Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2017-07-19 11.13.21.webp

Meg'e selamlar olsun benden de .... :KK25::KK25::KK25::KK25: sevdiğim bir arkadaştır

Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım sabahtan beri gördüğün üzere ahunun spor takımı senin yürüyüşü görüp seni takımlarana almak istiyorlar .. :cool: bir tane ausun kasırgalarından teklif geldi mi ? yok .
Sanma ki seni istemediklerinden , zaten bize geleceğini bildiklerinden :KK70::KK70::KK70::KK70:

iğdem can parem n'haber :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
A.selam.
Kafamı karıştırdınız :KK48: ben nerdeyim moduna girdim kasırga da fena fırtına da eee ben ne olcam ausum :spor:

Arkadaslar Nefs Nefs ve igdedali igdedali tum iyiniyetleriyle!!!:))ahunun takimini onermisler..nitekim aus vasitasiyla geldigin icin elbette onun takiminda olmayi tercih edeceksin di mi triplimelekcim:))
Ausencia Ausencia buna ne diyeceksin sayın kaptan. Size cevap hakkı doğdu. Bakın sizde de varmış demek ki isteğini belli eden (Hülya abla harcadım seni de arada idare ediver):deli:

Arkadaslar Nefs Nefs ve igdedali igdedali tum iyiniyetleriyle!!!:))ahunun takimini onermisler..nitekim aus vasitasiyla geldigin icin elbette onun takiminda olmayi tercih edeceksin di mi triplimelekcim:))
Oooo en etkileyici davetti teşekkür ederim :KK17::oops:

A.selam.
Kafamı karıştırdınız :KK48: ben nerdeyim moduna girdim kasırga da fena fırtına da eee ben ne olcam ausum :spor:

Canim simdi elinde ne varsa birak ve kasirga istikametinde yürü.deli gibi spor yapan bir grup goreceksin..katıl:))))

:110::110::110: Biz açık insanlarız efenim. İletişimin gücüne inanıyoruz. Çiçeğimizi çukulatamızı aldık Allah'ın emriyle takımımıza istedik. Hem onun gönlü bize var gibi gibi:deli:
Ayyy sen ausun takımında değil misin halbuki önceden okurken pek yakın hissetmiştim kendimi :deli: neyse rakip olarak da anlaşırız biz :KK19:

Sende benim gibi olmuşsun :KK43: bende bütün motivasyonumu kaybettim 7 aylık emegimi 1 ayda yok ettim sanki :KK43:
Ama inşallah burda toparlanacağiz :KK19:

aynennn , gel sarılıppp aglayakkkk:mad::mad::mad::mad:
yeniden başlıyoruz napalımmmm

La sabah sabah plasiyerler gibi bütün marketleri dolaştım ... Bi ananas bulamadım . Son girdiğim markette kıza psikolojik taciz bile yaptım ... hayır yani her yerde yok ama sizde kesin olur diye geldim ... diye .:confused::confused::confused: maalesef ...dedi ... öyle kuru kuru ...
İnsan bir daha bakalım hanımefendi , belki bir tane kalmıştır der :KK70:

oyyyy neyse bende ananassız 53 olurum napalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

plasiyerrrrrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:gibii

Gunaydinnnn kizlar..

Triplimelek Megi Triplimelek Megi hosgeldin canim.cogu gitmis azi kalmis kilonun..onu da burada ucuruverirsin..

Nego Nego azcok okudum yazilanlari yazdiklarini..aslinda uzun uzun yazilabilirde sadece sunu soylemek istiyorum..cok sevdigim bir soz vardir "su akar yolunu bulur"bacim..sen dur olaylari durumlari akisina birak biraz..Rabbim büyük.

Nare83 Nare83 yahu sen oglen 1 de yemek yiyip günü kapatan kadinsin..iradeye bak..bu surectd gececek biliyorsun..aksamlari bozuluyorsa diyetin kalorisi cok az olan ne bileyim salatalik olur 1 etimek olur onlari bulundur elinin altinda..suyuna cubuk tarcin at inan istahi kapatiyor..birde kafana cok takma bu artilari biliyorsun bu bile vucudu depolamaya itiyor.

evet işte şimdiide irdesizligin dibi oldum :(
aynennn demolize oluyorum hemen ben
kafaya takıyorumm:KK200::KK200::KK200:

Masum bende haddim olmayarak birşey diyeyim seni jillian yapmaya ve sanki bu gun başlamış gibi geçmişe bir sünger cekmeye davet ediyorum

aşk olsun ne demek haddm olmayarak
hepinizin sözleri çok kıymetli benim için iyiki varsınız:KK68::KK68::KK68:
:KK200::KK200::KK200:

canım şimdi ne yapıyoruz biliyor musun ? sana yeni üye muamelesi yapıyoruz :KK53: çömez görüp ezikliyoruz seni :KK70::KK70::KK70::KK70: hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççç 63 olmadın sen ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: 67 ile takıma bugün girdin öyle düşün ...
bu cumada ilk bildirimini yapacaksın .

