Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evetttt canım öyleymis.
Yeni değil ama 2-3 yıldır ben biliyorum..
Benim de var dolgum gayet iyiyim bi yorgunluğum yok..
Istersen dolgularini degistirebilirsin belki seni etkiliyor olabilir.
ben de daha önce duymuştum ama açıkçası çok dikkate almadım. son zamanlarda okuduğum 2 kitapta vardı bir de netten denk geldim. iyice kafayı taktım. çok halsizim ya bildiğin gibi değil. hatta şu diyete tam adapte olamamamın bile baş sebebi diyebilirim. bir yolunu bulup değiştirteceğim. diş doktorunuz yok öyle bir şey derse bile tartışmaya girmeyin doktorunuzu değiştirin diyorlar bunu yazan doktorlar. o derece ciddi yani.

Bugün kımıl kımılım :KK70::KK70::KK70:

Akşam mr.değnek geliyor diye mi acep :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayy neden altta 5 ziyaretçi var ? yani üye değilseniz , olun hemen gelin beraber kilo verelim ..çekinmeyin ... komşu takımlardansanız :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ki görüyorum :KK71: boş gelmeyin azıcık taktik verin , moral verin , motive verin .... diyet paylaştıkça güzeldir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben de daha önce duymuştum ama açıkçası çok dikkate almadım. son zamanlarda okuduğum 2 kitapta vardı bir de netten denk geldim. iyice kafayı taktım. çok halsizim ya bildiğin gibi değil. hatta şu diyete tam adapte olamamamın bile baş sebebi diyebilirim. bir yolunu bulup değiştirteceğim. diş doktorunuz yok öyle bir şey derse bile tartışmaya girmeyim doktorunuzu değiştirin diyorlar bunu yazan doktorlar. o derece ciddi yani.

fulya nacizane fikrim ... takıntılarından koşarak uzaklaaaaş... motiveni düşerebilecek şeyleri mıknatıs gibi çekiyorsun üzerine .
bir aydır genel gözlemim bu . Madem burada her şeyi paylaşıp, destek oluyoruz ..bunu da yazmadan geçemedim ..

Amalgam mıydı ne karın ağrısı idi ?o dolguların halsizlik etkisi sende var mı yok mu bilemem ama ... var olduğuna şartlanman yoksa da seni halsiz yapar bunu iyi bilirim .

yeni dolgularım değil çook eski iki dolgum bu şekilde . tek dezavantajının renginden dolayı çürük gibi gözükmesi olduğunu düşünüyorum .
İçeriğinde ki civanın yediğimiz balıktakinden dahi az olduğunu okumuştum .
kaldı ki yeni tüm dolgularım defaatle düştü.
onlar sanki mıhlanmış mübarek :KK51:

görüntüsü dışında memnunum ve halsiz değilim , belki biraz civaya ihtiyacı vardı vücudumun :confused:

zaten amalgam dolguların tercih edilmesinin nedeni, sağlam ve maliyetinin düşük olmasıymış. canım diş fırçalarken bile civa açığa çıkıyormuş. ağır metal vücudu yavaş yavaş etkiler farketmezsiniz diyorlar. tabi yan etkisi sadece bunlar değil. ben sadece halsizliği yazdım.

Evetttt canım atliyordum..
Ama leslie kesinlikle daha etkili onu farkettim.
Bide ipsiz atlamak sıkıcı çok uzun surduremiyor insan...
Setini kendin belirle 1000 taneyi 10 dk içinde atliyordum dinlenerek ama kısa kısa nefes alma şeklinde...
Iple niye atlamiyorsun?
Çok yorulurum diye ipsiz atlayayım diyordum ama karar veremedim şu an. 2 yıl önce düzenli atlıyordum. Bana da yaptığım tüm sporlardan daha etkili gelmişti nedense. Rocky müziğini açıp atlıyordum ben. O zaman acayip gaza geliyordum:confused:

Çok yorulurum diye ipsiz atlayayım diyordum ama karar veremedim şu an. 2 yıl önce düzenli atlıyordum. Bana da yaptığım tüm sporlardan daha etkili gelmişti nedense. Rocky müziğini açıp atlıyordum ben. O zaman acayip gaza geliyordum:confused:

edriiiiiiiiyınnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye de bağırıyor muydun :KK70::KK70:

sok gözüme soook ... sabah sabah spor planlarım niye döküldü sanıyorsun :KK49:

bi uyandım senden 1 saat leslie ...
ahudan gece gece 90 dk yürüyüş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bi durun yahu .... aaaaaaaaa ...hayriş gelir ordan şimdi ayyy bugün kaslarımı dinlendirecektim ama :ukala::ukala:

ayyyyyyyyy baaaak bi fena oldum yine :KK70:
:70: :70: :70: :70:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

sizin takımla bizim takımın maçını düşünsene ama :KK70::KK70::KK70:

ahu hep faul yapar , onda o potansiyel var :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ben tam pas vereceğim bi bakıyorum begüm yok :rolleyes: köşede dondurma götürüyor :KK70:
Ben mi faul yapacam Aus allasen ki ben karıncayı incitmeyen ben Rakip takıma faul yapacak...varmı bende o göz işimi faul e bırakacak...akşamdan en sıkı rakibin gazozuna müsil koyarım uğraşmam faulle falan öyle son dakka:70: :70: :70:

