Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çook çok geçmiş olsun ... evi de halletmişsin helal olsunAusencia canım benim çok sevindim hatırlanmama
Inan 1 aydır kafam hiç rahat değil oğlan çok hasta oldu o iyileşti derken kızım oldu sonra ben![]()
Tam iyileşiyoruz derken bazı aksilikler çıktı evden çıkmak zorunda kaldık. Pazar günü taşındık ve tek başıma iki çocukla ev toplayıp dizdim tekrardan.
Bugün rahatladım çok şükür![]()
Sen iyisin inşallah bebişte![]()
Nare83 gel orti olalım ece ile çakıla karşıııı
ben eminimm canım sen yaparsınnnyarınnnnnnnn ne olacagım belli degil ki eminmsin
Şaka mı yapıyorsun inanmıyorum
Nasılsın kaptanımCanım çook çok geçmiş olsun ... evi de halletmişsin helal olsunbugün tam rahatladığını hissettim de o yüzden seslendim
biz iyiyiz canımarada ses et e mi
?
bugün çok keyifsizim
wawww 65 dakika eliptikkkk helal olsun beeee ben en fazla en fazla 45 dakika yapmışlığım var ... 65 dakikaaaaabugün çok keyifsizim
tartı hep yükselişte,bide içimde bi sıkıntı var nedense boğuyolar beni sanki
unutmadan dünkü sporumu söyliyim aslında bir önceki günle aynı 65 dakika eliptik+20dakika bölgesel egzersizler=320 point
bu akşam spor yapmıycam küstüm çünkü
ama sen üzülme ben seni her zaman çok seviyomki
![]()
Bugün kaslarını dinlendir bence kuzum sanırım ciddi ciddi ödem yapıyor yediklerinden eminsen başka türlüsü mümkün değil regli haftası değilsebugün çok keyifsizim
tartı hep yükselişte,bide içimde bi sıkıntı var nedense boğuyolar beni sanki
unutmadan dünkü sporumu söyliyim aslında bir önceki günle aynı 65 dakika eliptik+20dakika bölgesel egzersizler=320 point
bu akşam spor yapmıycam küstüm çünkü
ama sen üzülme ben seni her zaman çok seviyomki
![]()
Bende spinal oldum epiduralle ayni sanırım odaya geçince uyusukluk acilqnqka dar şu bile vermedilerAnestezin nasilsi bilmiyorum ben epidural oldum odaya cikar cikmaz titremem gecince bas agrisi olmasin diye bitter cikolata sade kahve ve su tuketmemi soylediler hemen.Hic yasamadim o yüzden.
bende spinal oldum çook şükür çok iyi geçti çıktım bi kustum bitti sonra kalktım yürüdüm ...bide çook terledim millet üşüyormuş ben terle terle su gibiydim ....Bende spinal oldum epiduralle ayni sanırım odaya geçince uyusukluk acilqnqka dar şu bile vermedilerçok zor du yaaa özellikle tansiyon dusmesi yüzünden yuuruyemiyordum çok şükür geçti ♡
Afiyet olsun cnm ben geç yaptım kahvaltıyi şimdi açlık hissediyorum yesem iyi olacak yoksa aksama çok acikir doymam ne yesem bilemedimÖğleni çok hafif geçirecektim.Çatkapı misafirim geldi ortalık dağınıkken
Çay falan hazırladım ,yemeyi az abartmış olabilirim![]()
Teşekkür ederim canım benimCanım çook çok geçmiş olsun ... evi de halletmişsin helal olsunbugün tam rahatladığını hissettim de o yüzden seslendim
biz iyiyiz canımarada ses et e mi
?
Olsam mı kiyok kız bulamadım yok öyle yürekli biri![]()