Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav niye çok mu yedin ne ettinMiu yarınki kilomu hiç sorma kesin yüksek çıkar.yarında bebeleri avmye götürcez 4 veli..vicdanı içip gitmem lazım dışarda hiç bişey yememeliyim
Bu fikre ba yıl dımmmmmmmmmmmmBen cuma çakılı yenince vede kupayı kaldırınca çakılla orti olup adayla vede hülyayla morti mi olsak adayla mortilik zevkli oluyor:)
@ada81 @Daydream- @cakil80
Demek idolün vayt olduMaşallah maşallah idolumsunuz o zaman.ben de yaza hedefime ulasmis olur muyum acaba
Ayy çok teşekkür ederim hosbuldum. Kendimi yeni bir okula kayıt olmuş gibi hissediyorum. Inşallah basaririz birlikte. Konu açmada sohbet etmede çok başarılı degilim malesef. Sessiz olarak bilirler beni.sohbetlere siz katın beni lütfen.Merhaba hoşgeldin 7. Takıma
Bu formu bana özel mesaj olarak atmanı isteyeceğim.. kayıt altına alıyırum bende olması lazım..
7. Takım canlı dinamik enerhiktir..kurallarımızı okumuşsun zaten.. aktif olmanı isteyeceğim yani bol sohbetli katılımlı .. ancak öyle fayda sağlayabiliriz birbirimize .. hedefin de güzel uçmamışsın görürüz inşallah o kiloları da.. zamanla tanışır kaynaşırız..
Hoşgeldin yeniden
Canımmburda olduğun sürece konuşmadan edemezsin ben seni dürterim ama senin çaban içtenliğin keyifli sohbetin de önemli.. gevezeyiz kız işte .. sen de biz gibi olursun merak etme.. burası aile gibi :)) o furyaya katılırsın:)Ayy çok teşekkür ederim hosbuldum. Kendimi yeni bir okula kayıt olmuş gibi hissediyorum. Inşallah basaririz birlikte. Konu açmada sohbet etmede çok başarılı degilim malesef. Sessiz olarak bilirler beni.sohbetlere siz katın beni lütfen.
Şimdi ilk olarak bu formu sana atıyorum kaptanim ve eliptik yapmaya gidiyorum. Haydi Bismillah . . .
Isminin yanına yazmış ya kilosunu oradan dikkatimi çekti. Bir de emziriyormus kendime yakın hissettim sen öyle diyorsan öyledir kaptanim bu arada ben telefondan yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayin lütfenDemek idolün vayt oldu
Hmmmmmmmm
Arkadaşlar hatice ye bu takımda her şeyin en iyisi en sevilen en güzeli miuya olacak diye anlatır mısınız
Yeni ğye korkutmacası yapıyorum kızlar
Yalnız maşallah ne çok öğretmenimiz oldu![]()
Ya çok tatlısınIsminin yanına yazmış ya kilosunu oradan dikkatimi çekti. Bir de emziriyormus kendime yakın hissettim sen öyle diyorsan öyledir kaptanim bu arada ben telefondan yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayin lütfen
Saçlarında çeke çeke severim seni heMiuya sevgiler
Cumayı.bekleyen hallerin pek.sevimli
Yok kız yorulmaktan ayakta kalınca böyle oluyo menünü yazayım ha bide akşam pro yedim ya oda artırır yarın saf vicdanYav niye çok mu yedin ne ettin
Ya çok tatlısın
Ben böyle çok takılıyorum alışırsın :) vayt gerçekten örnek alınacak azimdedir listenin yıldızlarındadır o minnoşum eridi gitti kuzum
ben de akşamlaro hep teldeyim yanlışlarınla severiz senihiç önemli değil
Hee tamam menğ iyiymiş.. gözünğ sevem şu vicdanı bozma yarın nolur la beni sevindir bir hafta yaaaaaYok kız yorulmaktan ayakta kalınca böyle oluyo menünü yazayım ha bide akşam pro yedim ya oda artırır yarın saf vicdan
Sabah
Yumurta
Peynir zeytin
Domates biber
Akşam
Köfte
Saç kavurma
Salata
Sarı pabuçluma noldi benim
Bizde takımın yildizlarindaniz bizi niye unutuyonSarı pabuçluma noldi benimBak tam uyucaktımmm
Göz devirmiş kokoşum uyuyamam didim
Öp de uyuyayım ben![]()
Kız vayt mezun olucuk ya bu hafta azcık gönlü hoş olsun hak etti miniğimBizde takımın yildizlarindaniz bizi niye unutuyonhadi uykun var diye es geçiyorum yarın sorarim hesabini
iyi geceler cicegeeemmm
![]()