Bak arkadan gelir gelmez kilo almış dedirtme ... ilk sayfadaki kuralları da oku :rolleyes:

hadi hadiiiii başladık bile :rapci::rapci::rapci::rapci: hissediyorum has bahçemin gülü olacaksın verdiğin kilollarla :KK15:

has bahçenin gülüüü:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
tamam hadi çömezim ezin beniiiiiiiiii:KK70::KK70::KK70::KK70:

aynennn , gel sarılıppp aglayakkkk:mad::mad::mad::mad:
yeniden başlıyoruz napalımmmm

plasiyerrrrrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:gibii

evet işte şimdiide irdesizligin dibi oldum :KK43:
aynennn demolize oluyorum hemen ben
kafaya takıyorumm:KK200::KK200::KK200:

aşk olsun ne demek haddm olmayarak
hepinizin sözleri çok kıymetli benim için iyiki varsınız:KK68::KK68::KK68:

has bahçenin gülüüü:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
tamam hadi çömezim ezin beniiiiiiiiii:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kaderdaşım :KK19:

Evet matematiksel verilerle olaya açıklık getirelim ....

AHUNUN FIRTINALARI :halay:

1. Ahu060812 Ahu060812
  2. igdedali igdedali
  3. Nefs Nefs
  4. 60kiloyum 60kiloyum
  5. Antepia27 Antepia27
  6. Bonus Bonus
  7. koza16 koza16
  8. ecemavi ecemavi
  9. Nego Nego
  10. irmae irmae
  11. White Lily White Lily
  12. kuzularinannesi kuzularinannesi
  13. DelyDoly DelyDoly
  14. Betulina Betulina
  15. kelebekolacam kelebekolacam

AUSUN KASIRGALARI :halay:

1. Ausencia Ausencia
  2. suspushanimcim suspushanimcim
  3. @_SARAYCA_
  4. ada81 ada81
  5. Efser Efser
  6. ErSeSi ErSeSi
  7. Nare83 Nare83
  8. saydin78 saydin78
  9. @Sherrysherrylady
  10. @MorVampirella
  11. mimu88 mimu88
  12. begum75 begum75
  13. @Lunya
  14. nehirnil111 nehirnil111
  15. Daydream- Daydream-

Şimdi bu cuma aeben aeben ve Triplimelek Megi Triplimelek Megi spor listesine girecek ... begum75 begum75 kendi isteği ile listeden ayrılmak istediğini beyan etti .

Puanı sıfır olanları .... bu hafta gelmeyenleri bu cuma çıkarıyorum zaten ... kimin takımı daha eksik kalırsa iki güzide arkadşaımız oraya eklenecek .

Evet matematiksel verilerle olaya açıklık getirelim ....

AHUNUN FIRTINALARI :halay:

1. Ahu060812 Ahu060812
  2. igdedali igdedali
  3. Nefs Nefs
  4. 60kiloyum 60kiloyum
  5. Antepia27 Antepia27
  6. Bonus Bonus
  7. koza16 koza16
  8. ecemavi ecemavi
  9. Nego Nego
  10. irmae irmae
  11. White Lily White Lily
  12. kuzularinannesi kuzularinannesi
  13. DelyDoly DelyDoly
  14. Betulina Betulina
  15. kelebekolacam kelebekolacam

AUSUN KASIRGALARI :halay:

1. Ausencia Ausencia
  2. suspushanimcim suspushanimcim
  3. @_SARAYCA_
  4. ada81 ada81
  5. Efser Efser
  6. ErSeSi ErSeSi
  7. Nare83 Nare83
  8. saydin78 saydin78
  9. @Sherrysherrylady
  10. @MorVampirella
  11. mimu88 mimu88
  12. begum75 begum75
  13. @Lunya
  14. nehirnil111 nehirnil111
  15. Daydream- Daydream-

Şimdi bu cuma aeben aeben ve Triplimelek Megi Triplimelek Megi spor listesine girecek ... begum75 begum75 kendi isteği ile listeden ayrılmak istediğini beyan etti .

Puanı sıfır olanları .... bu hafta gelmeyenleri bu cuma çıkarıyorum zaten ... kimin takımı daha eksik kalırsa iki güzide arkadşaımız oraya eklenecek .
O zaman oturup pardon bol bol yürüyüş yapıp bekliyoruz sonucu :)

Back
X