- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
İyi iyi en iyisini yapıyorsun..Yok artık bdv ye nadir giriyorum girsem de yorum yapıp çıkıyorum kimseye cevap vermiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi iyi en iyisini yapıyorsun..Yok artık bdv ye nadir giriyorum girsem de yorum yapıp çıkıyorum kimseye cevap vermiyorum![]()
Kiz yok aglamaaa ben herzaman esmerleri guzel bulurum cidden sarisinlar cabuk bozuluyor esmerler citir citirdemek hocası sarışınmış ve benden güzelmiş![]()
bebeğinizin kolları 1 bu bir yazısı büyüklüğünde
o kırmızı 1 kadar mıymış la kol boyu şuan
hatta daha küçük benim yazıda büyük çıktı
oy yerim onun kolunu![]()
dimi amaaaaaaaaaaaaKiz yok aglamaaa ben herzaman esmerleri guzel bulurum cidden sarisinlar cabuk bozuluyor esmerler citir citir)
Ben yapmıştım bir zamanları aktıkça turuncu oldu resmenEki Görüntüle 2061599 Eki Görüntüle 2061600 ya bu saç rengini çok seviyorum ben.
Ben deeeeee...Eki Görüntüle 2061599 Eki Görüntüle 2061600 ya bu saç rengini çok seviyorum ben.
çok zor bir renk yahu ızdırap kullananaEki Görüntüle 2061599 Eki Görüntüle 2061600 ya bu saç rengini çok seviyorum ben.
Ne oldu mium hic gormedim. Ne dedin. Bana mi dedin. Yeni mi dedin. Beni sevdigini mi dedin yoksaaaa