Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim süt sağmak sütü azaltır benimde yoktu ilk cocugumda inatla emzirdim emzire emzire geldi yani her kadının sütü kendi çocuğuna yetermis azdir mesela sürüm önemli olan az olması değil içeriği işte bunu bi anlasak gerisi gelecekBenim 2. Amailkini hiç emziremedim yok diye.ama bunda azmettim makinayla sagdım saat basi tahinler Malt içecekleri ne bulduyssm yedim içtim. Sonuç işte 90 kilo.ama pişman değilim vericem inşallah yardımlarınızla. ..
Gariban Mr. Değnek herşeyden habersizDeğnekim geliyormuş ... aradı bişey lazım mı diye ? yoooo dedim ...bi şaşırdı ... gün içinde marketi taşıdım eve tabiii![]()
öpem de githadi çıktım bende ... gelirseeem ne ala ... gelemezsem yarın ola hayrola![]()
Seviyorum seni lannn icim bi buruk zaten bi garip susama bana yarın yapalım bu organizasyonu dediler
hayır dedim yoo dedim takımımı cuma günü asla yalnız bırakamam dedim akşama kutlama yapıcaz derece var dedim
Trip attılar banahor gördüler beni
İçimdeki canavar uyandı
KES LANNNNNNNNNNNNN dedim
Bicepslerimi şişirdim
Halay çeken yumruk attım
NE ANLARSIN SEN TAKIM OLMAKTAN dedim
ağladıkaslarım var ya hani kaslarım kol kaslarım
o yüzden azcık sert vurmuşum
bir daha takımını da bir güncük bıraksan nolur ki diyemez bedelini ödedi anladı
BENİ ÇOK SEVİN BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
neden hatırlatıyosun kiSeviyorum seni lannn icim bi buruk zaten bi garip sus
Fazla kilolarimizi mi alacaksin Miu ?40.000 inci sayfaya ilk mesaj yazana sürprizim vaaar![]()
Yemezler onu işteneden hatırlatıyosun ki
bugün akşam vaytımı da mezun edecem diye içicem işte![]()
e zaten normali bu vaytım..Ben hiç izin kullanmadan mezun oluyorum yaaa![]()
Acaba kilo vermeyince işkence ettiğin için millet korkudan kilo verdiği için verecek kilosu kalmadığı için olabilir mi acaba
herkesler neden mezun oliyi ki ya
![]()
50 kilocuk bişeysin senden alsam alsam ancak canını alırım tövbeler olsunFazla kilolarimizi mi alacaksin Miu ?![]()
kadeh kaldırırım video atarım bak fotolar atarımYemezler onu işte![]()
He iyi o zaman bende sorun yoke zaten normali bu vaytım..
gireceksin mezun olup çıkacaksın temiz..
izin de neymiş izin kime yaramış ki şimdiye kadar
Acaba kilo vermeyince işkence ettiğin için millet korkudan kilo verdiği için verecek kilosu kalmadığı için olabilir mi acaba
Bilmem bu hafta biraz takım.durgundu sanki ilk 3 deyiz de birincilik zor gibi yine diğer takımlara bağlı da
çok mantıklı geldi
hele yarınbunu kaldırmayalım
o zaman geliyor asıl işkenceler![]()
Ay cok guldum50 kilocuk bişeysin senden alsam alsam ancak canını alırım tövbeler olsunne fazlan var da alıcam
![]()
Sen böyle yap yap sonra millet neden mezun oluyor de olmayıp ne yapalım işkence işkence
çok mantıklı geldi
hele yarınbunu kaldırmayalım
o zaman geliyor asıl işkenceler![]()