Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var. En ideal bana göre çünkü büyük kardeşi olunca beni hiç zorlamadı, şimdi de arada çatışsalarda çok güzel oynuyorlar maşallah :KK66: şimdi hamile kalırsan tam benimki gibi olur yaş farkı.
Benimki bana o kadar bagli ki surekli dipdibeyiz. Ve biz oynamayinca oyun da oynamiyor. Bi kardesi olsa bize bu kadar bagimli olmaz gercekten. Onunla oyalanirlar. Ama iste sartlar...

HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@igdedali
@Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls

MEGASTARLAR nehirnil111 nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR begum75 begum75 KAPTANLIĞINDA
begum75 begum75
@ecemavi
Nefs Nefs
@kelebekolacam
@ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
Bonus Bonus

ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi
Donna_salut Donna_salut

UVERTÜR:halay: MİU GÖZETİMİNDE :KK70:

@Ausencia :KK49::KK49::KK49::KK49:

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

HAYDİ BİSMİLLAH KIZLAR..

YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN..

ŞİMDİ HER TAKIMIN YANINDA SORUMLU KAPTANI VAR.. MENÜLERİNİZDE YA DA HARİCİ SPOR BİLDİRİMLERİNİZDE ONLARI ETİKETLEYİN.. EKSİK GEDİK KALMASIN..

begüşüm ve nilim gün iiçinde tabloları yayınlar ellerinde var olan puanlarla.. sonrasında eksik varsa hemen tamamlayalım herkes sporunu bildirsin

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
:KK12::KK12::KK12:

biz niye yokuz ama

İçme sakın kan verdin mi idrar testiyle olmaz...
Biraz daha bekle.
İdrar testi oldum kan veremem sanki nasıl izin alacağım ki :deli:ben pcos hastasıyım ama sürekli gecikir bitki çaylarıyla hasta olurum ben onun gibi bir şey sanırım o_OBiraz daha beklerim olmadı 1 hafta daha olmazsam :KK45:
Seni unutmak mümkün mü:cool::KK37:
Gecikme cokmu nil? Ben oglumda 2 gunde hic goremedim 4.gunde gordum
Pcos hastalığımdan dolayı genelde sürekli gecikiyor regli dönemim hep atıyor aşırı gecikmedi ama yinede 1 hafta geçti sayılır teste çıkmalıydı zaten yumurtlama döneminde bir şey olmamıştı yüksek ihtimal değilim:deli:

İdrar testi oldum kan veremem sanki nasıl izin alacağım ki :deli:ben pcos hastasıyım ama sürekli gecikir bitki çaylarıyla hasta olurum ben onun gibi bir şey sanırım o_OBiraz daha beklerim olmadı 1 hafta daha olmazsam :KK45:

Seni unutmak mümkün mü:cool::KK37:

Pcos hastalığımdan dolayı genelde sürekli gecikiyor regli dönemim hep atıyor aşırı gecikmedi ama yinede 1 hafta geçti sayılır teste çıkmalıydı zaten yumurtlama döneminde bir şey olmamıştı yüksek ihtimal değilim:deli:

Olsun az daha bekle canım bi test yapar öyle icersin bitki çayını ;) ;)

Back
X