Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün mü konuşmuştuk ? küçülen ayak numarama kimin nazarı değdi heeeee ?

39 numara terlik siparişi vermiştim .... boydan kısa geldi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Benimde hazırlamam lazım benimkinide sen hazırla ne türkü yakarsın bana artık :confused:

aaaaaaaaa ben onu unuttum , ben seni kaydettim ama bi şey yazmadım tabii doğal olarak sen beni kaydedemedin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ne zamandı yolculuk ?

ne kadardı ?

nereye idi ?

orada nasıl geçecek diyet ?

acele cevap :KK70:

ben bırakmam seni :KK4::KK19:

hoşgeldin :KK19:benim yıllardır yaşadığım şey bu, nedenini ve çözümünü bulursan banada bildirirmisin?

şöyle bişey, yeterli yemediysen yada çok hafif yediysen metabolizmanda şuanda hızlı çalışıyorsa yediklerin yetmemiş olabilir
dediğin doğru olabilir canım güya bugünü çğle yemeği ile kapatcaktım:)

dediğin doğru olabilir canım güya bugünü çğle yemeği ile kapatcaktım:)

Akşam geçe kalıyorsa ... bence yemeksiz salata yoğurt geçir ...he dersen ki ausum kaptanım , tartımdaki eksiler şaha kalktı durduramıyorum .. o zaman tabiii sen bilirsin :confused:

1 saat 10 dakika spor yapildi :KK66:) 5 te kuafore gidecem biraz bakim yarinda son ev toplamaca :)))

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

girebilecek misin oralardan adacım ? yine özleneceksin .

kötü olmuş:KK43:,niye çekilmişlerki :sinirli:
hakkınızda hayırlısıda sen herhangi olumsuz bir duruma karşı iş arayışına girsen :işsiz:
inşşş canım hayırlısı olur elim kolum baglı suan tasınma durumu gundemımıze gırdı suan madem ıssızım barı esımın ısıne yakın bı yere gıdelım dıyoruz ev durumu netlessın bakacagım

inşşş canım hayırlısı olur elim kolum baglı suan tasınma durumu gundemımıze gırdı suan madem ıssızım barı esımın ısıne yakın bı yere gıdelım dıyoruz ev durumu netlessın bakacagım

canım hakkında hayırlısı olsun ... sen bankada çalışmıyor muydun aklımda öyle kalmış ?

Akşam geçe kalıyorsa ... bence yemeksiz salata yoğurt geçir ...he dersen ki ausum kaptanım , tartımdaki eksiler şaha kalktı durduramıyorum .. o zaman tabiii sen bilirsin :confused:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

girebilecek misin oralardan adacım ? yine özleneceksin .
Net sorunum yok girebilirim ama yogun gececek gibi simdiden havuz programlari piknik programlari yapıldı... alışverişler gezmeler ziyaretler var daha onlari saymiyorum bile... firsar bulursam gece yatarken rapor veririm canim ;))

Back
X