Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geç mi kaldık acep kaptaniçem? :KK31:Var mı kendine güvenen bir diyetyiğit (babayiğitin diyet yapan versiyonu. Şu an uydurdum :KK70:)

o mesajı yazmayaydın çıkardı biri de :KK70::KK70::KK70:
artık zor saydınım ... ben bile tırstım :mad:

Kaptanım cumartesi günü sınavım bu hafta full ezber yapmam gerek hiç çalışamadım zaten bu hafta belki çok iddaalı değilim yediklerime dikkat edeceğim ama hafta sonundan itibaren spora bir başlayacağım inşallah bir daha durmak yok :spor:

anacımmmm 20 dk iki bel kıvır , mekik çek ... hem spor zihni açar :cool:

bu hafta eldekileri bitime haftası
mutfak için paso , dolma,pilav makarnaa ahahaha:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bu hafta mutfağa yaklaşma banu ....çok tehlikeli sular ..sebze et çıkmaz ordan :confused:

:KK71::KK71::KK71::KK71: günaydınnnnnnnnnnnnnn . tartın 70 demiş gibi bir sevinç gördüm sende :KK70:

Günaydın canlar:halay::halay::halay::halay:

Güne zinde başlandı. 2 bardak su içildi evden öyle çıkıldı:KK73::KK73::KK73:
Haftasonunun günahlarının silinmesine karar verildi:KK70::KK70::KK70:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

işte buuuuuuuuuuuuuuuu

bak 5 gün kür gibi bu şekilde takıl ... cuma geliyor 70 ler :halay:

Günaydın ben kahvaltımı yaptım spora gidiyorum:)

yürü ben kasırgaaaaaaaaaaaam kim tutat seni ... akşam senden 300 point bekliyorum :KK53:

günaaaydınnn ben geldimmm kahvemi içtim yulafımmm yumuşuyooorrr

haftasonu elektrik problemimiz vardı trafomuz patlamış şimdi iş yerine geldim hemen kk yı açtımmm

bu hafta çok güzeeeel olacak inşallaaahh

hafta sonu sana saydırdığımmmm mesajları okuduysan bence de bu haftan çok güzel geçecek mimum parem :KK70::KK70::KK70:

omuzlarındaki yük ağır .... geçen hafta mezuniyet yazsaydık ..bu hafta takımın 1.liğini kutluyorduk .. tabii napıyoruz ? mimu bireysel derece ile mezun olacak diye şimdiden hazırlanıyoruz :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bu hafta mutfağa yaklaşma banu ....çok tehlikeli sular ..sebze et çıkmaz ordan :confused:

:KK71::KK71::KK71::KK71: günaydınnnnnnnnnnnnnn . tartın 70 demiş gibi bir sevinç gördüm sende :KK70:

işte buuuuuuuuuuuuuuuu

yürü ben kasırgaaaaaaaaaaaam kim tutat seni ... akşam senden 300 point bekliyorum :KK53:

bu hafta zıkkımın kökünü , terbiyeleyip
cehennemin dibinde yesem yeridirrrrr:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

hafta sonu sana saydırdığımmmm mesajları okuduysan bence de bu haftan çok güzel geçecek mimum parem :KK70::KK70::KK70:

omuzlarındaki yük ağır .... geçen hafta mezuniyet yazsaydık ..bu hafta takımın 1.liğini kutluyorduk .. tabii napıyoruz ? mimu bireysel derece ile mezun olacak diye şimdiden hazırlanıyoruz :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

okudum ve utandımmm vallahiii

özür diliyorum tüm takımdan :(

bu hafta zıkkımın kökünü , terbiyeleyip
cehennemin dibinde yesem yeridirrrrr:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

banu yaaaaaaaaaa :KK70::KK70::KK70: bak listeden çıkmasan ne sopalar gelirdi sana :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama güzel olacak güzel .... :super: o tarif çok tutar diyette ... leptini kaçırma ama en son 3 gibi ye zıkkımın kökünü :KK70:

işte buuuuuuuuuuuuuuuu

Kaptanım haklısın ama ben leslie ya da jillianla anca kurtarırım artılar öyle bel kıvırmayla gitmez bende :deli:45 dakika -1 saat zamanda benim için çok şey demek şuanda nefes almasam iyidir :işsiz:

Yusufu bırakıp , evi toplayayım gelirim demiştim di miii :deli:

tamam sözümü yemedim , yusufu bıraktım ...yatakları topladım geldim :KK70:

kahvemleeeeeeee :KK19:

ben erken içtimm bugün kahvemi
şuandada deli gibi açım 2. yimi içsem diyorum
biraz eptin çalışın diye şeettimmmm:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

günaaaydınnn ben geldimmm kahvemi içtim yulafımmm yumuşuyooorrr

haftasonu elektrik problemimiz vardı trafomuz patlamış şimdi iş yerine geldim hemen kk yı açtımmm

bu hafta çok güzeeeel olacak inşallaaahh

mimuşşşş nasılsın cnm , selvii boylum:KK68::KK68:

anaaam kahvede bozuyor muydu leptin ?

ben musluk gibi dayanıyorum kahveye ..şu kahveyi içtiğim kadar maydanoz kürü yeşil çay flan içsem , görünmez kıvama gelirdim herhalde :confused:

günaydın canımmm kronik yorgunum vallahii sen naptınnn toparladın mı birazzzz

bizi bu utanç kurtaracak mimu :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

zaten 3 gün yalnızdım bi gelmedin abla enişte yok sıyırdın mı diye :KK70:

hakkaten ablaaa bizim cuma akşamı trafo patlamışşş yolları kazdılar hep arızayı bulmak için dükkanlar kuaförler falan var adamların en çok iş yaptığı zaman haftasonu herkes rezil oldu bi de o karanlıktan istifade gece arka bahçeye hırsız girmiş bi ses gürültü duvarlardan atlamışş şaka gibiydi

enişte seni bırakıp tatile mi gitti :)

Back
X