Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben uzatıyorum nevo.. o adım atıyor da ben iteliyorum.. bilmiyorum içim kırgın işte geçmiyor .. böylesi daha iyi.

Kız demeeeee
Aha laz uşağı silmiş süpürmüş çamaşır asmış duy da inan :KK70:

Adam sana aşık belli yahu:rolleyes:
Hayırlısı canım.Ama çok uzatma sanada yazık;)

Hastalık ne diye sormaya korktum nevom :KK43:.
Guilla barre hastası canım bağışıklık sistemi ile alakalı;)7 yıl önce bir gece ateşle başladı ve yatağa düşürdü..7 yıldır yürüyemiyordu.Ama hareketleri iyiydi.2 yıldır hareketleri iyice geriledi.3.5 aydırda kötüleşti artık hastalık beyne yaklaşıyor.Beyne yaklaşınca ölüyorlar zaten...%96 engelli.Bebekten daha çok dikkat istiyor..Zaturre olmuş ...Hem de çok basit bir sebepten dolayı...Kanserden daha kötü ve tedavisi yok.Sadece yavaşlatan bir tedavisi var...

Guilla barre hastası canım bağışıklık sistemi ile alakalı:KK66:7 yıl önce bir gece ateşle başladı ve yatağa düşürdü..7 yıldır yürüyemiyordu.Ama hareketleri iyiydi.2 yıldır hareketleri iyice geriledi.3.5 aydırda kötüleşti artık hastalık beyne yaklaşıyor.Beyne yaklaşınca ölüyorlar zaten...%96 engelli.Bebekten daha çok dikkat istiyor..Zaturre olmuş ...Hem de çok basit bir sebepten dolayı...Kanserden daha kötü ve tedavisi yok.Sadece yavaşlatan bir tedavisi var...

Çok çok geçmiş olsun nevomm :(
allah şifasını versin inşallah

kendini attım yatağa nevo
sabah çok pişman olucam yoksa biliyorum :KK43: buraya yazınca durdura biliyorum kendimi
Tebrikler canım:KK73:
Ben de çocuklara kurabiye yaptım hem de en sevdiğimden:skandal:Tadına bile bakmadım..Değişiklik olmazsa ben yarın eşim gelince yalnız gideceğim.Hazırlık yapıyorum...
Bunlar bize eksi olarak dönecek inşaallah:KK19:

Tebrikler canım:KK73:
Ben de çocuklara kurabiye yaptım hem de en sevdiğimden:skandal:Tadına bile bakmadım..Değişiklik olmazsa ben yarın eşim gelince yalnız gideceğim.Hazırlık yapıyorum...
Bunlar bize eksi olarak dönecek inşaallah:KK19:

Cnm iyi yolculuklar şimdiden
kurabiye bende çok severim ama şimdi bir lokma alırsam sonrası zor oluyor
en iyisi yememek,

Kaptan:KK200::KK24::KK37::KK36::KK25::KK3:

Senin eşin son diyet kırıcı mı?

öyle valla alıp alıp geliyor :(

Back
X