- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kosarken hemen yoruluyorum 1-2 dk tempolu yuruyup tekrar kosuyorum sen nasil yapiyorsun tatlim
ben de bugün pek evden çıktım sayılmaz. sadece yan komşuya geçtim. sonra eve geldim. ama çok sıkıldım. dışarı çıksam ne yapacağım dedim. bayram da dışarısı tatsız oluyor. evde de sıkıldım, bunaldım valla. yarın azcık çıkarım markete giderim.Bugun ben hic havamda degilim umarim yarina silkelenirim biraz
Ayy misafirleri beklemekten spor yapamadim malum dun gittigimiz iki aile bugun icin geliriz demislerdi erkenden kalktim herseyi hazirladim evimi supurdum sildim giyindim kuşandim bekle bekle gelmediler((
Bide bunlarda arama falan yok cat kapi yapiyorlar evdemiyiz musaitmiyiz ustumuz basimiz duzgun mu cat kapi biz geldik gecen bayramda oyle yapmislardi bende ornek teskil etsin diye bu bayram gidecem yere 1 saat onceden haber verdim musaitmisiniz diye....
Simdi bunlar ornek almadiysalar cat kapi yaparlarsa beni yuruyusbandinin ustunde bulmasinlar diye bekliyorum....cunku gecen bayram beni banyoda yakalamislardi)) eee insan bi arar haber verir demi cat kapi neeee yaniii cook sinir oluyorum...
Sanirim yorgunluk da ortaya cikti biraz, uykusuzluk da cabasi .ben de bugün pek evden çıktım sayılmaz. sadece yan komşuya geçtim. sonra eve geldim. ama çok sıkıldım. dışarı çıksam ne yapacağım dedim. bayram da dışarısı tatsız oluyor. evde de sıkıldım, bunaldım valla. yarın azcık çıkarım markete giderim.
canım bayram olduğu için insanlar pek haber vermiyor. çoğunluk öyle. ancak çok uzakta birine gidince haber veriyor çoğu kişi. o da kapıda kalınmasın diye.
Ben kosarken hemen yoruluyorum 1-2 dk tempolu yuruyup tekrar kosuyorum sen nasil yapiyorsun tatlim
Sabah bi de öglene doğru içtim nar çiçeğim. Açken yani. Hafif tansiyonumu düşürdü ama çok sıkıntı olmadı blendırdan geçmiş hali kaynamışından daha iyi geldi tat olarak.Kiz igdem maydonoz suyunu ac karnina ictin deil mi. Maydonoz aldim simdi sabah blenderdan mi gecirsem bu sefer
Şu an karşımda tüm ailem anam dahil baklava yiyor. Kahve yaptım kendime. Çıktım balkona... oohhhmmmm
Allahtan bizim evde baklava yok. tatlı almadık da yapmadık da. menümdeki o baklavayı da yan komşuda yedim maalesef. oğlu antepten göndermiş. kıramadım. ama zevk almadım. boşver yeme gülüm. böylesi daha iyi.
Amaaan baklava mi hic sevmeyiz, cok sekerliŞu an karşımda tüm ailem anam dahil baklava yiyor. Kahve yaptım kendime. Çıktım balkona... oohhhmmmm
![]()
Tamam ben de yapiyim yarin . Yarim yarim bi sabah bi de yatmadan 2 saat once iceyim madem. Degisiklik olsunSabah bi de öglene doğru içtim nar çiçeğim. Açken yani. Hafif tansiyonumu düşürdü ama çok sıkıntı olmadı blendırdan geçmiş hali kaynamışından daha iyi geldi tat olarak.
Aaaa limon yok amaaaaa. Sabah almam gerekTamam ben de yapiyim yarin . Yarim yarim bi sabah bi de yatmadan 2 saat once iceyim madem. Degisiklik olsun
Canim nasılsın bayram sonrasi firtina gibi dönelim buralara bende de duzen kalmadi
Aaaa ben yer miyim baklava neyinigdedali hayrişim nerdesin? baklavaya gitmedin değil mi
![]()