Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de çok aldım bu ara.. ben de başlayım hadi var mısın:rolleyes:hergün düzenli menü vermeye dürüst olmaya gece 12 de bile yesek yazmaya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:beraber başarırız bence:rolleyes:tamam mıııııııııııııı bak ona göre bırakıcam karbonu?
Ben biraktim bile sen hala yiyormusun sözüm söz başlasın ...:KK19::KK200: destegin icin cook tesekkur ederim minnakim

20171108_171748-1.webp foto da daha kilolu çıkıyorum ama gobek mobek cok cok az kaldi bacaklarim inanilmaz zayiflamis. @MiuLego kaptaniiiiimmmm:)))))

@Ahu060812 göbiş sormuşsun yavrum ... çıkmaz mıııııııııı ? diyarbakır karpuzu oldum bile:deli:

ada81 ada81 canım yazdıklarını okudum da .. emin hülya ile beraber harika yol alacaksınız .. zaten sıfırdan temiz beslenmeye bir başla ... 1-2 hafta devam et bozmadan ...sonra bozmaya sende kıyamayacaksın .:KK15:

saydin78 saydin78 kuzum dualarımdasın :KK200:

@MiuLego evleeeen :anne:
Allah razı olsun kuzucum :KK200::KK74:

yok valla bencede yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
durdukça yiyesi geliyor bunların ya defolun gidin dışarda yiyinnn

hergün simit pogaça büyük başlar burda olunca

zıkkımın pekini yesinler tövbe yarabbim :KK70:

Ausum nasilsinnn .... :KK200:

iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim ..buraya da daha fazla uğrayabildim ... bulantılar yavaş yavaş terk ediyor beni .

sende modifiye vicdan yapmışsın gördüm :)))

Insallah canim bi disimi sıksam gerisi gelecek..

ben inanıyorum sana ...
sonrasında da öyle haftada 1-2 beklemiyorum tabii ki .. ama ayda 2 kilo gideceğine eminim temiz ... 5 ayda 10 kilo eder ...süper bence :KK19:

süpeeeer ya :KK200::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

ilk koyduğun fotoda çok şaşırmıştım zaten ..kilona göre göbek inanılmazdı ... gerçi sonradan anladık gelmeyen regl göbeği imiş o :)

zıkkımın pekini yesinler tövbe yarabbim :KK70:

iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim ..buraya da daha fazla uğrayabildim ... bulantılar yavaş yavaş terk ediyor beni .

sende modifiye vicdan yapmışsın gördüm :)))

ben inanıyorum sana ...
sonrasında da öyle haftada 1-2 beklemiyorum tabii ki .. ama ayda 2 kilo gideceğine eminim temiz ... 5 ayda 10 kilo eder ...süper bence :KK19:

süpeeeer ya :KK200::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

ilk koyduğun fotoda çok şaşırmıştım zaten ..kilona göre göbek inanılmazdı ... gerçi sonradan anladık gelmeyen regl göbeği imiş o :)
Ablacim benim,internetim bitmisti ek paketlerle giriyorum o yüzden aktif olamıyorum.ama hepinizi cok ozledim.suan o kadar mutluyum ki hersey bosbol geliyor.sizin sayenizde cok cok mutluyum Allah hepinizden razi olsun.tüm takim arkadaslarimdan da.senden de @MiuLego kaptanimdan da Nevreste Nevreste editorum buraya gelmeme vesile oldu cooook mutluyum kiii :)))))

Ablacim benim,internetim bitmisti ek paketlerle giriyorum o yüzden aktif olamıyorum.ama hepinizi cok ozledim.suan o kadar mutluyum ki hersey bosbol geliyor.sizin sayenizde cok cok mutluyum Allah hepinizden razi olsun.tüm takim arkadaslarimdan da.senden de @MiuLego kaptanimdan da Nevreste Nevreste editorum buraya gelmeme vesile oldu cooook mutluyum kiii :)))))

canım ya :KK200:

ne tatlı ne samimi şeysin sen :KK15: iyi ki geldin bence de ... harika da oldun baksana ... hadi lana 3-4 kiloyu da attın mı :halay::halay:

Yalniz o zayiflama corbasi cok igrenc, hayata kusdum resmen :işsiz: sarimsakli yogurtla belki yenir o ancak
Bende tam.kusmustum gelen misafirler beni en son kurban bayramında gormustu şok yaşadılar hatta kilo al deyip gittiler onlar öyle diyince gaza geldimmmm

canım ya :KK200:

ne tatlı ne samimi şeysin sen :KK15: iyi ki geldin bence de ... harika da oldun baksana ... hadi lana 3-4 kiloyu da attın mı :halay::halay:
Sağol canim ablam o senin tatliliginn ❤❤❤ Harika olur o zaman bundan sonra tövbe bidaha kilo almam zaten ekmegi sekeri pirinci falan cikardim hayatimdan bundan sonra zor :)

Sağol canim ablam o senin tatliliginn ❤❤❤ Harika olur o zaman bundan sonra tövbe bidaha kilo almam zaten ekmegi sekeri pirinci falan cikardim hayatimdan bundan sonra zor :)
aynen gülüm o cızlarla beraber abur cubur paketli gıda çıksın yeter ..sonrası miis gibi koruma ..
sporada alıştın ..en azından korumada da hafta 3-4 gün yapmalısın .
dilediğin kadar sağlıklı beslen ye iç ..misss

Akrep kaptanım görmüştüm konunu .. hayırlı olsun ... bizim kızlar ip atlama da fenomen yalnız ..
günde 5500 rekoru var @Candysugar da :deli:

2000-3000 atlayanlar dolu ... ne acayip işe yarıyor ... süper bir tercih . :super:
Sağol canım.. Benim de ilgimi haftanın birincisini okunca çekti..
Hasta olmama rağmen bi başlangıç yapmak istedim..
Doğum günüm bugün.
Güzel bir güne, güzel başlangıçlar yakışır..

Back
X