ben geldim işte
bamya pişirdim yer misin
yanında da çekirdekli biber![]()

ama onlar can çekici şeyler değilki kızma babam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin hatrına yerim babamCanın sıkılıyorsa ben geldim işte
bamya pişirdim yer misin
yanında da çekirdekli biber![]()
Benimde hazırlamam lazım benimkinide sen hazırla ne türkü yakarsın bana artıkValizini hazırladım eşimin ... bir de türkü uydurdum hazırlarken
Yardaaaaaaaaaan ayrı geçmeeeeeeeeez günleeeeeeeeeer , geçmeeeeez amaaaan ...aman amaaaaaaaaaaaan![]()
senin hatrına yerim babam
Gözümü kırpsam anlıyorsun kaptanımEn mimlilerdenorada olman yetiyor uyarı için
![]()
aynen bende ona benzetiğimden koydum zaten
ayyyyyy çok tatlı ..... aynı sen mücverimmmm ....höööööögtttttbu da aynı ben
![]()
Benimde hazırlamam lazım benimkinide sen hazırla ne türkü yakarsın bana artık![]()
dediğin doğru olabilir canım güya bugünü çğle yemeği ile kapatcaktım:)ben bırakmam seni
hoşgeldinbenim yıllardır yaşadığım şey bu, nedenini ve çözümünü bulursan banada bildirirmisin?
şöyle bişey, yeterli yemediysen yada çok hafif yediysen metabolizmanda şuanda hızlı çalışıyorsa yediklerin yetmemiş olabilir
1 saat 10 dakika spor yapildi) 5 te kuafore gidecem biraz bakim yarinda son ev toplamaca :)))
dediğin doğru olabilir canım güya bugünü çğle yemeği ile kapatcaktım:)
1 saat 10 dakika spor yapildi) 5 te kuafore gidecem biraz bakim yarinda son ev toplamaca :)))
hayal kurmayak mı, değil mi amaHayal kuruyorlardi kiyamadim...
senin hatrına yerim babam
inşşş canım hayırlısı olur elim kolum baglı suan tasınma durumu gundemımıze gırdı suan madem ıssızım barı esımın ısıne yakın bı yere gıdelım dıyoruz ev durumu netlessın bakacagımkötü olmuş,niye çekilmişlerki
hakkınızda hayırlısıda sen herhangi olumsuz bir duruma karşı iş arayışına girsen![]()
Hayal kuruyorlardi kiyamadim...
inşşş canım hayırlısı olur elim kolum baglı suan tasınma durumu gundemımıze gırdı suan madem ıssızım barı esımın ısıne yakın bı yere gıdelım dıyoruz ev durumu netlessın bakacagım
Net sorunum yok girebilirim ama yogun gececek gibi simdiden havuz programlari piknik programlari yapıldı... alışverişler gezmeler ziyaretler var daha onlari saymiyorum bile... firsar bulursam gece yatarken rapor veririm canimAkşam geçe kalıyorsa ... bence yemeksiz salata yoğurt geçir ...he dersen ki ausum kaptanım , tartımdaki eksiler şaha kalktı durduramıyorum .. o zaman tabiii sen bilirsin
girebilecek misin oralardan adacım ? yine özleneceksin .