Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay benim eşim de öğretmen o yüzden o gün hicbir şey yapmiyoruz.

Benim eşim boyle cicek almayi fln cok sever ben de hic sevmem.Cikarken alirdi eve nasil goturcem diye kizardim bazen butun gün gezecek oldugumuzda koca buketle gelirdi kizardim ben de nasil tasicam elimde diye.Boyle boyle adamin icindeki romantizmi bitirdim:KK53:

Sevgililer gününde hediye gondermistim bi olay oldu sinirimden onu kutlamiyorum.Dogumgunlerimiz cok yakin ve hep memleketlerde oluyoruz ozel kutlama yapmadik.Nikah ve 2 dugun 3 yildonumumuz var.Gecen yil hamileydim ailemin yanindaydim beraber degildil.Sagolsun bu yil da tepemi attirdi bi daha asla ömür boyu kutlu olsun bile deme dedim.

Boylece 2 yilda bütün kutlanacak günleri tükettik :confused:
Ayni sekildeee. Bi de benim esimin ailesinin bi olayi var nasil denk getiriyorlarsa yilbasinda ve benim dogumgunumde bazen sevgililer gununde bize gelmeleri tutar. Yatiya kalirlar falan. Ilk iki yil boyle cok sinirim bozuluyordu. Agliyordum hep. Sevgililer gununde de sabahtan gelinmez ki.
Ama bu yilbasi icin bi bursa plani yapmak istiyorum. 2-3 gunluk termal otel ayarlayabilirsem. Bursa merkezi gezelim dedim olur dedi bakalim

Dün 500 artiydim bugün tamı tamina 1.5 artiyim tartı costuuuu:deli::bicak:halam gelmedi bi gelse ölüyorum ağrısından kendisi yokkkkk:KK61::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Al benden de o kadar

Ayni sekildeee. Bi de benim esimin ailesinin bi olayi var nasil denk getiriyorlarsa yilbasinda ve benim dogumgunumde bazen sevgililer gununde bize gelmeleri tutar. Yatiya kalirlar falan. Ilk iki yil boyle cok sinirim bozuluyordu. Agliyordum hep. Sevgililer gununde de sabahtan gelinmez ki.
Ama bu yilbasi icin bi bursa plani yapmak istiyorum. 2-3 gunluk termal otel ayarlayabilirsem. Bursa merkezi gezelim dedim olur dedi bakalim

Al benden de o kadar
Wc de bide yatıya yattım 2 gündür ishalim tartı hala artı diyor furacagim onu da

Al benden de o kadar

kv dem yıllarca yaptı bunu bana,eşimle tek ortak tatil günümüz çalışma gününe denk gelen resmi tatillerdi,her tatilde gelirdi,yıllar sonra içimdeki birikmişlikler bi patladı,olay büyüdüde büyüdü,kaynım eltimde işin içine girdi,kavgalar gürültüler küslükler kırgınlıklar ......

şimdi herkes birbiriyle konuşuyo ama mesafeli,aman öylede olsun zaten,kv eskisi kadar sık olmasada gelir ama haala tek ortak tatil günümüz pazar gelmemeyi akıl edemiyor,artık usandımda bişey demiyorum

Bir gelemedim yarım yamalak sohbetlere de katılamadım :110: @MiuLego kaptanım karşılaşamadık o_O@begum75 ballı çörekim sohbet edemedik 1 saate çıkacaksın neredeyse :bicak:

benimde iş yapasım yok bugün,vakit dolsa diye bakıyorum :işsiz:
karnımda acıktı ama direniyorum,çünkü pazardan sonra hemen hamsi yapıcam:kk77:,oğlumun dersanesi yok bugün daha erken evde olcak:KK76:

benimde iş yapasım yok bugün,vakit dolsa diye bakıyorum :işsiz:
karnımda acıktı ama direniyorum,çünkü pazardan sonra hemen hamsi yapıcam:kk77:,oğlumun dersanesi yok bugün daha erken evde olcak:KK76:

Ohh keyif yapacaksınız desene :halay:Bende bugün pilav üstü kavurma yapacağım kendim atıştırma yapacağım ama eşim yesin onları:deli: bizde balık perşembe günü:bicak:

Ohh keyif yapacaksınız desene :halay:Bende bugün pilav üstü kavurma yapacağım kendim atıştırma yapacağım ama eşim yesin onları:deli: bizde balık perşembe günü:bicak:

o keyif dün akşamda vardı bizde,3 kilosu 10 tl olunca, eşim almış sağolsun 3 kilo:oha:
cumada annemler gelcek,onlarada hamsi yapıcam:oha::KK70:
oo kavurmada güzeldir kuzum,yanına bol yeşillik salatayla enfes olur :kk77:afiyet olsun şimdiden
ben yavaştan çıkayım pazara doğru uzayayım:rolleyes:
önceden ağır yük taşıyorum diye sevmiyodum ama ağırlıklarla spor yapmanın önemini gördükten sonra şikayet etmiyorum onuda spor yapıyo sayıyorum kendime :KK6::KK9:

Size acilen ev yemeği yapan aşçı lazım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kimin başının altından çıkıyor hep karbon istiyorlar işyerine.:skandal:

bizim eskiden yemek çıkıyordu cnm
yemek iptal oldu yemekkartına döndük
burada mümkün degil çıkmaz ymek 1 ofis burası

toplantıyaa masaya koymak için istiyorlarrr
bende onu anlamam kim tıkınır ki toplantıda ahahah

o keyif dün akşamda vardı bizde,3 kilosu 10 tl olunca, eşim almış sağolsun 3 kilo:oha:
cumada annemler gelcek,onlarada hamsi yapıcam:oha::KK70:
oo kavurmada güzeldir kuzum,yanına bol yeşillik salatayla enfes olur :kk77:afiyet olsun şimdiden
ben yavaştan çıkayım pazara doğru uzayayım:rolleyes:
önceden ağır yük taşıyorum diye sevmiyodum ama ağırlıklarla spor yapmanın önemini gördükten sonra şikayet etmiyorum onuda spor yapıyo sayıyorum kendime :KK6::KK9:

Maşallah çok uygunmuş gerçekten:KK70::bicak::kk77:

Ellerine sağlık kuzum hafta bol balıkla bir de spor var hemde ağırlıklarla daha ne olsun:rolleyes:Kolay gelsin şimdiden:KK60::KK70:

Back
X