Yukarıda yazdım canımAyyyNevreste bana da bana daaa
Esim sutlac istiyo ne zamandir tutturamam diye yapmiyom valla.Normalde denemeye cekinmem ama nedense sutlac yapmaya korkuyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarıda yazdım canımAyyyNevreste bana da bana daaa
Esim sutlac istiyo ne zamandir tutturamam diye yapmiyom valla.Normalde denemeye cekinmem ama nedense sutlac yapmaya korkuyorum :)
Gelmis bile ben yazana kadar :)AyyyNevreste bana da bana daaa
yoksa sende mi şanlı rumlardansin.esim der ki bi tarafımız şanlı osmanlı diğer tarafımız şanlı rumBir karadenizli olarak neresinden diye soracaktim ki sonraki mesajlarda Trabzon olduğunu gördüm. Eniste hemserimmis![]()
Siz bu hafta bol bol yiyin diye tarif paylaştımAnaaaaaa sutlac diyolaaaaaa yoksa sutlac yiyolaaaaaa
Eve girdim 10 dk önce şükür
Hoşgeldin Miu'm nerelerdesinEve girdim 10 dk önce şükür
Hayırlı gecelerHerkese iyi geceler.kk yasağı gelmeden kaçayım.
Ay ilk defa duydumyoksa sende mi şanlı rumlardansin.esim der ki bi tarafımız şanlı osmanlı diğer tarafımız şanlı rum
Herkese selam
Menu
Kalkinca limonlu su
Sabah - 1 yumurta, 1 dilim tb ekmek, bol salata
Ara - 4 cig badem, 3 tam ceviz
Oglen- haslanmis 2 parca et (orta boy)
Aksam- 1 y.k zeytin yagiyla yaptgm sebze yemeyi ( 1 tabak )
2 litre su, 4 gun kurusu kayisi
45 dak kardio - 157.5 puan. 3 gundur hic spor yapmiyorum, canim cikti simdi yapinca![]()
Benüm menümÇoook eksik menğ var sanki.. menüler nasıl eksik olur nasıl?!?!?!?!
Canlar menüler nerde?
Senin.genel.halin cicim![]()
![]()
Bugün üzerimde garip bi enerci var çok muzur hissediyom kendimi şu an