Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 begum75 spor kaptanim
Begüm beni tut
Begüm beni tut:KK31::KK9:
upload_2017-10-28_14-12-32.webp

seni seçtim pikaçuu :KK73:
pikaçum sporun gayet güzel gidiyor :KK9:yanlız sadece hafta içi olmaz hafta sonuda birşeyler yapmalısınHoppa

He he aus kaptan fasulye si ile seni tutar:KK45:trubine. Bile çıkamaz :KK53:davul calamaz
B:confused:
Benim kaptanım benim gibi doğumuna bile güle oynaya gidecek Allah'ın izniyle. Gör bak 55 gördüğümde nasıl bir perro yapacağız sen o cuma biraz hüzünlü olacaksın ama yinede şimdiden davetlimsin :halay:
Saraycalıyızzzzzzzzzzzzzzzz :halay::halay:

Fatma canom bak tahmin de yazıyorum

5-2 biter bu yarış

Yerim senin âgzini bal damlıyor diyecemde karbonu kestim:KK71:

Kaptanim tecrübe lisin bilgilisin :kahve:güzel hedef belirlersin :mapus:ama tabii hamileliğin :anneadayı:etkisiyle sende yanlış tahmin edebilirsino_O normal hangi ata oynayacağı ni bilemedin kaptannnnn:KK3::confused:

O işini bilir :-)

begum75 begum75 spor kaptanim
Begüm beni tut
Begüm beni tut:KK31::KK9:

nehirnil111 nehirnil111 de beni tutar kesin. Gelecekteki mortim:KK56:

Coco kuzum sen niye bu kadar çok korktun annem heeee :KK70:

Bu sıkıntılı durum evet iyi olmadı ama napalım senden kıymetli mi? Çözümsüz mü? Yooooooo!

Beyaz ekmekli sandviç hiç hoş olmadı.. onu sporla telafi edeceksin. Cumaya %1 yğzdeyi tutturacaksın onu da sen yapıcaksın ben anlamam düşün taşın spor yap program yap emi kokoşım..

Sarı pabuçlum.. hemen tartı ediniyorsun.. süre uzun tartılar pahaalı değil.. annendeki çalışıyırsa onunla devam edicez değilse de yeni tartı edin hemen.. pazartesi de tartıl farkı anlarız varsa ama elektronik alacağın için fark olmaz düzgün zemine koyarsan..

Eczane tartısı asla olmaz kuzum orada kıyafetli tartılıyorsun malum. Bu detay çok önemli çünkü.. eve tartı şart..

Oyyyy sen korktun mu yaaaaaa:KK60::-)

Beni haberdar et tartı konusunda acil çözümü bulmuş olalım pazartesi gelmeden. CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle

Back
X