Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yap eglalim acaip terletiyor ve sıkılaştırıyor öyle zamanda almıyor hemencik bakmışsın bitmiş :-).
Zamanında bende yapmıştım _AYNURA_ _AYNURA_ yarış yapmıştı o vakit ...

Etiketlemişken birde :sopa: sallayım çok kilo almışsın aynuram resimlerdede belli :KK43:.

ya bak dün yoğunluktan unuttum yazmayı o_O ziyarete gelmişti _AYNURA_ _AYNURA_ :KK200:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende fotolarından farketttim :işsiz::işsiz::işsiz:

Canım güzel aynuram , sağlıklı beslen cancağızım ...

Nette videosu yok ama bulursan hemen basla he mi vay arkadas ya kucuklerde saygi kalmamis :KK70:
Olmayan videoyu bulmami bekleyen igde senide unutmiyacam ulan
Olan videoyla herkes yapar bonusum ablam minnoşum. Mühim olan olmayan videoyla yapacak kadar hırslı ve kararlı olmak:KK70: Bende var ama nası yükleyeceğimi bilmiyorum. İndirmiştim tee kaç sene önce. O konuda bana yardımcı olacak bir cengaver çıkarsa hemen yükleyecem. Yoksa yani paylaşımcısızcı bi kişilik değilim:KK70:

@masumm biz burada çok güzel şeyler yaptık çok güzel kilolar verdik...

çok umutsuzluğa kapıldık çok saldık gitti hemen de toparladıkk

nerelerden nerelere geldikkk

şimdi pes etme zamanı değil herzamanki gibi dibe batıp en tepeye çıkma zamanı

daha hedeflerimiz var

mimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kız sen ne zaman saldın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

benim niye haberim olmadı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ahahahahaha :KK70:

Fethullah gülen.webp

Olan videoyla herkes yapar bonusum ablam minnoşum. Mühim olan olmayan videoyla yapacak kadar hırslı ve kararlı olmak:KK70: Bende var ama nası yükleyeceğimi bilmiyorum. İndirmiştim tee kaç sene önce. O konuda bana yardımcı olacak bir cengaver çıkarsa hemen yükleyecem. Yoksa yani paylaşımcısızcı bi kişilik değilim:KK70:
Paylasimcisizci :D bende o potansiyel var seninde gormen iyi oldu.
Bak nasil olmayan video ile sıkılasıyorum epiniz sasiracaksiniz :D

Alıntı yapma gözlerimizin ayarları ile oynama dediler , tek tek geliyorum ona göre :deli:

başla kesinlikle .... inan o kadar spor yapmama rağmen bu bambaşka geldi bana :KK49::KK49::KK49::KK49:

karnımda mısır hiyeroglifleri gibi bi şeyler vardı 3 günde toparladı:rapci::rapci::rapci:
O nası benzetme yahu. Gülerken kaslı göbeğim hop hop hopladı sayende:KK70:

bak Daydream- Daydream- ben böyle tüm sayfaları okumadan geriden geriden alıntılıyorum tek tek , valla da son sayfada bir bomba varsa da , ben böyle alzheimer gibi geçmişten geliyorsam günahı vebali sana ..:confused::confused::confused::confused:

öyle ise hemen etiket yapın , kaptan bırak geçmişe ana gel diye :cool:
Yohhh canıııım ne olacak aşkolsun biz öyle insanlar mıyız. Kop gel hemen:KK70:

:KK200::KK200::KK200:

canım şimdi ne yapıyoruz biliyor musun ? sana yeni üye muamelesi yapıyoruz :KK53: çömez görüp ezikliyoruz seni :KK70::KK70::KK70::KK70: hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççç 63 olmadın sen ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: 67 ile takıma bugün girdin öyle düşün ...
bu cumada ilk bildirimini yapacaksın .

Bak arkadan gelir gelmez kilo almış dedirtme ... ilk sayfadaki kuralları da oku :rolleyes:

hadi hadiiiii başladık bile :rapci::rapci::rapci::rapci: hissediyorum has bahçemin gülü olacaksın verdiğin kilollarla :KK15:
Şimdi bende o ilk cümlende ki gibimiyim :110: ausum kaptanim :110:

bak Daydream- Daydream- ben böyle tüm sayfaları okumadan geriden geriden alıntılıyorum tek tek , valla da son sayfada bir bomba varsa da , ben böyle alzheimer gibi geçmişten geliyorsam günahı vebali sana ..:confused::confused::confused::confused:

öyle ise hemen etiket yapın , kaptan bırak geçmişe ana gel diye :cool:
Kiz bacim ben dün icin dedim.gelemedin ya alintilarin cok olur diye..genelleme yapmayalim please..:))bu arada arkadasina da gecmis olsun yazmayi unuttum..umarim onemli bisey degildir..

