Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
92 li at kadar oldum diyorum ....
85 li çıkıp ... at asıl benim diyor ...
ben neyim la o zaman ?![]()
A.selam.Meg'e selamlar olsun benden de ....sevdiğim bir arkadaştır
Triplimelek Megi canım sabahtan beri gördüğün üzere ahunun spor takımı senin yürüyüşü görüp seni takımlarana almak istiyorlar ..
bir tane ausun kasırgalarından teklif geldi mi ? yok .
Sanma ki seni istemediklerinden , zaten bize geleceğini bildiklerinden
iğdem can parem n'haber
![]()
Bir de işi varmış
A.selam.
Kafamı karıştırdınızben nerdeyim moduna girdim kasırga da fena fırtına da eee ben ne olcam ausum
![]()
Fırtına meg... Bi kere çok şık durduA.selam.
Kafamı karıştırdınızben nerdeyim moduna girdim kasırga da fena fırtına da eee ben ne olcam ausum
![]()
Takim icin harcanmaya raziyim :))Ausencia buna ne diyeceksin sayın kaptan. Size cevap hakkı doğdu. Bakın sizde de varmış demek ki isteğini belli eden (Hülya abla harcadım seni de arada idare ediver)
![]()
Ayyy sen ausun takımında değil misin halbuki önceden okurken pek yakın hissetmiştim kendimiBiz açık insanlarız efenim. İletişimin gücüne inanıyoruz. Çiçeğimizi çukulatamızı aldık Allah'ın emriyle takımımıza istedik. Hem onun gönlü bize var gibi gibi
![]()
Sende benim gibi olmuşsunbende bütün motivasyonumu kaybettim 7 aylık emegimi 1 ayda yok ettim sanki
![]()
Ama inşallah burda toparlanacağiz![]()
La sabah sabah plasiyerler gibi bütün marketleri dolaştım ... Bi ananas bulamadım . Son girdiğim markette kıza psikolojik taciz bile yaptım ... hayır yani her yerde yok ama sizde kesin olur diye geldim ... diye .maalesef ...dedi ... öyle kuru kuru ...
İnsan bir daha bakalım hanımefendi , belki bir tane kalmıştır der
oyyyy neyse bende ananassız 53 olurum napalım![]()
Gunaydinnnn kizlar..
Triplimelek Megi hosgeldin canim.cogu gitmis azi kalmis kilonun..onu da burada ucuruverirsin..
Nego azcok okudum yazilanlari yazdiklarini..aslinda uzun uzun yazilabilirde sadece sunu soylemek istiyorum..cok sevdigim bir soz vardir "su akar yolunu bulur"bacim..sen dur olaylari durumlari akisina birak biraz..Rabbim büyük.
Nare83 yahu sen oglen 1 de yemek yiyip günü kapatan kadinsin..iradeye bak..bu surectd gececek biliyorsun..aksamlari bozuluyorsa diyetin kalorisi cok az olan ne bileyim salatalik olur 1 etimek olur onlari bulundur elinin altinda..suyuna cubuk tarcin at inan istahi kapatiyor..birde kafana cok takma bu artilari biliyorsun bu bile vucudu depolamaya itiyor.
Masum bende haddim olmayarak birşey diyeyim seni jillian yapmaya ve sanki bu gun başlamış gibi geçmişe bir sünger cekmeye davet ediyorum
canım şimdi ne yapıyoruz biliyor musun ? sana yeni üye muamelesi yapıyoruzçömez görüp ezikliyoruz seni
hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççç 63 olmadın sen ...
67 ile takıma bugün girdin öyle düşün ...
bu cumada ilk bildirimini yapacaksın .
Bak arkadan gelir gelmez kilo almış dedirtme ... ilk sayfadaki kuralları da oku
hadi hadiiiii başladık bilehissediyorum has bahçemin gülü olacaksın verdiğin kilollarla
![]()
Madem kendini yakın hissettin neden ayırıyorsun bize neden kıyıyorsunAyyy sen ausun takımında değil misin halbuki önceden okurken pek yakın hissetmiştim kendimineyse rakip olarak da anlaşırız biz
![]()
Kaderdaşım
aynennn , gel sarılıppp aglayakkkk
yeniden başlıyoruz napalımmmm
plasiyerrrrrrrrrgibii
evet işte şimdiide irdesizligin dibi oldum
aynennn demolize oluyorum hemen ben
kafaya takıyorumm
aşk olsun ne demek haddm olmayarak
hepinizin sözleri çok kıymetli benim için iyiki varsınız
has bahçenin gülüüü
tamam hadi çömezim ezin beniiiiiiiiii![]()
Aslında ben yokumMadem kendini yakın hissettin neden ayırıyorsun bize neden kıyıyorsun![]()
Bir de işi varmış![]()
O zaman oturup pardon bol bol yürüyüş yapıp bekliyoruz sonucu :)Evet matematiksel verilerle olaya açıklık getirelim ....
AHUNUN FIRTINALARI
Ahu060812
igdedali
Nefs
60kiloyum
Antepia27
Bonus
koza16
ecemavi
Nego
irmae
White Lily
kuzularinannesi
DelyDoly
Betulina
kelebekolacam
AUSUN KASIRGALARI
Ausencia
suspushanimcim
- @_SARAYCA_
ada81
Efser
ErSeSi
Nare83
saydin78
- @Sherrysherrylady
- @MorVampirella
mimu88
begum75
- @Lunya
nehirnil111
Daydream-
Şimdi bu cumaaeben ve
Triplimelek Megi spor listesine girecek ...
begum75 kendi isteği ile listeden ayrılmak istediğini beyan etti .
Puanı sıfır olanları .... bu hafta gelmeyenleri bu cuma çıkarıyorum zaten ... kimin takımı daha eksik kalırsa iki güzide arkadşaımız oraya eklenecek .