Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bu şiddet eğilimini konuşalım bi araSpor yaptıralım ekstra. Ertesi güne de hafif menü yedirelim. Ben şahsen iç anadoluyu alırımmmmm
![]()
Canom sen bugün normal mi tartildin yoksa anadan uryan mı![]()
![]()
En fazla 1 saat surer. Hem takima 2 kisi kazandiririz belki![]()
Çok gönüllüyüm spor konusunda ceza vermeye. Senin takımdakilere ağır spor verem de 3 gün yerlerinden kalkmasınlarevet canım menülerden ve kilo bildiriminden muafsın ama eee spordan da olma yaniii .. iyi kötü illa ki yürüyüş oluyor
cezai ehliyetim yoktur belki ona güveniyorumdur46. 5
Olur ..kim verecek cezaları .... görev istiyorum diyorsan bu işi hemen yıkarım sana çok pis
ahahahahhaaha
ahahhhahhah soruya geeeel ....
24:00 e doğru![]()
7 yk yulaf kepeği, 1 yumurta akı (sarısını üstüne sürücez), 2 yk sirke, 2 yk zeytinyağı, en son kıvamı ayarlayacak kadar süt kabartma tozu, mahlep ve tuz.Ben kepekli deyim sen sağlıklı un anlaYulaf kepeğiyle simit iyiymiş bak. Tarifini isterem
![]()
Napayım anacım mücadele ruhumda var durduramıyorum. Yoksam bilmez miyim ki mıknatıs gibiyizzzzpotansiyel yüksek mi arkadaşların
tepkimiz de aynı olmuş ....çekiyor bi şey diyorum sana ...yok illa yoluşup çirkefleşelim diyorsun![]()
Çok gönüllüyüm spor konusunda ceza vermeye. Senin takımdakilere ağır spor verem de 3 gün yerlerinden kalkmasınlarŞaka bir yana cidden yaparım arkadaşlara da uyarsa. Yediğine karşılık bi spor belirlerim. Günlük yapılana ek olarak yapalım. Tabii bu demek değildir sporumu yapar cıssları götürürm. Sopalar her daim devrede
![]()
evet canım menülerden ve kilo bildiriminden muafsın ama eee spordan da olma yaniii .. iyi kötü illa ki yürüyüş oluyor
cezai ehliyetim yoktur belki ona güveniyorumdur46. 5
Olur ..kim verecek cezaları .... görev istiyorum diyorsan bu işi hemen yıkarım sana çok pis
ahahahahhaaha
ahahhhahhah soruya geeeel ....
24:00 e doğru![]()
susamsız olanını deneyebilirim aslında yarın evdeyim tüm günnn. Mahlepi de temin edeyim sabahtan. Yarım simit günlük hakkımı karşılar sanıyorum7 yk yulaf kepeği, 1 yumurta akı (sarısını üstüne sürücez), 2 yk sirke, 2 yk zeytinyağı, en son kıvamı ayarlayacak kadar süt kabartma tozu, mahlep ve tuz.
Yapımı: Tüm malzemeleri güzelce yoğuruyoruz. Aslında süte gerek bile kalmıyor ama kıtır değil de gerçek simit formunda olmasını isterseniz için 2-3 yk kadar hindistan cevizi sütü de eklenebilir. Hamuru ikiye bölüp şekil verin. Üstüne yumurta sarısını sürüp susamı da boca ettikten sonra, önceden ısınmış 175 derece fırında 20-25 dakika kadar pişiyor.
yapak mı yarın bak şimdi gözüme battı tarif mahlep falan![]()
Benim suçum degil kendi bizzat telaffuz etmisti diye sordum...
Normal tartilmis
potansiyel yüksek mi arkadaşların
tepkimiz de aynı olmuş ....çekiyor bi şey diyorum sana ...yok illa yoluşup çirkefleşelim diyorsun![]()
Maalesef aslinda cok istiyor. Bende burayi soyleyemedim ama srn gelirsen soylerim![]()
Hayırlı geceler sevgili takımımmm
Pointi bilmiyorum da 27 dk 30 days shred 1. level. 30 dk zumba bi de 30 dk yürüyüşüm var orta tempo. Onu söyleyim mi bilemedim
Hayırlı geceler sevgili takımımmm
Tuh ya heyecan yapmistim. Neyse baska zaman insallah goruselim. Ben cikiyorum hazirliklara devam. Iyi gecelerİlk tanışmamızı bir cafede kahve içerken hayal etmiştim ben
şaka bir yana , Yusufla kadınlar plajına gitmiyorum canım .. kendi de istemez zaten ..ne işim var benim burada der .
Ama diğer türlü sözüm söz