Sonuçları ben açıklıyom kiBugün keyfim yerinde cumaya şimdiden hazırım

Kiloda geçsen de belki

Neden neden bir sor nedennnn!?? Çünkü de menğ vermiyorsun ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçları ben açıklıyom kiBugün keyfim yerinde cumaya şimdiden hazırım
Saydın.sakın bir tverk mi ne var kutlama diye onu yapmalarına izin verme ne tam anlamadım ama sanırım pek iyi bir şey degilinsallah kuzucumevet ya ne kutlariz
insAllah insAllah
Az önce markete gittim geldim.Eşime diyorum ki çikolatalar puskevitler bana melul melul bakiyolardi kasanin yaninda.
Esimin cevabi:
Cıs onlar ballim cıs valla reisiniz mi kaptaniniz mi artık adi neyse merdaneyle geliverir kurtaramam ben seni![]()
@MiuLego
Saydın.sakın bir tverk mi ne var kutlama diye onu yapmalarına izin verme ne tam anlamadım ama sanırım pek iyi bir şey degil
Tamam iste biz sakin dingin insanlarız 8İnşaAllah kutlarız yakında guzel haberlerio ne ki? hic bilmiyorum Ececim, bizim kutlamamiz duayla olur ancak
![]()
insAllah EcecimTamam iste biz sakin dingin insanlarız 8İnşaAllah kutlarız yakında guzel haberleri
Bende bilmiyordum igdedali mezun olunca birden öğrendim
Yazdım tabiki sayfa okumaya devam ediyorummenünü yazdınmı göremedim
ay birdaha benle morti olmayacak çakıl![]()
Yazdım tabiki de sadece dün o da eve geldim site yoktu korktu benden verecegim kilolardanEvet kaç gnlük menüsü yok
Kaçak dövüşüyor kurallara uymuyor![]()
Soylemem ecemavi duyarSen eksi mi gördün neden mıtlusun![]()
Yazdım ki sadece 1 gün yazamadim onda da suçum yokSonuçları ben açıklıyom ki
Kiloda geçsen de belkiecemavi yi galip sayarım ki
Neden neden bir sor nedennnn!?? Çünkü de menğ vermiyorsun ya![]()
İşler bitmez kiİyi geceler hatunlar gidem de çamaşır asam ev toplayayim koca geliyormuş yemek hazirlayayim
Temiz beslenmek.en.güzeli mesela.o profiterol yerine 1ceviz 1incir.1gün kurusu ne.dersin.daha guzel.degil miYolu yariladim ama menumu yazım devam edim
Dünkü menüleri
Saat 13.00
1 sokak simidi 1 tane sağlam
Saat 17
4 tane grisini kepekli
Saat 20.00
1 tabak mercimek çorbası yağsız bol acibiberli baharatlı
1 tabak Kıymalı karnabahar
1 kase bol baharatlı yoğurt
Saat 21.00
2 yarım ceviz
1 muz
1 Danone 1 kaşık.
Şeker diye oldum dün.
Bugünün menüsü
13.00
Yarım kase balkabagi çorbası
2 tane profiterol
1 dilim tamtahilli ekmek
Yemeklerin hepsi çok kaloriliydi ve ağrıdı onun için direk profiterol yedim
Saat 17.00
1 tane mandalina
Saat 20.00
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt
Şimdi de çay iciyorum.
Haftasonu ne kadar çok yemek yaptiysam bitmedi. Eşim bile benim yemekleri yiyor üstüne nutella yiyor benim kepek ekmekleri ile
Anam.ne yazmışım.o benim mortim sen okuma.verdiğim.akılları.morticigimTemiz beslenmek.en.güzeli mesela.o profiterol yerine 1ceviz 1incir.1gün kurusu ne.dersin.daha guzel.degil mi
Yemek yediğimiz yerde bişey bulamadim yemeyecektim de ama masaya gelince sadece çorba dayanmama yetmedi. Bu aralar yemeklerde sıkıntı yaşıyorum. Yemek yediğimiz yerde çok ağır şeyler yapıyorlar. Yarın sandviç goturecegim çantada.Temiz beslenmek.en.güzeli mesela.o profiterol yerine 1ceviz 1incir.1gün kurusu ne.dersin.daha guzel.degil mi