Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cnm eşim yiyor biraz buzluğa gidiyor
valla 5 kiloya 100 TL olayı var ki kuzenle 100 TL lik bisiy alcaz yani hayatta yemem mm

:KK70: :KK70: içimdeki küçük enişte hahass

He okudum ya 9 aralık di mi ?
6 hafta var banum ...havada karada verirsin ... o hurma yapacakmış okudum .. hurma yapanlar 1 haftada verdiklerini geri alıyor .. o da bi gazla verir ..sonra geri alır :)))

hadi bakalım sana güveniyoruz .... o kuzeni yenmeden gelme :halay:

:cry:

Yaa sen rakibem niye kusuyon senin iki katı kilom iki katı çocuğum yaşımda hayli geçkin bende olsam beni tutarım hatta sende beni tut Begüm dediği gibi yeteri kadar acindirabildimki:cry::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4 ihtimal var. Ya sen ya ben kazanacağız. Ya daa ikimiz de kaybedeceğiz. Ve ya ikimizde hedefe aynı anda varıp berabere kalacağız

Şu an eşit şartlarımız. Kim iradeli olursa o başaracak. Acımak yok fatmaam. :KK14::KK53::KK60::confused:

4 ihtimal var. Ya sen ya ben kazanacağız. Ya daa ikimiz de kaybedeceğiz. Ve ya ikimizde hedefe aynı anda varıp berabere kalacağız

Şu an eşit şartlarımız. Kim iradeli olursa o başaracak. Acımak yok fatmaam. :KK14::KK53::KK60::confused:

Sarayca Sarayca

bu cuma 58.5
haftaya 57
bi sonrakine 55.4 :halay: üç haftada biter bu iş :halay::halay: üzme nohutumla beni heee ... bak zaten çook kalabalıklar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ahahahahahahhaha ben banuyu tutuyorum demedim ki .... onları yaparsa fena gelir diye sana tüyo verdim :confused::confused::confused:

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

ece yavrum neye kırıldın sen bu kadar ? :KK15:

2 olan dendi .... şimdi 1-0 kazanıldı bitti oldu ...sen adaletli kadınsın ..yarış devam etmeliydi :KK19:
Yarışın fikir anası kimdi nasıl.ne.zaman başladı bilmiyorum ama iki oldugunuda bilmiyordum ama haftada yenekte birdaha yarışalım.demesinler

Ausumm hamisim 1 defalik olarak biliyordum ben yahuu..
Kizlarrr ne diyonuzz :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:
Bismillah diyoruz.ne.diyeceğiz bu.durumda.
Angaralim
He he bütün kuralları koy kabulum:KK14:
İstediğin serlikle gel firtinamin karşında meltemin lafımı olur:KK53:

Kaptan rakibe katılmakta neymiş:silah::KK53:

Nevreste @Nevreste hemşom sakin saraycam i tutmak gibi hata yapma otobüse atlar evini basarim:confused:

Nevreste fatmadir demi canım bak nakadan şirinin kibarim tatliyim güzel Antep yemekleri yaparım seni kahveye davet ederim:KK200::KK200:

İşte kaptan işte zaferin ayak sesleri

Fual var hakem taraftara karışıyor yarismaci:duduk:

Anlaşıldı oysa senin listeni yapmıştım tamam öyleyse bende madumcuyum hih:KK19:

Hee donsunde kuyruğuna baksın kuyruk acısını ne çabuk unutmus:KK70:

Her yemeğe gömüldü akşama kadar mutfaktaydim yemek için değil ama yedirmek icin :KK28:

Beni tut kankam beni tut:KK4:sarayca kuyruksuz:confused:

Yaa su kibarliga inceliğe bak :KK60:dur opucem canim
Senden rekor.bekliyoruz

Selamlar huuuuu :68:

Yav yarış denmiş yine nerden çıktı tekrardan ???

Bi haftalıktı geçti gitti ayol tekrarını kim çıkardı :işsiz:

Kesin miunun işi :D:D
O gazla baktı millet kilo veriyor devam diyo :D:D:D:D

Ama hanımlar şartlar geçen hafta eşitti sarayca ve benim ödemler aynıydı diger takım arkadaşlarımızda eşitti .
Egerki bu hafta devam ederseniz eşitlik yok ! Ayrıca zoraki bir yarış gibi olacak :(. sonucu belli olan bi yarış ...

Karar tabiki iki takımdaki arkadaşların :68:

Objektif baktıgımda durum böyle gördüm ...:68:

Son düzenleme:
Yöööööö ne affetmesi yediklerin kabus gibi hep gözümün önünde:KK42:

La seni ne zaman tuttum :rolleyes:

Devam ausum sabah beri duyuruyorum etiketledim de :rolleyes:

O emoji en en en çirkin:KK8:ay şuna bak ayy:KK8:

Kahve seni kendine getirir banuuu içelim
Senin de rüyalarını süslediği için olabilir mi:KK45:

Back
X