Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spordan sayilir mi acaba gulmek benim 500 puan eder![]()
Benim yokluğumda da yolumda yürüyen fırtınalarım canlarım başta en yüksek katkıyla Hayrişim hepinize çok teşekkür ediyorum
KARAKARTAL oley
KARAKARTAL oley
![]()
Kendime de sayfaya yetişmekte harcadığım efor için 1000 point yazıyorum ozaman canısı olarrr mıAhu060812 canım saraycama ordan 500 point ... bana da 400 please ...
Ausencia kaçırdım kocişin Edirne'ye niye gitti
amaaaan eksik kalma ..amaaaaanKendime de sayfaya yetişmekte harcadığım efor için 1000 point yazıyorum ozaman canısı olarrr mı![]()
![]()
Şşşşttt karıştırma oraları allasen
belki hayriş fenerbahçeli
Asıl sana teşekkürler onca yoğunluğun arasında puanlar muanlar uğraştınBenim yokluğumda da yolumda yürüyen fırtınalarım canlarım başta en yüksek katkıyla Hayrişim hepinize çok teşekkür ediyorum
KARAKARTAL oley
KARAKARTAL oley
![]()
Hadi canım harbi ilk migitmedi daha uyuyor![]()
birazdan uyandıracağım , yola çıkacaklar ... kırkpınar güreşlerine ...hafta sonu orda .
ilk ayrılışımız ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Olsun kız ben hep yoğunum sizleri meraklandırdım bide geç oldu içim rahat etmedi hiç ama fırsat bulamadımAsıl sana teşekkürler onca yoğunluğun arasında puanlar muanlar uğraştın![]()
Eki Görüntüle 2020508
Ahu060812
@mimu88
@Efser
@irmae
@eflalim
@ErSeSi
@White Lily
Sarayca
igdedali
Ausencia
@Nefs
@suspushanimcim
@nehirnil111
@begum75
@kuzularinannesi
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@Bonus
saydin78
@60kiloyum
@mirjam
@ecemavi
@masumm
@DelyDoly
@ada81
@Betulina
@Lunya
@kelebekolacam
@Daydream-
@MorVampirella
@koza16
Yarın tartınız emekleriniz karşılığı olsun ...
Emeği az olana Cuma kıyağı olsun :)
Çok olana katmerli ooo lalala olsun .
Ama ne olursa olsun , azminiz de keyfiniz de bol olsun![]()
Haftaya benimkini biryerlere gondermek sart olduHaftaya manitum gelecek yanıma. Gördüğünde az daha incelmiş olayım bu hafta da iltifatlara boğsun beni diye sıkıyorum dişimi her hafta. Benim motivasyon sağlam yerden yani![]()
Hadi canım harbi ilk mi
Haftaya benimkini biryerlere gondermek sart oldu![]()
O değil sayfa artış hızı saatte 300 km yi geçti
Hadi bakalım görelim bu hafta. Yalnız utanmıyorsunuz di mi iki kişi bana bir olup yüklenmeye. Hiç yüzünüz kızarmıyor di mi, etik mi bu yaptığınız allasen (accık da burdan vurayım da çok coşmayın bu hafta)
ne vaaar benimki de pazar gelecek .... ben şimdi pazara kadar 3 er cm lik incelmelik ne var ne yok dökmez miyim ortaya![]()
Anaaam çok zorlanacaksın ben sana deyim oğlunla yat bari ben hep bebelerle yatarım öyle zamanlardaheee ya ... böğrümde öküz var3 gün başınızdayım
![]()