- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Saadetim bu ekmek bollugu nerden geliyo hemide beyazSelamlar :)
Menü
Sabah
3 dilim beyaz ekmek
Peynir
Limonata
Öğlen
1 avuç kadar çiğ badem
Akşam
2 dilim ekmek
Tavuk fırında
Su : 2,5 lt
Spor yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saadetim bu ekmek bollugu nerden geliyo hemide beyazSelamlar :)
Menü
Sabah
3 dilim beyaz ekmek
Peynir
Limonata
Öğlen
1 avuç kadar çiğ badem
Akşam
2 dilim ekmek
Tavuk fırında
Su : 2,5 lt
Spor yok
Bence barbunya canım diyet boyunca karbonlardan uzak dursak bizim için o kadar iyi benim de diyette kurubaklagil var diyetisyen tavsiyeside var ama ben yemiyorum eğer yemek istersen haftanın en başınta yani cumartesine yesen haftaya yansıması az olurGünaydın geçmişe dalmadan selam bırakayım. Az önce tartıldım ve artı çıktım, neyi yanlış yapıyorum ben ya, kaç gecedir uykum düzenli değil ondan mı, dün ki barbunyadan mı?
Kaç gündür tartılmıyorum ki strese girmiyim diye. Üzüntü insanı şişirir mi diye kafamda deli sorular![]()
Spora ara verdiğimde benimde öyle oluyorSpor yaptım yaaa :)
Günaydın canım sabah alıntılar sancak yazabildim
Kahvaltı misafir temizlik tekrar misafir ancak oldu
Çok sevindim canım senin adına maşallah Rabbim hep mutlu etsin inşallahBence barbunya canım diyet boyunca karbonlardan uzak dursak bizim için o kadar iyi benim de diyette kurubaklagil var diyetisyen tavsiyeside var ama ben yemiyorum eğer yemek istersen haftanın en başınta yani cumartesine yesen haftaya yansıması az olur
Sıkıntılarını az çok okudum kuzum burdaki arkadaşlar sana çok güzel ve olumlu cevap vermiş ...
Ben hayat hikayemi anlatsam şuraya sen nasıl yanı diyecegin çok şey var.özet ile eşim 20 sene bana degil ailesine inandı benimin canımın yandıgı halde onun umrunda degildi ,bende yaşca küçük insanlara beni ezdirdi...hep sabır dedim vadır hikmeti RAbbim ben bilmiyorum galiba dedim..
Sonuda eşimin ailesi konusu ben olmayan bir konuda hayatlarının botlarını kırdı ve benim eşim gözünü actı bundan10 sene önce şuraya gelmem imkazsızdı gecen kv ve eltimin yaptıgı o cirkinlikten sonra tepki icin beni aldı geldi hava al uzaklaş dedi hata ben olmaz dedigim halde geleceksin dedi
Demem o ki kuzum sabırlı ol önce tüm yolları dene burdaki arkadaşlar çok güzel tavsiyelerni bıkmadan uygula ćok bunalırsan vardır hikmeti de ayrılmak işin en kolayı sen zor olanı seç nekadar güclü oldugunu göster
Canım kaptanım
Ay sende benim gibisin ece 2 saat sonra derim ay şöyle diyeydinya diyeYok inanki kelebeğe sor söyleyemiyorum
Seni en son gördüğümden bu yana çok değişmiş olmalısın ahumBu arada parkta arkadaşlarla buluştuk beni tanımadılar hatta biri ben bu kadını bi yerden tanıyorum ya nerden demiş kadın 30 dk sonra anaaa senmiydin dedi![]()
![]()
![]()
Ay sende benim gibisin ece 2 saat sonra derim ay şöyle diyeydinya diyehiç bişi demem anca kendimi açıklamaya çalışırım ,savunma yapmayı kendimi açıklana görürüm
aslında en iyi savunma saldırıymış
![]()
Bikmadan izlerim
Ah bacımm sen aynı bensinÖylede insan karakterinin dışına çıkamıyor evet en cok yaptığım hatadir suçum yokken kendimi anlatmaya çalışmak otomatik olarak suçlu durumuna düşürüyor
Kk nın tatlı cadısı meg'isin dimi ?Iyi geceler herkese
ADINIZ: Özlem
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ: 67.5
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik abur cuburlar sağolsun![]()
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Başta sağlığım için çok istiyorum ailemde kilo yüzünden çok fazla hastalık yaşayan var malesef![]()
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 9 senelik evliyim7 yaşında oğlum ve 17 aylık bir kızım var. Ev hanimiyim.
Esiminde desteğiyle kilo verme maratonuma 7 ay öncesinde başladım.
85 kilo ile başladım şuan 67.5 kiloyum.
1 aydır bıraktım kendimi iyicemalesef yürüyüşümü diyetimi herseyimi bıraktım neden bıraktım bilmiyorum.
Tekrardan aynı kiloya dönmeyi asla istemiyorum.
Sizleri bayadir takip ediyorum aranızdaki sohbet arkadaşlık bana daha yakın hissettirdi takımınızı. Giden motivasyonumu tekrar canlandirmaya yettiniz.
Inşallah benlede iyi iletişim kurar sohbetlerinize dahil edersiniz.
Sizlerinde desteğiyle olacak inşallah.
Sevgiler
Bu gerçekten film karesimi yahu. Sonunda kim nakavt oluyor
:
![]()
Canım buzluğa atmak için domatesle beraber fasulyeyi biraz rengi dönene kadar kavuruyorum, soğuyunca poşetlere koyup buzluğa atıyorum.Anaammm kimse de yok bu akşam. Canım sıkıldı nerdesiniz yahu gelin de iki sataşayımbi de bana taze fasulyenin buzlukta en güzel saklanma şeklini şeyedin. Bugün canım çekti aldım ama 1 kilo fasulyeyi almışım. tabii benim manav abi olmayınca durduran da olmamış. Bundan sonra okuldan dönerken market manav alışverişini kendime yasaklıyorum. Doldurdum dolabı. Kim yiyecek onca şeyi bilmiyorum. Patlıcanı ağzıma sürmem ama 1 kilo da patlıcan aldım. Misafirim falan da yok ki yedireyim
![]()
He bi de bana taze fasulyenin faydalarından ziyade normal yemeği dışında farklı bi tarifini yazan biri olursa duacısı olurumm
Ayy bi de biri benim yerime 30 dk kadar bi spor yapsa bu akşam. Akşamları boşa çıkınca kendimi suçlu hissediyorum![]()
Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .
Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim![]()
Bende aynısını düşünmüştüm ama baktım eflal kızmış bilmediğim bir durum olduğunu düşündüm
Ay bu mesajlara cooook guldum
ecemavi Canım senin menünü de gördüm beğendimmm .
Ben yer yemez tel.de not yazıyorum .
Yoksa unutuyorum valla .
Eflal içinde kesinlikle öyle düşünüyorum .
Biraz bakış açısını değiştirirse çok daha güzel olacak her şey hisdediyorum ...
Bonuuus 3 harfliyim ya ne de olsa ordan hisler![]()
Kk nın tatlı cadısı meg'isin dimi ?
Holgeldin![]()