- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ne guzelKızlar az önce annemle alışveriş merkezine gitmek icin hazirlaniyoduk kotumu kazagimi giydim bosbol inanamadim.hep esofmanla geziyodum uzun zaman giymemistim.simdi en bastan kiyafet masraf ohoooo bacaklarim tahta gibi kalmis![]()
Ben biraktim bile sen hala yiyormusun sözüm söz başlasın ...ben de çok aldım bu ara.. ben de başlayım hadi var mısınhergün düzenli menü vermeye dürüst olmaya gece 12 de bile yesek yazmaya
beraber başarırız bence
tamam mıııııııııııııı bak ona göre bırakıcam karbonu?
Allah razı olsun kuzucum@Ahu060812 göbiş sormuşsun yavrum ... çıkmaz mıııııııııı ? diyarbakır karpuzu oldum bile
ada81 canım yazdıklarını okudum da .. emin hülya ile beraber harika yol alacaksınız .. zaten sıfırdan temiz beslenmeye bir başla ... 1-2 hafta devam et bozmadan ...sonra bozmaya sende kıyamayacaksın .
saydin78 kuzum dualarımdasın
@MiuLego evleeeen![]()
Durun bide öncesi sonrasi yapayim kizlar
Eki Görüntüle 2065119 Eki Görüntüle 2065120 Eki Görüntüle 2065121 Eki Görüntüle 2065122
Cok tesekkur ederim masumum benim bidaha kilo almak mi tovbeeee Allahin izniyle hamile kalsam bile cok yemiycem hersey kararinda :))canım cidden çok incelmişsinnnnnn![]()
yok valla bencede yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
durdukça yiyesi geliyor bunların ya defolun gidin dışarda yiyinnn
hergün simit pogaça büyük başlar burda olunca
Ausum nasilsinnn ....![]()
Insallah canim bi disimi sıksam gerisi gelecek..
Durun bide öncesi sonrasi yapayim kizlar
Eki Görüntüle 2065119 Eki Görüntüle 2065120 Eki Görüntüle 2065121 Eki Görüntüle 2065122
Ablacim benim,internetim bitmisti ek paketlerle giriyorum o yüzden aktif olamıyorum.ama hepinizi cok ozledim.suan o kadar mutluyum ki hersey bosbol geliyor.sizin sayenizde cok cok mutluyum Allah hepinizden razi olsun.tüm takim arkadaslarimdan da.senden de @MiuLego kaptanimdan dazıkkımın pekini yesinler tövbe yarabbim
iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim ..buraya da daha fazla uğrayabildim ... bulantılar yavaş yavaş terk ediyor beni .
sende modifiye vicdan yapmışsın gördüm :)))
ben inanıyorum sana ...
sonrasında da öyle haftada 1-2 beklemiyorum tabii ki .. ama ayda 2 kilo gideceğine eminim temiz ... 5 ayda 10 kilo eder ...süper bence
süpeeeer ya
ilk koyduğun fotoda çok şaşırmıştım zaten ..kilona göre göbek inanılmazdı ... gerçi sonradan anladık gelmeyen regl göbeği imiş o :)
Yok valla acim accc çok zor içtim oda iki kase den az birer kepceAynı çorbayı bayıla bayıla içiyorum ben :))
Ablacim benim,internetim bitmisti ek paketlerle giriyorum o yüzden aktif olamıyorum.ama hepinizi cok ozledim.suan o kadar mutluyum ki hersey bosbol geliyor.sizin sayenizde cok cok mutluyum Allah hepinizden razi olsun.tüm takim arkadaslarimdan da.senden de @MiuLego kaptanimdan daNevreste editorum buraya gelmeme vesile oldu cooook mutluyum kiii :)))))
Bende tam.kusmustum gelen misafirler beni en son kurban bayramında gormustu şok yaşadılar hatta kilo al deyip gittiler onlar öyle diyince gaza geldimmmmYalniz o zayiflama corbasi cok igrenc, hayata kusdum resmensarimsakli yogurtla belki yenir o ancak
Sağol canim ablam o senin tatliliginn ❤❤❤ Harika olur o zaman bundan sonra tövbe bidaha kilo almam zaten ekmegi sekeri pirinci falan cikardim hayatimdan bundan sonra zor :)canım ya
ne tatlı ne samimi şeysin seniyi ki geldin bence de ... harika da oldun baksana ... hadi lana 3-4 kiloyu da attın mı
![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53416014
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
aynen gülüm o cızlarla beraber abur cubur paketli gıda çıksın yeter ..sonrası miis gibi koruma ..Sağol canim ablam o senin tatliliginn ❤❤❤ Harika olur o zaman bundan sonra tövbe bidaha kilo almam zaten ekmegi sekeri pirinci falan cikardim hayatimdan bundan sonra zor :)
Sağol canım.. Benim de ilgimi haftanın birincisini okunca çekti..Akrep kaptanım görmüştüm konunu .. hayırlı olsun ... bizim kızlar ip atlama da fenomen yalnız ..
günde 5500 rekoru var @Candysugar da
2000-3000 atlayanlar dolu ... ne acayip işe yarıyor ... süper bir tercih .![]()