Hayırlı mutlu pazarlar içimde geceden spor yapmanın endorfini ile benimde içim kıpır kıpır

oldu bu iş he Aus...fırtınalar kasırgalar yarışı gazımızı geri getirdi sanki :-):-)

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ben mi faul yapacam Aus allasen ki ben karıncayı incitmeyen ben Rakip takıma faul yapacak...varmı bende o göz işimi faul e bırakacak...akşamdan en sıkı rakibin gazozuna müsil koyarım uğraşmam faulle falan öyle son dakka:KK70: :KK70: :KK70:

Çokkkk nuri alço gördüm seni ahu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

upload_2017-7-16_13-29-46.webp
upload_2017-7-16_13-29-46.webp

d.s.b. ne acaba? bilemedim.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

benim bir önerim var efsercim:KK19: :KK19:mesajlarını yazarken arada nokta virgül kullanırsan sevinirim. cümlenin başı ile sonunu göremiyorum:-) bazen gözlerim şaşı oluyor:confused::confused::confused::confused::confused:

bunun dışında yanına çiğ fındık, badem, ceviz almanı öneririm. arada kendine uygun yiyecek olmadığında takviye olarak bunlardan atarsın ağzına:KK68:

Aus sen hedefleri mi değşitirdin:KK64::KK64::KK64::KK64: buradaki rakamlar farklı. benim hedefim 79.9 du. burada 79.5 yazıyor:oops::oops::oops::oops:

heyttt bee güvene bak sen:halay::halay::halay::halay:
Telefon kullanıyorum kuzum ondan sorunlar yaşıyorum. Gelince en kısa zamanda bu soruna bir el atmayı düşünüyorum.

Hayırlı mutlu pazarlar içimde geceden spor yapmanın endorfini ile benimde içim kıpır kıpır

oldu bu iş he Aus...fırtınalar kasırgalar yarışı gazımızı geri getirdi sanki :-):-)

Ama kadroların tırtları fena ... mesela ben efseri ..begümü .... nehiri yazmışım bize ... ayda 10 dk spor yaparlar mı muamma :KK70::KK70::KK70:

igdedali igdedali dünkü sporunu bi net yazarmısın hayriş callen la 30 day programının dakikalarını bide bunkar egzersiz oluyodu demi

Ama kadroların tırtları fena ... mesela ben efseri ..begümü .... nehiri yazmışım bize ... ayda 10 dk spor yaparlar mı muamma :KK70::KK70::KK70:
Harbiden size cansızları yazmışsın kendine garezin ne..ama @Lunya sizi sırtlar merak etme.yetiş nana yetiş..

*
Fırtınalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yine çok gerideyizzzzzzzzzzz :sinirli::sinirli:

vAMPİR NEREDESİN ?

şERİİİİİİİİ HANİ YÜRÜYÜŞLER ?

mİMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?

sAYDINNNNNNNNN HANİ BAŞLIYODUN ???

mASUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM eRSESİİİİİİİİİİİİİİ HUUUUUU ?

AYYY SİNİRDEN BÜYÜK KÜÇÜK KARIŞMIŞ HARFLER :KK70:

igdedali igdedali dünkü sporunu bi net yazarmısın hayriş callen la 30 day programının dakikalarını bide bunkar egzersiz oluyodu demi

Harbiden size cansızları yazmışsın kendine garezin ne..ama @Lunya sizi sırtlar merak etme.yetiş nana yetiş..

Öyle kalanları sıradan gittim , keşke az hesap yapaydım :KK70:

nanaaaaaaaaaaaa uçur beniiiiiiiiiii :confused:

hülya da iyi döndü .... şu @masumm hatun kişisi lesli yaptım diyordu ... kızlar gözünüzü sevem ahuyu etikeleyin spora :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ERDvgB.webp
he aman iyi o zaman hülyam ... babam kaçtı oralardan ..iki hafta Yunanistan da :deli:sanki orası serin

he dedim öyle bi şey ...
gelir şimdi dedim ...
ayy spor yapmayacaktım ama ile başlayan veciz cümleler kurar dedim:KK70:
ERDvgB.webp

yeni dolgularım değil çook eski iki dolgum bu şekilde . tek dezavantajının renginden dolayı çürük gibi gözükmesi olduğunu düşünüyorum .
İçeriğinde ki civanın yediğimiz balıktakinden dahi az olduğunu okumuştum .
kaldı ki yeni tüm dolgularım defaatle düştü.
onlar sanki mıhlanmış mübarek :KK51:
görüntüsü dışında memnunum ve halsiz değilim , belki biraz civaya ihtiyacı vardı vücudumun :confused:

edriiiiiiiiyınnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye de bağırıyor muydun :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Dün 50 dk callan+ 27 dk 30 days shred+ 60 dk tempolu yürüyüş:confused:
Sanırım egzersizden sayılıyor

Back
X