Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemek yediğimiz yerde bişey bulamadim yemeyecektim de ama masaya gelince sadece çorba dayanmama yetmedi. Bu aralar yemeklerde sıkıntı yaşıyorum. Yemek yediğimiz yerde çok ağır şeyler yapıyorlar. Yarın sandviç goturecegim çantada.
O çok kötü oluyor yaa gittiğin yerde uygun şeyler olmaması :( en iyisi yanında götürmek

Anam.ne yazmışım.o benim mortim sen okuma.verdiğim.akılları.morticigim
Benden bir canavar yarattiniz cumaya pişman olacaksiniz hem de profiterol e rağmen. Bugün sırf 40 dakikalık yolu yürüyerek geldim baktım sen bi dolu spor yapıyorsun kıskandım ama hala bacaklarim titriyor. Alışkın değil garibim.

O çok kötü oluyor yaa gittiğin yerde uygun şeyler olmaması :KK43: en iyisi yanında götürmek
Eskiden salata yapıyordu bu hafta hiç yapmadı o kadar ağrıdı ki yemekler öylece kalakaldim. Yolum uzun olmasa yemek termusuma yemek koyup götüreceğim ama zor oluyor. Kendimi bile zor götürüyorum sandviç en iyisi sanırım.

Yemek yediğimiz yerde bişey bulamadim yemeyecektim de ama masaya gelince sadece çorba dayanmama yetmedi. Bu aralar yemeklerde sıkıntı yaşıyorum. Yemek yediğimiz yerde çok ağır şeyler yapıyorlar. Yarın sandviç goturecegim çantada.
En iyisi bence
Benden bir canavar yarattiniz cumaya pişman olacaksiniz hem de profiterol e rağmen. Bugün sırf 40 dakikalık yolu yürüyerek geldim baktım sen bi dolu spor yapıyorsun kıskandım ama hala bacaklarim titriyor. Alışkın değil garibim.
Evet sporcu geçmişine dönüyorsun
Bende şimdilik jillian yapiyorum sag yanımda 3numara sol yanimda 4numara hep beraber zıplıyoruz bizi bir görsen oldu mu diye soruyorlar bide

Eskiden salata yapıyordu bu hafta hiç yapmadı o kadar ağrıdı ki yemekler öylece kalakaldim. Yolum uzun olmasa yemek termusuma yemek koyup götüreceğim ama zor oluyor. Kendimi bile zor götürüyorum sandviç en iyisi sanırım.
Aynen öyle yap cnm tam bugdaydan lavas yap yada poğaça lavaslarla kendine tavuklu durum falan yap mesela ;)

Bugünkü öğün menülerim

Sabah
Ev yapımı Sucuklu yumurta
2 dilim tam b ekmek
Zeytin peynir dom salatalk
Şekersiz cy

Öğlen
Zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim çavdar ek
3 cigkofte

Ara ayran

Aksam
1 hamsi Tava
Salata
Şekersiz limonata
1 dilim çavdar ek

Ara kuru elma
Doğal dut pestil i

30 dk egzersiz
2 buçuk lt şu

Hayırlı akşamlar hanımlar..
Akşam evime döndüm;)Babam biraz daha iyi.Ama tedavisi biraz uzun sürecek..Dahiliyede tedavisi bitince nöroloji bölümünde tedavisi başlayacak.Bundan sonrası nasip..
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
@MiuLego bugün menümü yazmayayım çok karışık oldu.Bu hafta kötü bir hafta oldu...Yarın düzenli bir şekilde devam ediyorum inşaallah...İnşaallah artısız bir hafta geçiririm...:olamaz:

Akşam evime döndüm:KK66:Babam biraz daha iyi.Ama tedavisi biraz uzun sürecek..Dahiliyede tedavisi bitince nöroloji bölümünde tedavisi başlayacak.Bundan sonrası nasip..
@MiuLego bugün menümü yazmayayım çok karışık oldu.Bu hafta kötü bir hafta oldu...Yarın düzenli bir şekilde devam ediyorum inşaallah...İnşaallah artısız bir hafta geçiririm...:olamaz:
Çok geçmiş olsun Rabbin en kısa sürede sifani versin inşallah.

Bu mesajın altına bu olur mu bilmem ama sutlac tarifini yaptim.Ben sevmem o yuzden nasil olmasi gerektigiyle ilgili bi fikrim yoktu ama esim bayildi.Her kasikta eline saglik dedi :D cok teşekkür ederim.

Akşam evime döndüm:KK66:Babam biraz daha iyi.Ama tedavisi biraz uzun sürecek..Dahiliyede tedavisi bitince nöroloji bölümünde tedavisi başlayacak.Bundan sonrası nasip..
Hoşgeldin cnm Allah şifa versin inşallah

Back
X