Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahanda abla rakibiz .
Gel beraber kiralim zincirlerimizi :KK66:
Zincir deyince aklima Tarkanin kir zincirlerini gel sarkisi aklima geldi :)))
İnşallah ablam inşallah
Orticim korktum sendennnnn.
90lardan 71 e dusmussun sunun surasinda 60lara ne kalmis.
Bu hafta spora siki siki sarilmaliyim.
Pazardan da yesillik stoku yaptim mi tammdir.

Ausencia Ausencia Kaptanim ben ortimden Ahu060812 Ahu060812 den korkmustum.
Ama ortadan kayboldu.
Acaba o bu benden korkt:KK47::KK47:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

spora koştu diyeceğim ama onu da yapmış bugün ...
yoksa pes edip mutfağa mı daldı :rolleyes:
Siz o satırları yazarken ben deli dana gibi yürüyüş yapıyordum canısı
Bütün evi temizledim mutfak dolaplarına giriştim. Çamaşır yıkandı ütü yapıldı, Günlük devriye de tamam. Nası yorgunum bittim resmen. 1+1 evi temizlerken böyle oluyorum. Ahu060812 Ahu060812 'yu düşünemiyorum :KK23: Kahvemi alıp kurulayım şöyle çamaşır suyu kokusu eşliğinde keyif yapam accık:confused:Yarın spor yapmayacam. dinleneyim az:ıslık:
:cry:

Huuu sabah okuyacak ve şok olacaksın kaptanı deryam ausum Ausencia Ausencia
:p :p :p :p
Tammm 1 saat Leslie yapıldı yuppi :KK76::KK76::KK76::KK76:

Kizz igdedali igdedali verdin gazı verdin gazı ben sabah nasıl kalkıp temizlik yapcemm söyle hele :KK14::KK14:

Neyse yaptığım kendime puanim takımıma opuldunuz...
Ahu060812 Ahu060812 kaptanım buyrunuz efemm :21:
:21:

Siz belki ulkemizde canli sahidi oldunuz darbenin, bizde ulkemizden yuzlerce kilometre uzakta televizyon karsisinda, elimizde kuran, dilimizde dua, gozumuzde yas, icimizde korkuyla seyrettik o geceyi..
Rabbim bir daha boyle acilar yasatmasin cennet vatanima..... En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Yolculuk ve diyet planımı şoyle planladım
Aslında sabah çıkılacaktı sonra ögleden sonraya karar verildi ben yanıma sadevüç yapıp alırım diye düşündüm daha sonra eger ikindiden sonra çıkarsak yemek derdi olmaz geriye sabah kahvaltısı kalıyor o da zaten en kolay öğün sadece minik cadı için atıstırmalıklar alacagım birde valizin içine bir yelere 5 kıraz sapı çayı birde 5 yeşil poşet cayı bıraktım hem ödemi cabuk atarım mutlaka oralarda vardır ama ben işimi garatiye almayi severim birde kuru kaysı alcagım birazda ciha tohumu kaysı ara ögünü yolculuk sırasında geçiştirmek için ciha tohumuda ani bagırsak hareketsizliginde geldigimde o şisliği tartıda görmemek için yemek ićme işi şuanda muama ama dışarda ögün ayarlamak daha kolay geliyor:KK66:ekliyecegiz öneriler varsa söyleyinbilirsiniz:KK60:

Back
X