• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Ausencia kaçırdım kocişin Edirne'ye niye gitti

gitmedi daha uyuyor :uykucu: :confused: birazdan uyandıracağım , yola çıkacaklar ... kırkpınar güreşlerine ...hafta sonu orda .

ilk ayrılışımız ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :KK61::KK61::KK61:

Benim yokluğumda da yolumda yürüyen fırtınalarım canlarım başta en yüksek katkıyla Hayrişim hepinize çok teşekkür ediyorum
KARAKARTAL oley
KARAKARTAL oley
:KK73::KK73::KK73::KK73:
Asıl sana teşekkürler onca yoğunluğun arasında puanlar muanlar uğraştın :KK19:

Eki Görüntüle 2020508

@Ahu060812
@mimu88
@Efser
@irmae
@eflalim
@ErSeSi
@White Lily
@_SARAYCA_
@igdedali
@Ausencia
@Nefs
@suspushanimcim
@nehirnil111
@begum75

@kuzularinannesi
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@Bonus
@saydin78
@60kiloyum
@mirjam
@ecemavi
@masumm
@DelyDoly
@ada81
@Betulina

@Lunya
@kelebekolacam
@Daydream-
@MorVampirella

@koza16

Yarın tartınız emekleriniz karşılığı olsun ...
Emeği az olana Cuma kıyağı olsun :)
Çok olana katmerli ooo lalala olsun .

Ama ne olursa olsun , azminiz de keyfiniz de bol olsun :KK200:
:KK200::KK60:

:63::63::63::63:

ne vaaar benimki de pazar gelecek .... ben şimdi pazara kadar 3 er cm lik incelmelik ne var ne yok dökmez miyim ortaya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hadi bakalım görelim bu hafta. Yalnız utanmıyorsunuz di mi iki kişi bana bir olup yüklenmeye. Hiç yüzünüz kızarmıyor di mi, etik mi bu yaptığınız allasen (accık da burdan vurayım da çok coşmayın bu hafta):KK70::KK70::KK70: Ayrıca bu gazla inceldiğin yerden kopacaksın diye de korkmuyor değilim :KK70: Ben şahsen takımımdaki herkesi spor konusunda taciz edecem. Rüyalarına girmeyi planlıyorum. Bi de hipnozla falan mı şeyapsam acep:rolleyes:

Back
X