Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia canım benim çok sevindim hatırlanmama :KK36:
Inan 1 aydır kafam hiç rahat değil oğlan çok hasta oldu o iyileşti derken kızım oldu sonra ben :KK43:
Tam iyileşiyoruz derken bazı aksilikler çıktı evden çıkmak zorunda kaldık. Pazar günü taşındık ve tek başıma iki çocukla ev toplayıp dizdim tekrardan.
Bugün rahatladım çok şükür :KK24:

Sen iyisin inşallah bebişte :anne:
Canım çook çok geçmiş olsun ... evi de halletmişsin helal olsun :KK19: bugün tam rahatladığını hissettim de o yüzden seslendim :KK48:

biz iyiyiz canım :KK200: arada ses et e mi :KK15: ?

begum75 begum75 Begüş bugün bana hiç pas vermedin :110:

1014037_612315348803106_505310400_n.webp

bugün çok keyifsizim :KK43:
tartı hep yükselişte,bide içimde bi sıkıntı var nedense boğuyolar beni sanki:KK42:
unutmadan dünkü sporumu söyliyim aslında bir önceki günle aynı 65 dakika eliptik+20dakika bölgesel egzersizler=320 point
bu akşam spor yapmıycam küstüm çünkü:KK12:
ama sen üzülme ben seni her zaman çok seviyomki :KK200::KK19::KK60:
images

tartı hep yükselişte,bide içimde bi sıkıntı var nedense boğuyolar beni sanki:KK42:
unutmadan dünkü sporumu söyliyim aslında bir önceki günle aynı 65 dakika eliptik+20dakika bölgesel egzersizler=320 point
images
wawww 65 dakika eliptikkkk helal olsun beeee ben en fazla en fazla 45 dakika yapmışlığım var ... 65 dakikaaaaa :KK9::KK9::KK9:

images
Bugün kaslarını dinlendir bence kuzum sanırım ciddi ciddi ödem yapıyor yediklerinden eminsen başka türlüsü mümkün değil regli haftası değilse :KK60:Moralini bozma lütfen bizim gayemiz ömürlük korumak kendimizi sonuçta bu cuma olmaz haftaya inmiş olursun :KK19:o yemediğin irmiklerin karşılıını alacaksın :KK73:

Bende çok seviyorum ki :KK37:
tum-romantik-filmleri-geride-bırakan-21-asik-kedi-cifti-14.webp

Anestezin nasilsi bilmiyorum ben epidural oldum odaya cikar cikmaz titremem gecince bas agrisi olmasin diye bitter cikolata sade kahve ve su tuketmemi soylediler hemen.Hic yasamadim o yüzden.
Bende spinal oldum epiduralle ayni sanırım odaya geçince uyusukluk acilqnqka dar şu bile vermediler :( çok zor du yaaa özellikle tansiyon dusmesi yüzünden yuuruyemiyordum çok şükür geçti ♡

Bende spinal oldum epiduralle ayni sanırım odaya geçince uyusukluk acilqnqka dar şu bile vermediler :KK43: çok zor du yaaa özellikle tansiyon dusmesi yüzünden yuuruyemiyordum çok şükür geçti ♡
bende spinal oldum çook şükür çok iyi geçti çıktım bi kustum bitti sonra kalktım yürüdüm ...bide çook terledim millet üşüyormuş ben terle terle su gibiydim ....

Öğleni çok hafif geçirecektim.Çatkapı misafirim geldi ortalık dağınıkken:skandal:
Çay falan hazırladım ,yemeyi az abartmış olabilirim:bicak:
Afiyet olsun cnm ben geç yaptım kahvaltıyi şimdi açlık hissediyorum yesem iyi olacak yoksa aksama çok acikir doymam ne yesem bilemedim :KK64: yulaf ezmesi var belki meyveli bişeyler yaparım :kk77:

Canım çook çok geçmiş olsun ... evi de halletmişsin helal olsun :KK19: bugün tam rahatladığını hissettim de o yüzden seslendim :KK48:

biz iyiyiz canım :KK200: arada ses et e mi :KK15: ?
Teşekkür ederim canım benim :KK16:
Senin hislerin meşhur caanimm :KK48:
Buralardayım artık inşallah :KK37:

Back
X