Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nazara inanırım enerji dünyasında yaşıyoruz..
Sadece biz pozitif düşününce zarar veremez..
Geçmiş olsun kaptanima igdecime..
Oooo jillian çok fena yapabilirsen çok iyi olur..

Evetttt yaa mis gibi oldu gerçekten...
Tabii tabii devam hatta bugün belki yaparım. .

Sen naptin ev işini bulabildiniz mi?
Yarın bir haber bekliyoruz bakalım hayırlısı bizim iş su gelene kadar kurbağanın beklemekyen gözü patlarmış hesabina.döndü bir evi begendim icinde ev sahibi oturmus boşanınca oturmaya devam etmek.istememiş simdiye kadar bakımlarımıza fore.durumu iyi oda.fena.para istiyor.okula yakin diye tutalım dedik once tatile çıktı simdide saglik.sorunu varmış haber bekliyoruz bakalım gönlü olursa yarın tutacağız yoksa aramaya devam

Yarın bir haber bekliyoruz bakalım hayırlısı bizim iş su gelene kadar kurbağanın beklemekyen gözü patlarmış hesabina.döndü bir evi begendim icinde ev sahibi oturmus boşanınca oturmaya devam etmek.istememiş simdiye kadar bakımlarımıza fore.durumu iyi oda.fena.para istiyor.okula yakin diye tutalım dedik once tatile çıktı simdide saglik.sorunu varmış haber bekliyoruz bakalım gönlü olursa yarın tutacağız yoksa aramaya devam

Hayırlısı olsun okula yakinsa mantıklı canım.
Malum servis ücretleri fena.
Hem çocuk içinde iyi olur yollarda surunmez..
Nasipse olur zaten değilse inşallah daha iyisi olur.

Yavaş yavaş geliyorummmm ...
Toplu gelsem sabah olacak :deli:

Şuan için aeben aeben @masumm igdedali igdedali ve 60kiloyum 60kiloyum Menülerini okudum .

Hayrişin yulaf ezmesi yatağında lorlu toplarına bayıldım :KK53: ya bugün onu okudum da alıntılamadım ecemavi ecemavi Ciddi ciddi fil hafızan var :rolleyes:

Aebenim bu cuma itibarıyla istediğin takıma girersin canım sporda ... bence bize gel :KK71:

Fulya banu menüleriniz gayet güzel .

Yavaş yavaş geliyorummmm ...
Toplu gelsem sabah olacak :deli:

Şuan için aeben aeben @masumm igdedali igdedali ve 60kiloyum 60kiloyum Menülerini okudum .

Hayrişin yulaf ezmesi yatağında lorlu toplarına bayıldım :KK53: ya bugün onu okudum da alıntılamadım ecemavi ecemavi Ciddi ciddi fil hafızan var :rolleyes:

Aebenim bu cuma itibarıyla istediğin takıma girersin canım sporda ... bence bize gel :KK71:

Fulya banu menüleriniz gayet güzel .
Olmaz olamaz butun takımın kilometre taşı ablalarına el koyma kaptan

Ahu060812 Ahu060812 60 dakika tempolu yürüyüş, küçüğü bisikletine koydum koştur koştur yürüdüm, büyük dedesiyleydi. Sonra baktım babasıyla geliyor parka arabayla yani. Ben binmiycem yürüycem dedim, eve kadar arabayla yanımda geldi adam :KK34:

Eflaaaal ya .... olaya bi çooook romantik ama yaaa ... tarafından baksana :KK66:

Back
X