Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar eve geldim kıyafetimi
çıkardım tartıldım, 68.8 geldim

demekki şişlik ti , şimdi komşuya gidicem birde orda tartilirim

içtiğim onca su var birde , sabah olsun göreceğiz bakalım
Canım o tartıya güvenme, sinboyu getirdin mi. 66 yı geçmemiştirsin bence

Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 adet yulaf pogaca

Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt

2 adet bayram şekeri :sinirli:kendi sopamı kendim koyayim...

2.5 lt su icildi ... 1.5 saat parkta yavas tempoda yürüdüm.... Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812

Geçmişten gelen kadın :halay:

ilk gördüğüm @Triplimelek Megi oldu :KK15: canım ruh halin iyileşti değil mi :KK200:

bende kasırgalarda ne eksik diyordum ki senin spor pointleri eksikmiş :halay::halay::halay: menülerde şahane ....

@Makbule007 canım Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ...zor ..çocukları büyük ... isterlerse yeni bir hayat kurabilirler beraber ... hem çalışır hem okurken üni.deki ... görümcende pekala iş bulur ...
herkes rezidans kadını değil ... garsonada .. satış elemanına da ona da buna da iş çok ...

@masumm 6 kilo bu sürede alınır , alınmaz değil ama 6 kilo gelince illa ki farkedilir ... hiç bir şey değişmezse pantalon düğmeleri zor kapanır yahu :deli: sen bi de sinboda bak bakalım ... ve artık neyse ne ... ordan başlıyoruz .... ha 70 ha 65 ... yolumuz 58 e :KK55:

Efser Efser huuuuuuuuuuu efser .... ne demek 500 gr a duacıyım .... düne göre 500 gr a di mi :halay::halay::halay: yani başkasını düşünmek dahi istemem .... 2 haftada 500 gr :duduk:

@aeben bi selam diyip gitme yavrummm ... çok mu yoğunsun yine ?

saydin78 saydin78 kuzum hoş geldin :KK200: yol ödemidir onun 1.5 kilosu .... gerisini almış olabilirsin o_O

White Lily White Lily nin selama bak hele :sinirli::sinirli::sinirli: dondurma emojisi ile .... yönetimden ton balıklı salata smiley ı talep edeceğim :KK53:

@suspushanimcim canım pilates çemberin iç bacaklarında paralansın :KK70: ya bi hareket var ... yan yatarken bacak arasına alıyorsun ... o iyi geliyor ... o videoyu bulunca koyayım ... ebrunun videosu .

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil kabak kavurma ye canımmmm ....son kararım .:super:

ada81 ada81 canım düğüne tam 2 hafta var yahu .... tam da regl bitecek altın hafta ... yani 2 kilo gider ve sporla sıkılaşırsın ... aldığını verdiğini kimse bilmeden o düğünden sıvışırsın .

@ecemavi canım tamam çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor olabilir de ... wc vakti saati her çocukta değişir ... iş inada binerse de uzar ... sen bi dişi bi çişi :KK70: derken kafayı sıyırma da :KK19:

@nehirnil111 canom özelden tüzelden telden nerden yazarsan yaz kuzum kilonu , merakla bekliyorum:confused::confused::confused: bu arada o buzluk hazırlağı konusunda bende tırtıngenim :KK70:@masumm bi de dur yeni evlisin daha demiş :confused: bende yeni evli sayılrım di mi banu :KK70::KK70::KK70::KK70:

@igdedali o nasıl sporrrrrrrrrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bende bugün güzel point aldım diyordum ki seninkinin yarısı ancak olmuş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

anaaaaam gidip herekeye yüzüp geliyorum ben .... cuma yetişirim bildiirmlere :KK70:

Bonus Bonus no stres ... kim popoda bezi ile kalmış :rolleyes: 30 ayı geçkin ilk deneme berbat geçti ... 6 ay ara verdik ... 3.5 yaşında 3 günde geceli gündüzlü bir anda bıraktı .... değmiyor deli gibi çocuğu da kendimizi de hırpalamaya ... vakti gelince ...:KK19: bakın @nehirnil111 örneğine :KK61::KK61::KK61::KK61: psikolojisi hem bundan ciğere aşık .... ciğer gibi yanan popo psikolojisi diyoruz biz buna :KK70::KK70::KK70:
Hoşbuldum kuzucum :KK200: umarım dediğin gibidir:KK35: aksi ise durum vahim:işsiz:
Netim yok Sabah bildirim yapamaz isem merak etmeyin cumartesi sabahı yaparım sanıyorum