Gunaydinnnn kizlar..

Triplimelek Megi Triplimelek Megi hosgeldin canim.cogu gitmis azi kalmis kilonun..onu da burada ucuruverirsin..

@eflalim azcok okudum yazilanlari yazdiklarini..aslinda uzun uzun yazilabilirde sadece sunu soylemek istiyorum..cok sevdigim bir soz vardir "su akar yolunu bulur"bacim..sen dur olaylari durumlari akisina birak biraz..Rabbim büyük.

@masumm yahu sen oglen 1 de yemek yiyip günü kapatan kadinsin..iradeye bak..bu surectd gececek biliyorsun..aksamlari bozuluyorsa diyetin kalorisi cok az olan ne bileyim salatalik olur 1 etimek olur onlari bulundur elinin altinda..suyuna cubuk tarcin at inan istahi kapatiyor..birde kafana cok takma bu artilari biliyorsun bu bile vucudu depolamaya itiyor.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah gitsinde geri gelmesin :)

:) hayirrr ama ikiziyim :) en iyi anlaştığım arkadaşım olduğu için nicklerimizi benzer yaptık da :) sürekli trip attığım için senin adin tripli olmalı dedi bende yaptım :)

Meg'e selamlar olsun benden de .... :KK25::KK25::KK25::KK25: sevdiğim bir arkadaştır

Hoşgeldiiiiiiiin:halay::halay::halay: Ne güzel yolun yarısından çoğu bitmiş gitmiş. Kalan kiloları da burada hep birlikte veririz hiç meraklanma. Ama sana bi tüyo vereyim eğer hemmen eski kilona gelmek istiyorsan bi spor takımımız var. Orda kasırgalara değil de fırtınalara girmek istediğini söyle kaptana. Bu zayıflaman i.in şart. Kasırgalardan uzak dur:KK70::KK70::KK70:(Hayriş kaybedeceğini anlayınca çirkefleşir:KK70:)

Ausencia Ausencia kaptanım arkadaş yürüyüş dedi. Bizim takıma alalım onu lütfen:KK53: Zaten sizde bi vampir var maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış. İki gündür yazmayacam diyorum ama tutamadım artık kendimi. Tekrardan diyimmm maşallah @MorVampirella.
He bi de Bonus Bonus abla kız sen kadan tatlısın çok komiksin yahu. Sabahtan beri yazdıklarına paylaştıklarına gülüyorum:KK70:
@eflalim aeben aeben ablalarımmm bu yumurtalı tarifi ilk defa sizden duydum deneyecem hemen yarın. Domatesli salçalı olanlardan bıktım az. Bi de geçen sene ev arkadaşım vardı bi tane. Sağolsun haftada 3 gün taze fasulye yapardı. Kız evden gittiğinden beri ağzıma sürmedim öyle bıkmışım:KK70: Bu tarifle tekrardan yemeye başlayacam:-)

Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım sabahtan beri gördüğün üzere ahunun spor takımı senin yürüyüşü görüp seni takımlarana almak istiyorlar .. :cool: bir tane ausun kasırgalarından teklif geldi mi ? yok .
Sanma ki seni istemediklerinden , zaten bize geleceğini bildiklerinden :KK70::KK70::KK70::KK70:

iğdem can parem n'haber :KK53:

Gordugunuz gibi hep bi diyet odakli bilgilendirici mesajlarim var :KK59:

Baska sey dusunemiyorum o denli seviyorum diyeti :KK59:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Evet sporu daha konuşmadık aslında en çok da onun için hirslanmam lazım. Yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben: (
Arkadaslar Nefs Nefs ve igdedali igdedali tum iyiniyetleriyle!!!:))ahunun takimini onermisler..nitekim aus vasitasiyla geldigin icin elbette onun takiminda olmayi tercih edeceksin di mi triplimelekcim:))

Meg'e selamlar olsun benden de .... :KK25::KK25::KK25::KK25: sevdiğim bir arkadaştır

Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım sabahtan beri gördüğün üzere ahunun spor takımı senin yürüyüşü görüp seni takımlarana almak istiyorlar .. :cool: bir tane ausun kasırgalarından teklif geldi mi ? yok .
Sanma ki seni istemediklerinden , zaten bize geleceğini bildiklerinden :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Anammm ben bu mesaji okumadan yazdim tripliye davet etmedim ama sadece tercih etmelisin dedim :)))

:110::110::110: Biz açık insanlarız efenim. İletişimin gücüne inanıyoruz. Çiçeğimizi çukulatamızı aldık Allah'ın emriyle takımımıza istedik. Hem onun gönlü bize var gibi gibi:deli:

Back
X