Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az önce markete gittim geldim.Eşime diyorum ki çikolatalar puskevitler bana melul melul bakiyolardi kasanin yaninda.
Esimin cevabi:
Cıs onlar ballim cıs valla reisiniz mi kaptaniniz mi artık adi neyse merdaneyle geliverir kurtaramam ben seni :D :D
@MiuLego

Az önce markete gittim geldim.Eşime diyorum ki çikolatalar puskevitler bana melul melul bakiyolardi kasanin yaninda.
Esimin cevabi:
Cıs onlar ballim cıs valla reisiniz mi kaptaniniz mi artık adi neyse merdaneyle geliverir kurtaramam ben seni :KK70: :KK70:
@MiuLego
:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:Tamam sen artık kocanı sevebilirsin sana izin veriyom:eğlence::eğlence::eğlence:biliyon herkese kocasına iyi davranmayı sevmeyi güzel söz söylemeyi öpmeyi yasaklamıştım:eğlence::eğlence::eğlence:sana serbest artık:eğlence::eğlence::eğlence:yaşasın enişteeeeeeee:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

Bir daha melül melül bakıyor de :sinirli:

Saydın.sakın bir tverk mi ne var kutlama diye onu yapmalarına izin verme ne tam anlamadım ama sanırım pek iyi bir şey degil
:KK57::KK57: o ne ki? hic bilmiyorum Ececim, bizim kutlamamiz duayla olur ancakHoppa bide yemek yeriz ohh tamam

Yolu yariladim ama menumu yazım devam edim

Dünkü menüleri

Saat 13.00

1 sokak simidi 1 tane sağlam

Saat 17

4 tane grisini kepekli

Saat 20.00
1 tabak mercimek çorbası yağsız bol acibiberli baharatlı
1 tabak Kıymalı karnabahar
1 kase bol baharatlı yoğurt

Saat 21.00
2 yarım ceviz
1 muz
1 Danone 1 kaşık.

Şeker diye oldum dün.

Bugünün menüsü

13.00
Yarım kase balkabagi çorbası
2 tane profiterol
1 dilim tamtahilli ekmek

Yemeklerin hepsi çok kaloriliydi ve ağrıdı onun için direk profiterol yedim

Saat 17.00
1 tane mandalina

Saat 20.00
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt

Şimdi de çay iciyorum.

Haftasonu ne kadar çok yemek yaptiysam bitmedi. Eşim bile benim yemekleri yiyor üstüne nutella yiyor benim kepek ekmekleri ile

Yolu yariladim ama menumu yazım devam edim

Dünkü menüleri

Saat 13.00

1 sokak simidi 1 tane sağlam

Saat 17

4 tane grisini kepekli

Saat 20.00
1 tabak mercimek çorbası yağsız bol acibiberli baharatlı
1 tabak Kıymalı karnabahar
1 kase bol baharatlı yoğurt

Saat 21.00
2 yarım ceviz
1 muz
1 Danone 1 kaşık.

Şeker diye oldum dün.

Bugünün menüsü

13.00
Yarım kase balkabagi çorbası
2 tane profiterol
1 dilim tamtahilli ekmek

Yemeklerin hepsi çok kaloriliydi ve ağrıdı onun için direk profiterol yedim

Saat 17.00
1 tane mandalina

Saat 20.00
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt

Şimdi de çay iciyorum.

Haftasonu ne kadar çok yemek yaptiysam bitmedi. Eşim bile benim yemekleri yiyor üstüne nutella yiyor benim kepek ekmekleri ile
Temiz beslenmek.en.güzeli mesela.o profiterol yerine 1ceviz 1incir.1gün kurusu ne.dersin.daha guzel.degil mi

Temiz beslenmek.en.güzeli mesela.o profiterol yerine 1ceviz 1incir.1gün kurusu ne.dersin.daha guzel.degil mi
Yemek yediğimiz yerde bişey bulamadim yemeyecektim de ama masaya gelince sadece çorba dayanmama yetmedi. Bu aralar yemeklerde sıkıntı yaşıyorum. Yemek yediğimiz yerde çok ağır şeyler yapıyorlar. Yarın sandviç goturecegim çantada.

Back
X