- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaca gonderiyoruz 4545 miAusun kv yaz yolla modeli hemen örsün![]()
Cok minnos yedim ausum tirnagim kadar yedim o kadar minnoskahvaltısız öyle ıspanak etle başlayınca :))
ya senin meta cidden çok entresan ... çok kalorilidir o .
Kaca gonderiyoruz 4545 mi
Cok minnos yedim ausum tirnagim kadar yedim o kadar minnos![]()
Evet bende sasiriyorum ustune bide dondurma yerdim ama ayni kaldim kilo almadım ilginc iste diyete baslayinca vucud tutuyor bırakmıyor...kahvaltısız öyle ıspanak etle başlayınca :))
ya senin meta cidden çok entresan ... çok kalorilidir o .
Evet bende sasiriyorum ustune bide dondurma yerdim ama ayni kaldim kilo almadım ilginc iste diyete baslayinca vucud tutuyor bırakmıyor...
Hee900 puan![]()
Yok canım yararlanmadim haksızlık gibi geldi banaCnm devletin verdiği şanslar var kamuya atanma gibi yararlanmadın mi
Haklisin ama biraz daha zaman biraz dahaWhiteblacklife çok yanlış düşünüyorsun , biraz da bencilce ... evet parklar anneler ve çocukları içindir ... sende bir annesin ve çocuklarınla orada olmalısın .... annem bizi hiiç parka götürmezdi diye hatırlanmak istemezsin sanırım ....
yani genel olarak zaman geçirmek , oyun oynamak ...
Herhalde bacım sen ne sandiydinBak hele dişli rakip![]()
hayaller ve gerçeklerin hayal kısmındasın.kelebekolacam napiyonnnn bacım eyi yiyorsun demii tabiii sen simdi gecen hafta sıkı diyet yaptin vücud bu hafta yemek ister sende dayanamayıp yersinnnnnn oley oleyyyy
![]()
tamam inşallahSabah tartilak beraber
Severik dişli rakipHerhalde bacım sen ne sandiydin
İncefikirli hülyaArkadaşım bebeğine örüyorum çıkıp ip alacağım çıkamıyorum Bebek'ten dedi..örgü beresi olsun istiyor..bende sürpriz yapacağım haberi yok daha..