- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Onu geçen gün de gördüm senin bi mesajında. Bi bakayımmmşınavda bende süper değilim :)
Ben squat girl ü de çok seviyorum ... hem kadının enerjisini de .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu geçen gün de gördüm senin bi mesajında. Bi bakayımmmşınavda bende süper değilim :)
Ben squat girl ü de çok seviyorum ... hem kadının enerjisini de .
Amaaan evde durup pinekleyeceğime totoyu kaldırayım da bi işe yarasın dedim. Sen bakma benim spor yapmayacam dediğime. Yorgunken öyle bi karar alırım. dinlenince de hemen bi daha yapayım derimİyiki bugün spor yapmıyorsun
Anam bu 30 day seyside jillanmis cehalet iste
Allah kavuştursun
Amaaan evde durup pinekleyeceğime totoyu kaldırayım da bi işe yarasın dedim. Sen bakma benim spor yapmayacam dediğime. Yorgunken öyle bi karar alırım. dinlenince de hemen bi daha yapayım derim![]()
Geçmişi bitirdim şükür![]()
Bugün yürüyüş kaldı, eşim meydana gitti yine
Şu an midem gurulduyor ve dün geceden çok uykusuzumevde yap bir şeyler ... yürüyüş kaldı işin kolayı ... bak bende bugün kapı dışarı çıkmadım
Baklava yiyince yaşıyormuş bu hissi, öyle dedi bana
Maşallah kaynatmışsınızsenin bildirimler gelince farkettim ki .... ne çok konuşmuşum![]()
Lütfen yapma daha kalkamam yerimden şimdiValla ben dinlendim şu an bile yapasım var
amaaaa merak etme yapmayacağım .... değnek eniştenin karşınapert çıkmamam lazım
![]()
fulya nacizane fikrim ... takıntılarından koşarak uzaklaaaaş... motiveni düşerebilecek şeyleri mıknatıs gibi çekiyorsun üzerine .
bir aydır genel gözlemim bu . Madem burada her şeyi paylaşıp, destek oluyoruz ..bunu da yazmadan geçemedim ..
Amalgam mıydı ne karın ağrısı idi ?o dolguların halsizlik etkisi sende var mı yok mu bilemem ama ... var olduğuna şartlanman yoksa da seni halsiz yapar bunu iyi bilirim .
evet canım haklısın telefonda yazmayı ben de sevmiyorum. arada donuyor sinir oluyorumTelefon kullanıyorum kuzum ondan sorunlar yaşıyorum. Gelince en kısa zamanda bu soruna bir el atmayı düşünüyorum.
Önce iğdeyi yensem sonra bi kaptanı vede lunyayi yensem efseride unutmayalım kariyerimin zirvesindeyken jübile yapsam nasıl olur
Size yazarken boş durmuyorum .... an itibarıyla pozisyonum![]()
Menüme de şuracığa bırakayımmm.
Kahvaltı öncesi(9:30)
Şekersiz kahve
2 kuru incir+1 kuru kayısı(evet saf pronun acısı çıkıyor)
Kahvaltı+öğlen(12:00)
2 yumurtayla Kıymalı yumurta
1 bardak ayran
Ara(14:00)
1 bardak süt
Akşam(16:30)
tavuk köfte
Ayran
Saf pro burda biteeer. Yarın güzel güzel sebzelerimle aşk yaşayıp salatalarımla dans edecem
Su: 2 lt
Spor: henüz yok. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez![]()
Ausencia
bana da öyle oldu. gittim yattım. 3 saat uyumuşum. kalktım duş aldımBir ağırlık çöktü üstüme. Koltuğa yapıştım. Kalkabilsem spora başlayacam ama nerdeee. KızAusencia okuyup üfledin mi ne yaptın bana
![]()
Allahım Ankara'da sağanak yağış var şu anda.
Camları yeni sildimm ben![]()
Yarın deneyecem ara öğün olarak. Kahvaltıyı geç yapınca arada kaynadı unutmuşum bakbiraz olumsuzum evet ama şartlarda etkili oluyor. yani tamamen hatalı değilimneyse tabi bir şekilde bu durumu aşacağım.
evet canım haklısın telefonda yazmayı ben de sevmiyorum. arada donuyor sinir oluyorumhele alıntılar hasta ediyor beni.
hadi bakalım başarılar yaparsın sen
bu kiloyla bu hareketi tövbe Allah yapamam
saf pro tıkıyor demidün yaptığın lorlu cevizli poğaçayı yemedin mi?
bana da öyle oldu. gittim yattım. 3 saat uyumuşum. kalktım duş aldım
oooohhhh bereket olsun. yaz yağmuruama camlar sinir etmiştir seni haklısın
![]()
Daha evvel de demiştim. Bi arkadaşım d vitamini kullanırken acayip kilo verdi. Hızlı da gitti. Çok faydası var bence. Tabi ihtiyaç olmadan kullanmamak lazım. Kullan sen kullan hemenHedefime 2.5 ay kalmış, güya 60 olucam10 kilo gider mi bu sürede
dvit ampul almış eşim 4 hafta kullanıcam, şimdi içiyim ilkini ise yarar belki
![]()
aslında 2,5 ayda 10 kilo gider. haftada 1 kilo. bende hayda hayda gider. eylül sonunda 70 olsam ne güzel olurHedefime 2.5 ay kalmış, güya 60 olucam10 kilo gider mi bu sürede
dvit ampul almış eşim 4 hafta kullanıcam, şimdi içiyim ilkini ise yarar belki
![]()
olur tabi. ben onu kahvaltıda 2 tane yiyordum bir ara. yanında domates yeşillik. güzel bir kahvaltı oluyorduYarın deneyecem ara öğün olarak. Kahvaltıyı geç yapınca arada kaynadı unutmuşum bak![]()
Evde leslie ablayla coşsan ? Hem kısırın da günahı çıkmış olurBugün yürüyüş kaldı, eşim meydana gitti yine
Baklava yiyince yaşıyormuş bu hissi, öyle dedi bana![]()
Maşallah kaynatmışsınız![]()
Lütfen yapma daha kalkamam yerimden şimdi![]()
biraz olumsuzum evet ama şartlarda etkili oluyor. yani tamamen hatalı değilimneyse tabi bir şekilde bu durumu aşacağım.
evet canım haklısın telefonda yazmayı ben de sevmiyorum. arada donuyor sinir oluyorumhele alıntılar hasta ediyor beni.
hadi bakalım başarılar yaparsın sen
bu kiloyla bu hareketi tövbe Allah yapamam
saf pro tıkıyor demidün yaptığın lorlu cevizli poğaçayı yemedin mi?
bana da öyle oldu. gittim yattım. 3 saat uyumuşum. kalktım duş aldım
oooohhhh bereket olsun. yaz yağmuruama camlar sinir etmiştir seni haklısın
![]()
Evde leslie ablayla coşsan ? Hem kısırın da günahı çıkmış olur![]()