O kadar ekmekle nasıl inaniyosun diyecek kaptan :D 2saatlik tempolu yürüyüşler dışında akşamları sadece uyumak için popom yer gördü geldiğimden beri ayaktayım ve koşturmaca dayım buraya girmeye bile fırsatı zor buluyorum . Tartı yüzünüzü güldürsün hepimizin ben yatıyorum kızlar çok öptüm hepinizi yarın gorusuruzz

Kaptanım inan elimden geleni yaptım inşallah tartı yarın bana süpriz hazırlıyordur diye olumlamalar yapıyorum :deli:sopanı hiç kınından çıkartmam:KK70::KK43:

ben çıkardım bile ... cilaladım parlattım ... işim düşmeyecek biliyorum ama hazır da dursun :KK53:

menün güzeldi de kayısı çekirdekleri yine gelmiş :sinirli:

Spor güzel Allahtan o kurtarıyor . Yarın bomba bekliyorum .... öğlene kadar bekle :KK66:

İyi akşamlar menü paylaşayım hemen

Sabah 2 yumurta peynir 3 zeytin domates salatalık 5 6 badem

Öğle 1 tabak bamya ayran

Ara 1 türk kahvesi 2 hurma

Akşam 1 tabak bamya 1 kaşe yoğurt

Spor 1 saat tempolu yürüyüş 60×2 120 point Ausencia Ausencia

bamya günü olmuş canım , gayette güzel olmuş .
Görümcenle ilgili gelişmeleri yaz , merak ederiz

Menumu yazam
8.30= 1 haslanmis yumurta 3 zeytin, sut
14.00=taze fasulye. 1 kase yogurt corbasi 1 dilim tb.
Ara 1 kayisi
18.00= 1 parca haslanmis tavuk gogsu domates biberli
Aksam kahve veya beyaz cay veya limonlu yesil cay en iyi kim odem atarsa:KK70:

Son ödem bükücü olarak beyaz çay iyi gider :)
menü gayeeeet güzel

Selamlar bugünkü menüm

Sabah
Bir kücük nektarin

Kahvalti
2 dilim ekmek
Zeytin peynir
Menemen salatalik domates
3 4 dilim sucuk

Ara
1 kücük nektarin
Biraz üzüm
Biraz findik

Aksam
Tepsi kebabi
Yogurt

seninde alıştırma sürecin güzel mumu , bozmamam için gözünün içine baktığımı bir bilsen.
kilonu yazmışsın ama onu hiç elleşmedim :)) cuma yazarsın ..başlangıç alırız yine yeni yeniden ...

Kaptanım inan ondan değil,tatil dönüşü öyle çok iş birikmiş ki iki günde tükendim, evdede bazı olmadık işler çıktı anlatsam roman olur
Çok yoğunum

Begümüm :KK200::KK200::KK200:

Allah güç kuvvet versin sana ... hafta sonu inşallah dinlenmeye fırsat bulursun .
Özlendin diye takılıyorum işte sana :KK15:

bamya günü olmuş canım , gayette güzel olmuş .
Görümcenle ilgili gelişmeleri yaz , merak ederiz

Son ödem bükücü olarak beyaz çay iyi gider :)
menü gayeeeet güzel

seninde alıştırma sürecin güzel mumu , bozmamam için gözünün içine baktığımı bir bilsen.
kilonu yazmışsın ama onu hiç elleşmedim :)) cuma yazarsın ..başlangıç alırız yine yeni yeniden ...
Ben yarindan hic umutlu degilim kaptan yeterince spor yapamadim bu hafta ise guce basladik. :cry: canim sıkkın moralim bozuk karnim sis. Bi sabah 67.9 bi sabah 68.2 bu nasil bi gel git.

ben çıkardım bile ... cilaladım parlattım ... işim düşmeyecek biliyorum ama hazır da dursun :KK53:

menün güzeldi de kayısı çekirdekleri yine gelmiş :sinirli:

Spor güzel Allahtan o kurtarıyor . Yarın bomba bekliyorum .... öğlene kadar bekle :KK66:
Evde yerfıstıgı fındık bulamayınca çok az kaysı cekirdegi yedim o ara herşeye saldırabilirdim neyseki açlığımı kesti...İnşallah :dua: 3 gündür aç geziyorum halen tık yok yarın spora gitmiyecegim beklerim artık:işsiz:

Back
X