Abla İnternetim bitti de giremedim siteye

aslında ara sıra yazıyor hala yalvarıyor barışalım geri dön diye ama yazdığı hiçbir mesaja tanımadığım numaradan gelen hiçbir aramaya cevap vermedim o olduğu kesin olan hesapları numaraları cevap vermeden engelledim direkt. Bi ara takmıştı engellememe rağmen yazıp duruyordu burdan da engellersen bi daha söz veriyorum uzak duracağım senden tek isteğim lütfen bi cevap ver falan yazıyordu cevap vermeyip engelleyince yeni sahte bi hesap açıp tekrar yazıyordu bu kadar duygusuz olacağını düşünmemiştim anlık kızgınlıkla karar verme düşün falan. En sonunda dayanamadım instagram hesabımı kapattım numaramı değiştirdim ulaşabileceği her yolu kaldırdım. Kardeşimi geçen hafta iki gün gizli numaradan birileri aradı açmadık sonra da gizli numara arayamasın şeklinde ayarladık hattını. Belki onun da numarasını değiştiririz. Son bir haftada herhangi bir şey olmadı ama bu ulaşamadığı için de olabilir. Zaman gösterecek. Ne kadar müteşekkirim Rabbime bi bilsen abla.. Bi pislik çukurundan kurtuldum resmen. Sana büyü yapılmış diyen bile var etrafımda tabi doğruluğunu bilemem de..
Keşke evlense de tam anlamıyla kurtulsam diyorum. Hoş evleneceği kişiye de yazık olucak ama, kendi gibi biriyle evlensin tencere kapak olsunlar. Aman çooookk mutlu olsunlar, yeter ki benden uzak dursunlar