Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gelirBen dün kaçırdım muhabbeti şimdi mesajlarını aratıp buldum.Gelecek değil mi sık sık![]()
Ay layk tu muv id muv idİ love ya aaaaalllllll
Bende alsam mı diyorum bazen
bi kullan fayda ederse alayım bende
Hadi içelim canoo
Ayyy sicak su torban varsa hemen ustune otur tatlim. Usutmussun senmerhaba kızlar. bugün dışarı çıktık dolaştık. iyi oldu ama nedense çok halsizim. keyfim yoktu. lüzumsuz alışveriş yaptım masrafa girdim![]()
pantolon aldığım küçük bir mağaza var. fiyatları da çok uygun. çok güzel kumaştan kışlık pantalonlar gelmiş. baktım ama almadım. pantolonlarımı bir elden geçireyim alacağım. küçük beden almak istiyorum artık
eve geldim çok yorulmuşum. neden bu kadar yoruldum anlamadım. eczaneden omega 3 ve supradyn aldays aldım takviye olarak. vücudumda da bir kırıklık var. az sonra tavuklu şehriye çorbası içeceğim. yemek istemiyor canım.
bir de dünden bu yana ekstra moralim bozuk. dün itibariyle bir adet hemoroit sahibi oldum![]()
AhahahhaaAy layk tu muv id muv id
Bu kis saati uygulamasi yapilacak mi acebaaa... karanlikta ise gitmeye hayirrrr![]()
Ahahhaha tamamTmmm yahu tmmm.ben adayı yenerim.gerisi sizde kızlar.![]()
sanırım evet. canım yemek de istemedi. şimdi tavuklu şehriye çorbası yaptık onu içicem. sonra da kuşburnu çayı demleyeyim. hemoroit için de bitkisel bir krem aldım. sorun olsun istemiyorum. dermoplus diye. inşallah iyi gelir.Ayyy sicak su torban varsa hemen ustune otur tatlim. Usutmussun sen
ama seni yirim kiBen mortimi özledim
Hiç yazasım yok menü filan. Bir yanım eksik![]()