Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@masumm arıyordu senin gibi aynı böyle dün :)Ya hu sahi bu hafta bana kim morti olma gafletine düşmek isterçok pis yenicem ona göre karar versin biri
![]()
Ya hu sahi bu hafta bana kim morti olma gafletine düşmek isterçok pis yenicem ona göre karar versin biri
![]()
2.günaydın efenim,sabah ayy aman öğlen şerifleriniz hayrolsun inşallah
Ne aldın kaç tane aldınBu arada ben miuya laf söylemiştim demi 3bot aldı diye![]()
Coco tarafından uyandım dur getirin bana o cocoyu2.günaydın efenim,sabah ayy aman öğlen şerifleriniz hayrolsun inşallah
solundan mı kaptanım hayırdır![]()
Benim kaptanım benim gibi doğumuna bile güle oynaya gidecek Allah'ın izniyle. Gör bak 55 gördüğümde nasıl bir perro yapacağız sen o cuma biraz hüzünlü olacaksın ama yinede şimdiden davetlimsinHe he aus kaptan fasulye si ile seni tutartrubine. Bile çıkamaz
davul calamaz
B![]()
Saraycalıyızzzzzzzzzzzzzzzz
Fatma canom bak tahmin de yazıyorum
5-2 biter bu yarış
Kaptanim tecrübe lisin bilgilisingüzel hedef belirlersin
ama tabii hamileliğin
etkisiyle sende yanlış tahmin edebilirsin
normal hangi ata oynayacağı ni bilemedin kaptannnnn
![]()
Ah fatmam üzüldüm senin adına. Yenilgilere alışık değilsin ama bu sefer üzülen sen olacaksınKarbonu değil proyu kessen bile üzüleceksin beyni![]()
Bende yapıyorum canım inşaAlah güzel kilo veririzCanım liste için teşekkürler bu hafta bende o listeyi yapucam inşallah yarın başlıyor um
Son cozutmamdiHep o miu abla. Yoldan çıkarıyor beni
Seni yirim yaaa
Kahvaltıda cozutmadın değil mi? Fatma abla çok sağlıklı beslenmiş öyle duydum guşlardan![]()
Eki Görüntüle 2060914
seni seçtim pikaçuu
pikaçum sporun gayet güzel gidiyoryanlız sadece hafta içi olmaz hafta sonuda birşeyler yapmalısın
![]()