Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiki bugün spor yapmıyorsun:KK48:

Anam bu 30 day seyside jillanmis cehalet iste
Allah kavuştursun
Amaaan evde durup pinekleyeceğime totoyu kaldırayım da bi işe yarasın dedim. Sen bakma benim spor yapmayacam dediğime. Yorgunken öyle bi karar alırım. dinlenince de hemen bi daha yapayım derim:KK73:

Amaaan evde durup pinekleyeceğime totoyu kaldırayım da bi işe yarasın dedim. Sen bakma benim spor yapmayacam dediğime. Yorgunken öyle bi karar alırım. dinlenince de hemen bi daha yapayım derim:KK73:

Valla ben dinlendim şu an bile yapasım var :KK53:

amaaaa merak etme yapmayacağım .... değnek eniştenin karşına :ruh: pert çıkmamam lazım :KK53:

fulya nacizane fikrim ... takıntılarından koşarak uzaklaaaaş... motiveni düşerebilecek şeyleri mıknatıs gibi çekiyorsun üzerine .
bir aydır genel gözlemim bu . Madem burada her şeyi paylaşıp, destek oluyoruz ..bunu da yazmadan geçemedim ..
Amalgam mıydı ne karın ağrısı idi ?o dolguların halsizlik etkisi sende var mı yok mu bilemem ama ... var olduğuna şartlanman yoksa da seni halsiz yapar bunu iyi bilirim .

biraz olumsuzum evet ama şartlarda etkili oluyor. yani tamamen hatalı değilimHoppaHoppaHoppa neyse tabi bir şekilde bu durumu aşacağım.

Telefon kullanıyorum kuzum ondan sorunlar yaşıyorum. Gelince en kısa zamanda bu soruna bir el atmayı düşünüyorum.
evet canım haklısın telefonda yazmayı ben de sevmiyorum. arada donuyor sinir oluyorum:mad::mad::mad: hele alıntılar hasta ediyor beni.

Önce iğdeyi yensem sonra bi kaptanı vede lunyayi yensem efseride unutmayalım kariyerimin zirvesindeyken jübile yapsam nasıl olur
:-):-):-):-) hadi bakalım başarılar yaparsın sen:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

large-104.jpg
Size yazarken boş durmuyorum .... an itibarıyla pozisyonum :KK70::KK70::KK70:

bu kiloyla bu hareketi tövbe Allah yapamam:eek::eek::eek:

Menüme de şuracığa bırakayımmm.
Kahvaltı öncesi(9:30)
Şekersiz kahve
2 kuru incir+1 kuru kayısı(evet saf pronun acısı çıkıyor)

Kahvaltı+öğlen(12:00)
2 yumurtayla Kıymalı yumurta
1 bardak ayran
Ara(14:00)
1 bardak süt

Akşam(16:30)
tavuk köfte
Ayran

Saf pro burda biteeer. Yarın güzel güzel sebzelerimle aşk yaşayıp salatalarımla dans edecem:kk77:
Su: 2 lt
Spor: henüz yok. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez :deli: Ausencia Ausencia

saf pro tıkıyor demi:-):-):-) dün yaptığın lorlu cevizli poğaçayı yemedin mi?

Bir ağırlık çöktü üstüme. Koltuğa yapıştım. Kalkabilsem spora başlayacam ama nerdeee. Kız Ausencia Ausencia okuyup üfledin mi ne yaptın bana :KK70:
bana da öyle oldu. gittim yattım. 3 saat uyumuşum. kalktım duş aldım:ıslık::ıslık::ıslık:

Allahım Ankara'da sağanak yağış var şu anda.
Camları yeni sildimm ben :cry:

oooohhhh bereket olsun. yaz yağmuru:KK71::KK71::KK71: ama camlar sinir etmiştir seni haklısınHoppa

biraz olumsuzum evet ama şartlarda etkili oluyor. yani tamamen hatalı değilimHoppaHoppaHoppa neyse tabi bir şekilde bu durumu aşacağım.

evet canım haklısın telefonda yazmayı ben de sevmiyorum. arada donuyor sinir oluyorum:mad::mad::mad: hele alıntılar hasta ediyor beni.

bana da öyle oldu. gittim yattım. 3 saat uyumuşum. kalktım duş aldım:ıslık::ıslık::ıslık:

oooohhhh bereket olsun. yaz yağmuru:KK71::KK71::KK71: ama camlar sinir etmiştir seni haklısınHoppa
Yarın deneyecem ara öğün olarak. Kahvaltıyı geç yapınca arada kaynadı unutmuşum bak:KK30:

Hedefime 2.5 ay kalmış, güya 60 olucam :lülülü: 10 kilo gider mi bu sürede :işsiz: dvit ampul almış eşim 4 hafta kullanıcam, şimdi içiyim ilkini ise yarar belki :KK45:
Daha evvel de demiştim. Bi arkadaşım d vitamini kullanırken acayip kilo verdi. Hızlı da gitti. Çok faydası var bence. Tabi ihtiyaç olmadan kullanmamak lazım. Kullan sen kullan hemen :confused:

Hedefime 2.5 ay kalmış, güya 60 olucam :lülülü: 10 kilo gider mi bu sürede :işsiz: dvit ampul almış eşim 4 hafta kullanıcam, şimdi içiyim ilkini ise yarar belki :KK45:
aslında 2,5 ayda 10 kilo gider. haftada 1 kilo. bende hayda hayda gider. eylül sonunda 70 olsam ne güzel olur:KK59::KK59::KK59:

Yarın deneyecem ara öğün olarak. Kahvaltıyı geç yapınca arada kaynadı unutmuşum bak:KK30:
olur tabi. ben onu kahvaltıda 2 tane yiyordum bir ara. yanında domates yeşillik. güzel bir kahvaltı oluyordu:KK68::KK68::KK68: öyle de deneyebilirsin tatlım:KK25:

Baklava yiyince yaşıyormuş bu hissi, öyle dedi bana :KK53::KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Maşallah kaynatmışsınız :confused:

sorma öyle olmuş :confused:

Lütfen yapma daha kalkamam yerimden şimdi:KK70:

yok yok ....böyle kapı çalana adar kalkmam yerimden o dereceyim

ben bu kiloda da yapamam , sıkıntı yok :KK48:

Back
X