Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlarrrr ben geldim.
geçmişe bakamadım ama ablam benden size haber uçurmuş.
evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
annemi aradım saolsun babamla atlayıp gelidler.
heryere de haber uçurdum dua istedim.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.

evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.
Canim cok gecmis olsun..

6 aylık oldu bile ama anası hala bingil bingil
Daha küçük canım, ben napıyım 2.5 yaşında hala bıngıl bıngılım :))
Benimlede ol :KK19:çifte kavrulmuş verisin kiloları :21:
Oluuurr ;)
Canım Rabbim tez vakitte şifa versin çok üzüldüm

Kuzum Allah korusun aman dikkat et kendine dualarımız seninle :KK19:

Düzeltme :))

Nilişkom + 100 gr mış sadece

Ben hedefime geldigimin farkinda bile değilim iyiki gelmişim buraya keşke daha önce gelseymişim diyorum hep.
Çok daha planlı oldu buraya gelince menülerim çok da iyi oldu.

Benim evde 2 güne bir tatlısı tuzlusu yapılır pastalar börekler yaparım sadece tuzlu mu olmuş diye tadına bakarım o kadar. Bu irademe kendim bile inanamıyorum.

85 dim ya ŞAKA gibi 85... hayal di şuan ki durumum. En büyük destekçim eşim oldu Ausum senin erkek versiyonun benim koca bir görsen evdeki bütün dengeleri değiştirdi kilo vermem için iyiki olmuş iyiki değiştirmiş.

Evet istiyorum 56 / 57 süpper olur en azından alma payım olur korumada.
Ama bundan sonra eminim duruş yaşarım bu kadar fazla gitmez sanırım 500 / 600 gr arası gider gibi...
Sağlık sorunlarim var şu ara çok sıkı diyet yapamam hee artık istesemde çok yiyemiyorum o başka.

Revize nasıl oluyor onu tam anlamadım o_O

Canım akşam paylaşım alanında listeyi paylaştığımda , adının yanına not düşeceğim hedef kilosu 56 olarak revize diye .
%80 e varınca mezun olabiliyorsun zaten .. baktın 57 güzel ...orda mezun ederiz .
Hadi bakalım 500 ü sevmedim de 600-700 güzeldir :deli::deli::deli:

ve yine kocaman tebrikler :KK9: eş gerçekten önemli ... bende hep destek aldım . hiç sabote etmedi diyetimi :KK70: aksine spor konusunda çok teşvik etti ... yoksa ben sıkılıyorum evde spor yaparken .

Ausencia Ausencia beni listeye alırmısın:işsiz::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

cevap : hayır :KK61::KK61::KK61::KK61:

Kural gereği hayır zaten canom .. 6 ay geçmedi ..sağlık sorunu ile ayrılmadın ... kilonun %5 inden fazlasını almadım vs vs..
Ama zaten ceza sana :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sıkı bir yarış hazırlayacağım ... var mı gözüne kestirdiğin ? alırım anahtarını dediğin :KK71:

kaptanım kilomu yazmaya çok korkuyorum:KK17:
önce nilişkonunkini yazayım 53,7 (üzülerek bildirdi) bugün işyerinde müfettiş var o yüzden çok yoğun gelemiycek, burdan kendisine başarılar kolaylıklar diliyorum :KK15: nehirnil111 nehirnil111
ııı şeyyy hımmm benimkide 59,0
bayramda yediğin tatlılar dolmalar tartı günü seni tırmalar:kızgın:
ayda 1 kilo verip 1 haftada 2 kilo alarak rekora koşuyorum:olamaz::duduk::KK67::KK11:

oyyyyyyy anaaaaaaaaaaaaaaaam anam .....nerelere gideeeeeeeeeeeeeeeem
minnaklar şov.
Şöyle koca koca yazayım hele

nehirnil111 nehirnil111 + 0.1
begum75 begum75 + 2 :KK20:

bu hafta var yaaaa ... tüm bu artılar gidecek , ona göre dağ tepe düz bayır ova koşun durun

Yavrum bende baklava börek yedim de , azıcık dengeleseydin yahu ... kahvaltıyı , akşamı ....

ahhh mücverim ahhh ....koşarak kaç oralardan 60 lara çok yaklaşmışsın ...bi akşam yemeğine bakar :rolleyes:

tersten ütüle havalandır bişiy olmaz ya
güzelce katla koy lcw poşetine :confused:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Hayirli cumalar umut yolculari

Kilom 82.2 baslangicim olsun ödemi attik artik kilo verme zamani

hadi bakalım bugün vira bismillah diyip başlangıç yazan 3. kişi :spor:

Son düzenleme:
Aaaa güzelim büyük geçmiş olsun acil şifalardiliyorum hayırdır inşallah neyin var :( :(

anamm o peynir benim dişimin kovuguna yetmez
benimde wasam kalmadı alıcamm kısa zmanada

harbiden heeee..kendi yediğim peynirden utandım :KK70: o benim peynir lokmam yahu

:KK200::KK200::KK200::KK200:

tekrar geçmiş olsun kelebeğim .... nazarlardan sakınsın Rabbim :KK15:

hasta masta dinlemem :deli: kilo bildirecen mi kilo :halay:

Back
X