- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkürler efenim benimde gözüm üzerinde olucukkSenle gecmisimizi hiç unutmayacagim
ayrılsakta mutluluk dilerim sanaaaa
![]()

Gelmedi hamile de değilim bitki çayı içmeye başlayacağımNill senin halan geldimi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler efenim benimde gözüm üzerinde olucukkSenle gecmisimizi hiç unutmayacagim
ayrılsakta mutluluk dilerim sanaaaa
![]()
Gelmedi hamile de değilim bitki çayı içmeye başlayacağımNill senin halan geldimi?
Cok pis gaza geldim Türkan
Acayip hirslandim geçeceğim senii![]()
Buyur burdan yakk
Teşekkürler efenim benimde gözüm üzerinde olucukkHep böyle harika sporlar yap emi
Gelmedi hamile de değilim bitki çayı içmeye başlayacağım![]()
He
Sorumu bu oha![]()
Neden ki gelme gaza ben şaka yaptım
Bi kerede ben 1.olsam nolur yani![]()
oğle koca br dilim değil ki 7*6 cm lik kadar avuç içim kadar yani zaten oğluşum masaya oturtmadı hiçmisafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruz
gerisi güzel 2 gün olmuş afiyet olsun.
begum75 Begüşüm @suspushanimcim kuzunun pazar 75 point + S Sguat girls Türkanın cuma 235 point, pazar 900 point sporu var
![]()
Teşekkürler efenim benimde gözüm üzerinde olucukkHep böyle harika sporlar yap emi
Sağol abla
Tamam tamam yapmıyorum srn ol birinci...
Gecikme cokmu nil? Ben oglumda 2 gunde hic goremedim 4.gunde gordumTeşekkürler efenim benimde gözüm üzerinde olucukkHep böyle harika sporlar yap emi
Benimki bana o kadar bagli ki surekli dipdibeyiz. Ve biz oynamayinca oyun da oynamiyor. Bi kardesi olsa bize bu kadar bagimli olmaz gercekten. Onunla oyalanirlar. Ama iste sartlar...Canım benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var. En ideal bana göre çünkü büyük kardeşi olunca beni hiç zorlamadı, şimdi de arada çatışsalarda çok güzel oynuyorlar maşallahşimdi hamile kalırsan tam benimki gibi olur yaş farkı.
miuu
galpgalp
etiketide yapayımda arada kaynamasın, sonra bütün gün morali sıfır gezmesin kaptanımız @MiuLego
Bende seni çok özledimNasıl geçti hafta sonun balı çörekim
Anladım kuzu sanırım artık seninle rakip değiliz her grup kendi içinde yarışacak bize de sadece bölüştüğümüz 2 grubun pointleri tutmak kalacak
![]()
kim kiminle nerde nasıl yarışıyor@MiuLego canimmmm bisey soracam simdi sporu böldünüz ya gruplara biz kimi etiketliyeceğiz ?![]()
Benimle yarışmıyorsun tuttuğum gurplarda yoksun sanırımkim kiminle nerde nasıl yarışıyor![]()
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@igdedali
@Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
begum75
@ecemavi
Nefs
@kelebekolacam
@ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi
Donna_salut
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
@Ausencia
HAYDİ BİSMİLLAH KIZLAR..
YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN..
ŞİMDİ HER TAKIMIN YANINDA SORUMLU KAPTANI VAR.. MENÜLERİNİZDE YA DA HARİCİ SPOR BİLDİRİMLERİNİZDE ONLARI ETİKETLEYİN.. EKSİK GEDİK KALMASIN..
begüşüm ve nilim gün iiçinde tabloları yayınlar ellerinde var olan puanlarla.. sonrasında eksik varsa hemen tamamlayalım herkes sporunu bildirsin
![]()
İdrar testi oldum kan veremem sanki nasıl izin alacağım kiİçme sakın kan verdin mi idrar testiyle olmaz...
Biraz daha bekle.
Seni unutmak mümkün müUnutma beniiii![]()
Pcos hastalığımdan dolayı genelde sürekli gecikiyor regli dönemim hep atıyor aşırı gecikmedi ama yinede 1 hafta geçti sayılır teste çıkmalıydı zaten yumurtlama döneminde bir şey olmamıştı yüksek ihtimal değilimGecikme cokmu nil? Ben oglumda 2 gunde hic goremedim 4.gunde gordum
Cok guzel olur kaptanim grup icinde yarismakhemen hazırlıyorum![]()
İdrar testi oldum kan veremem sanki nasıl izin alacağım kiben pcos hastasıyım ama sürekli gecikir bitki çaylarıyla hasta olurum ben onun gibi bir şey sanırım
Biraz daha beklerim olmadı 1 hafta daha olmazsam
Seni unutmak mümkün mü
Pcos hastalığımdan dolayı genelde sürekli gecikiyor regli dönemim hep atıyor aşırı gecikmedi ama yinede 1 hafta geçti sayılır teste çıkmalıydı zaten yumurtlama döneminde bir şey olmamıştı yüksek ihtimal değilim![]()