Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah maşallah idolumsunuz o zaman.ben de yaza hedefime ulasmis olur muyum acaba
Demek idolün vayt oldu:işsiz:

Hmmmmmmmm

Arkadaşlar hatice ye bu takımda her şeyin en iyisi en sevilen en güzeli miuya olacak diye anlatır mısınız:KK62:

Yeni ğye korkutmacası yapıyorum kızlar :sus::rolleyes:

Yalnız maşallah ne çok öğretmenimiz oldu :KK37:

Merhaba hoşgeldin 7. Takıma

Bu formu bana özel mesaj olarak atmanı isteyeceğim.. kayıt altına alıyırum bende olması lazım..

7. Takım canlı dinamik enerhiktir..kurallarımızı okumuşsun zaten.. aktif olmanı isteyeceğim yani bol sohbetli katılımlı .. ancak öyle fayda sağlayabiliriz birbirimize .. hedefin de güzel uçmamışsın görürüz inşallah o kiloları da.. zamanla tanışır kaynaşırız..

Hoşgeldin yeniden
Ayy çok teşekkür ederim hosbuldum. Kendimi yeni bir okula kayıt olmuş gibi hissediyorum. Inşallah basaririz birlikte. Konu açmada sohbet etmede çok başarılı degilim malesef. Sessiz olarak bilirler beni.sohbetlere siz katın beni lütfen.
Şimdi ilk olarak bu formu sana atıyorum kaptanim ve eliptik yapmaya gidiyorum. Haydi Bismillah . . .

E8B3EC36-A651-43F1-8E69-FBD0B2936B1D.webp

Cumayı beklerken ben

Ayy çok teşekkür ederim hosbuldum. Kendimi yeni bir okula kayıt olmuş gibi hissediyorum. Inşallah basaririz birlikte. Konu açmada sohbet etmede çok başarılı degilim malesef. Sessiz olarak bilirler beni.sohbetlere siz katın beni lütfen.
Şimdi ilk olarak bu formu sana atıyorum kaptanim ve eliptik yapmaya gidiyorum. Haydi Bismillah . . .
Canımmburda olduğun sürece konuşmadan edemezsin ben seni dürterim ama senin çaban içtenliğin keyifli sohbetin de önemli.. gevezeyiz kız işte .. sen de biz gibi olursun merak etme.. burası aile gibi :)) o furyaya katılırsın:)

Yeni heyecan değil mi :KK200:gerçekten öyle oluyor.. haydi spora :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

Yarından itibaren de menünğ sporunu toplu halde akşam yazmaya başlarsın:kk77:

Sabah günaydınla başladık mı gevezeliği durduramıyoruz zaten:KK53:

Demek idolün vayt oldu:işsiz:

Hmmmmmmmm

Arkadaşlar hatice ye bu takımda her şeyin en iyisi en sevilen en güzeli miuya olacak diye anlatır mısınız:KK62:

Yeni ğye korkutmacası yapıyorum kızlar :sus::rolleyes:

Yalnız maşallah ne çok öğretmenimiz oldu :KK37:
Isminin yanına yazmış ya kilosunu oradan dikkatimi çekti. Bir de emziriyormus kendime yakın hissettim sen öyle diyorsan öyledir kaptanim bu arada ben telefondan yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayin lütfen

ADAYA SÖZ VERDİMMMM

KARBONA SAVAŞ AÇTIMMMMMM

SAĞLIKLI BESLENİP 52 kilo OLCAMMMMM

YARIN YENİDEN TERTEMİZ BESLENMEYE SPORA BAŞLIYORUM ULAAAAANNNN:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gittim canlar bugğn erkenden gözlerim yapışıyor:ıslık:
Yarın perşembe kutsal perşembe:KK69:unutmayın:KK69:leptini ölümüne koruyun:KK15:

Isminin yanına yazmış ya kilosunu oradan dikkatimi çekti. Bir de emziriyormus kendime yakın hissettim sen öyle diyorsan öyledir kaptanim bu arada ben telefondan yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayin lütfen
Ya çok tatlısın:KK37::KK70:

Ben böyle çok takılıyorum alışırsın :) vayt gerçekten örnek alınacak azimdedir listenin yıldızlarındadır o minnoşum eridi gitti kuzum :-)

ben de akşamlaro hep teldeyim yanlışlarınla severiz seni :confused:hiç önemli değil

Ya çok tatlısın:KK37::KK70:

Ben böyle çok takılıyorum alışırsın :) vayt gerçekten örnek alınacak azimdedir listenin yıldızlarındadır o minnoşum eridi gitti kuzum :-)

ben de akşamlaro hep teldeyim yanlışlarınla severiz seni :confused:hiç önemli değil
:110::110::110::110::110::110::110::110::110:

Yok kız yorulmaktan ayakta kalınca böyle oluyo menünü yazayım ha bide akşam pro yedim ya oda artırır yarın saf vicdan
Sabah
Yumurta
Peynir zeytin
Domates biber
Akşam
Köfte
Saç kavurma
Salata
Hee tamam menğ iyiymiş.. gözünğ sevem şu vicdanı bozma yarın nolur la beni sevindir bir hafta yaaaaa:oops:

Sarı pabuçluma noldi benim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:Bak tam uyucaktımmm

Göz devirmiş kokoşum uyuyamam didim:KK20:

Öp de uyuyayım ben:ıslık:
Bizde takımın yildizlarindaniz bizi niye unutuyon :KK20:hadi uykun var diye es geçiyorum yarın sorarim hesabini :KK60::KK60:iyi geceler cicegeeemmm:KK15:

Bizde takımın yildizlarindaniz bizi niye unutuyon :KK20:hadi uykun var diye es geçiyorum yarın sorarim hesabini :KK60::KK60:iyi geceler cicegeeemmm:KK15:
Kız vayt mezun olucuk ya bu hafta azcık gönlü hoş olsun hak etti miniğim :oops:seni unutmak mümkün mü:KK17:

Back
X