Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy hosbuldum. işte bu tam da duymak görmek istediğim şey. Yani isteyince yapiliyormus. Bazen beni bir karamsarlık kaplıyor böyle 90 kilo gezmek hep kader immis hiç veremeyecekmisim gibi. Süpersin tebrik ediyorum seni:KK9:darısı başıma. Bir gün ben de bu cümleleri kurabilirim inşallah:dua:çok sevdim ben burayı. Gerçekten çok güzel bir ortam çok teşekkür ederim herkese. En Büyük KK
Hos geldin hiç merak etme gayet rahat olur istersen başarı hikayeleri kısmında hoscakal 30 kilo diye önceki kaptanımızin başarı hikayesi var onu bi oku bak kendine nasıl inanacaksın o zaman

GÜNAYDIN
SELAMLAR
NASILSINIZ :kahve:
Ben gene güne enerjik başladım :KK45:
Çok rüyalar gördüm halla halla o_O
Rüyanda yemek yiyirdum:KK11:
Uyanınca bi üzüldüm :KK53:
Neyse hatun kişiler tartıda eksi gorucem gene:KK53:
Wcye gidip tartilicam:KK53:
Cuma bekleyin beni :21:
Sonra kendimi simarticam sütlü kahve:KK6:
Günaydın canım eminim harika bir eksi göreceksin ip atlamak ne harika şeymiş yahu bugün erkenden atlayalım da kaslarimiz insin yarın sabah kadar :spor::spor::spor:o kadar pratik geldi ki bana video yok ekstra hiç bisi yok yer sorunu yok giy ayakkabiyi tak sporÇÜ sutyenini ve bütün yağları at müthiş :rapci::rapci::rapci:

Menüyu de ekleyeyim kutsal perşembe ne de olsa bugün bizde yamuk olmaz
Uyanınca 1 cb kefir 2 kuru kayısı

Sabah 3 yk yulaf ezmesi 1 muz 10 yer fıstıgi bardak süt

Öğle Mantarlı et sote salata

Ara 1 armut 5 yer fıstığı

Akşam 4 yk nohut eklenmiş salata 3 yk yoğurt

Gün boyu yağ yakıcı cay
Tarif 1 limon 1 elma 1 kabuk tarçın 3 top karabiber 5 karanfil 1 çay kaşığı biberiye 1 lt su hepsini bi tencereye koyup 5 dk kaynatıp bütün gün içiyoruz

Allahım eflalin şu menülerine boool boool eksi rabbim.. eflal hala gelcek gibi mi kuzum?

Allah bağışlasın eflal

Hahahhahahaha hahahahah süpersin ya gahaha

Oyyyyyy hülyam yaaaa ağzını kalplerini yidiğimmm
Yok canım yok hep artı çok sıkıldım gerçekten. Bugün detoks yapmam gerekecek yoruldum ya :( hala geldi sabah.

hatice901217 hatice901217 aramıza hoşgeldin doğru yerdesin:KK19: bundan 6 bucuk ay önce 97.8 kilodaydım şimdi 69 kilolara kadar geldim 65 çok az kaldı senin emzirme gibi fazladan kalori yakma özeligin var dahada kısaltırırsın süreyi merak etme :rolleyes:buarada bende telefodan yazanlardanım merak etme alışıgız:KK53:
Haftada ortalama kac kilo veriyordun ben de 65 e ne kadar surede durerim acaba

Hosgeldin ayni boydayiz benim hedefimde 55 en son o kiloyu hatirliyorum. O kiloda cok mutluydum. Ben de 89.5 im birlikte yol alacagiz demekki
Hosbuldum çook teşekkür ederim.
cakil80 cakil80 ne kadar güzel beraber yuruyecegim yol arkadaşım olması. Birlikte tatlı rekabet lerimiz de olur dimi:KK200:

Günaydınlar herkese cumadan önceki son çıkış :KK71:Şuanki modum :KK70:
312323_499828166764184_70300730_n.webp

@MiuLego Dün ki koruma menüm efem :KK60: begum75 begum75 ballı çörekim:KK37:

Sabah; 09:00 - Yaklaşık 15 ad.kuru siyah üzüm + 1 kupa vişne suyu
Öğle; 12:00 - Yarım kase şehriye çorbası + 1 küçük dilim tepsi kebabı(köfte) + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 3 ymk kaşığı yoğurt + 1 kase salata
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + biraz beyaz peynir + yarım kupa vişne suyu + 3 ad.kaju + 2 ad.badem

Bu sabah tartım geçen cuma ki rakamım :KK31:yarına daha az planlıyorum bugün menümde balık olacak efenim akşama annemler bizde o yüzden az yerim :süslü:Dün akşam 7 den 11e kadar abartmıyorum hiç oturmadım evi süpürdüm sildim tozları aldım. Banyo klozet yıkandı, bulaşık makinesi boşaltıldı etraf toplandı çamaşırlar katlandı yerlerine kaldırıldı :confused:Mercimek çorbasıyla makarna yaptım bu akşam için :KK70:saymıyorum bitti :rolleyes:

Back
X