Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hazır mıyız çıtırlar:rapci:
Bir bildirim patlatayım da ortalık şenlensin yahu:KK73::KK73::KK73: Camış gibi de yatmışım bu saate kadar ohhh mis. Canıma değsin. :-)

Geçen hafta: 71.4

Bu hafta: 69. 800:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Fark:1.6

Yüzde: 2.24
Başta keptınımız eli maşalı aus olmak üzre hepinize tek tek teşekkür ediyorum:KK36: Siz olmasaydınız beni tekrar aranıza almasaydınız ben yine gelirdim bu kiloya ama kim bilir ne zaman... Belki de gelemezdim bilemedim şu an:KK53:
Tebrikler canısı
Bir daha yeneyim de bu rahatlasin :süslü:

He ablam rekor seviyesinde bir 100 gram Verde rahatla :mapus::KK70::KK70::KK70:

Ablam nereye kaçacağım, özel nedenlerden gelemedim sadece :KK43:
Vereceği altı üstü 100 gr var yok , kendi kendime yarisiyorum :KK30:

Eveeeeet başlasın yarış

Hayrissss super gidiyosun bacim..hedef kilon neydi??
55 Hülya abla. Daha çoook var. 82yle başladım. Topamda 30 a yakın kilo vermem lazım :KK51: Çok kızıyorum kendime çok. Her kilo verdiğimde kendine bu eziyeti tekrar neden yaptın diyorum ama yapacak bişey yok:KK51:

55 Hülya abla. Daha çoook var. 82yle başladım. Topamda 30 a yakın kilo vermem lazım :KK51: Çok kızıyorum kendime çok. Her kilo verdiğimde kendine bu eziyeti tekrar neden yaptın diyorum ama yapacak bişey yok:KK51:
Bu sefer olacak..gelecek o 55...çünkü bu sefer cooookk azimli ve istikrarlisin:))

Ey Allahım zoruna gitmesin beni cok yanlis anlama çok tövbe rabbim ama küçük bir sitem benimki yoksa verdiysen elbet bir nedeni var bu cahil kullun anlamayabilir :dua:
Bu regli kadınlar için zaten başlı başına bir sıkıntı onun yanına niye ödem veriyosunki 1 hafta öncesinde
Dedi ve carpıldı :KK70:

Ey Allahım zoruna gitmesin beni cok yanlis anlama çok tövbe rabbim ama küçük bir sitem benimki yoksa verdiysen elbet bir nedeni var bu cahil kullun anlamayabilir :dua:
Bu regli kadınlar için zaten başlı başına bir sıkıntı onun yanına niye ödem veriyosunki 1 hafta öncesinde
Bacim regli kadin karsidan gelen arabayi oldugu hizdan daha hızlı görurmus..sirazemiz kayiyor..

Ayyy bide sabahtan beri davul zurna düğün konvoyu..bu sicakta kardeşim evlense gitmem :deli:

Bunu yazarken deli gibi silah sıkıyorlar..magandalar..
Bu millet ne zaman uskanacak anlamadım daha kaç can alacaklaki akıllari başlarına gelsin...
Silah eğlence aracı degil bir şavaş icin icat edilmiş düşmandan koruma aracıdır hoş hiç olmasada olurmuş
Bunu anlamak ne kadar zor ya

ödem vaaar, huysuzluk vaaaar, mutsuzluuuk vaaar, pms ye bağlı migren vaaar, halsizlik vaaaar, iştah açıklığı tatlı krizleri vaaar, siniri stresi vaaaar....
Ablamı yalnız bırakmıym beraber çarpılalım dedim :KK70:

:D :D :D :D
Begenip gülen de carpiliyor mu acaba?

Back
X