Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2042034
Bayram için lc den bunu almıştım. 42 beden ama tabi bilirsiniz lc bir beden büyük oluyor, 44 beden yani. Amma velakin acele ile deneyip çıktım. Bir giydim bayram günü bol ki ne bol. 40 beden akşam olurmuş. İçinde yüzdüm :deli:

Konudan uzaklasmis gibi olucam ama nere ciktin sen oyle acaba :D

Ceylan gibi seke seke :D taş gibiyim demissin ya onada guldum okurken sende cephane saglam tas fuze :D

Verince istediğin gibi alırsın, sonuna kadar hakediyorsun :KK66: bir azimli iradeli de sensin ki :) bende artık bırakmıycam canım inşaallah, ocakta hedefe ulaşmış olucam. Spora da başlarsam artık süper olacak. Bu aralar biraz halsizim yüklenmek istemiyorum, mevsim geçişi hemen şifayı kaparım diye. Gerçi sen şimdi alsan da olur ki 65 gibi duruyorsun
Dolapta 50 bedenden 42 bedene kadar giyecek var:deli: beni idare ediyor şimdilik öyle önemli bir giyecek olayımda yok dügün vb gibi zaten eger verip birde korumayı başarırsam bastan aşagı yenilemem lazım :rolleyes:alınca 1 ay sonra yine genişleyecek :confused:
Biz bir zamanlar mortidik demi iyi hatırlattın bak :KK30:

Tebrikler makbulem :KK200:
şimdi sana +1 tartı farkı ekleyeyim ve burdan yola devam .. anaaaam 50 ler geliyor :halay:

:halay::halay::halay:

merhabalar ben takım kaptanı aus :KK53: ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen , 2 hafta deneme süren var :KK70:

kilonda çok değilmiş , 3 aya mezun ederiz seni :KK73:

bekle canım bekle uykusuzluk , sabah kargalarla uyanmak ödem yapar

:KK200::KK200::KK200: gönlünü yediğimin :KK15:

akmasa da damlarız Allahın izni ile :KK49:
bende çok heyecanlıyım çok az kaldı kaptanicem :süslü::süslü::süslü:

Eflalim sen bi elbise alsan parasını ödeyip , başkasının onu giydiğini hatta yıkadıgını bilsen ne düşünürsün :KK43:.
Canım elbisenin rengi değişti soldu bir yıkamada, bunun için düşünüyordum aslında, kusurlu ürün olarak yani. Yoksa daralttırırım kp e terzi kendisi

Dolapta 50 bedenden 42 bedene kadar giyecek var:deli: beni idare ediyor şimdilik öyle önemli bir giyecek olayımda yok dügün vb gibi zaten eger verip birde korumayı başarırsam bastan aşagı yenilemem lazım :rolleyes:alınca 1 ay sonra yine genişleyecek :confused:
Biz bir zamanlar mortidik demi iyi hatırlattın bak :KK30:
Aa hadi yine olalım diyicem de ecemavi ecemavi ile olduk

Triplimelek Megi Triplimelek Megi kuzum sen naptin öyle maşallah harika olmuş çok çok tebrikler

Nego Nego çok hoşmuş elbisen güle güle giy canım

Benimde artık spora başlamam lazım acil malum doğumdan çıktığım için gobek benimde sarkık :anneadayı: bacaklarda doğumdan çıkmış gibi yumos yumos artık başlasam iyi olacak :KK37:

Triplimelek Megi Triplimelek Megi kuzum sen naptin öyle maşallah harika olmuş çok çok tebrikler

Nego Nego çok hoşmuş elbisen güle güle giy canım

Benimde artık spora başlamam lazım acil malum doğumdan çıktığım için gobek benimde sarkık :anneadayı: bacaklarda doğumdan çıkmış gibi yumos yumos artık başlasam iyi olacak :KK37:
Sağol canım. Senin küçük dimi bebeğin daha .

Daydream- Daydream-

selam hülya nasılsın , bende izliyorum o programı çok güzle ya birde sıkı bedenler var oda çok güzel

Efser Efser efserim bayıldım elbisene , tesettürlü degilim ama elbiselere bayılıyorum iş yerind ebir arakadş var oda çok güzle giyiniyorr
Iyiyim canim şükür..diger kanallar hep kayip arama ask mesk olunca 6 yil onceki programlar bile olsa tlc izliyorum..

Bende tesettur modasini begeniyorum..aslinda sadece tesetturlulerin giyecegi kiyafetler degil o uzun tunikler mesela giyilebilir..

20170908_105845-1.webp
Kahvalti bu saate kaldi..bugünkü kahvaltim:)

Back
X