- Emoji Skoru
- 226.333
- Puanlar
- 598
tamammmmtavuk ızgara ve salata ayran
ızgara tavuklu salata ve ayran o zaman
gerçi paket ayran.. gerek yok.. soda limon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamammmmtavuk ızgara ve salata ayran

Valla ben sizden daha çok heyecan yapıyorum hadi az kaldı senin listeye ondan sonra bakmissin mart başı 55 anam ne de güzel yakışır sana
ay waytımm artıkkk cıs cos yokk akşamlarııı
dur bi dürteyim akşamcıları
@begum75
@ada81
@nehirnil111
@Makbule007
@Sarayca

Evde ki mesai hiccccccccccccccccc bitmiyormesai bitti yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ahh miucm canm özledm seni kalp kalp kalp.ben bi de buralarda arada @Kajupi minik kajuyu gördüm sanki.. kajum daha çok gelsene yahu.. koruma nasıl gidiyor.. neler yapıyorsun vs. öyle mezun olup yok olmak...![]()
Megim nasilsin
Çok mu aldın diyeceğim ama sen yapamazsın ki
Beni en çok smileyler anlatır bu saatten sonraMegim nasilsin
Ne oldu balım.iyi misin@Ausencia![]()
Çok mu uçtu tartı de heleBeni en çok smileyler anlatır bu saatten sonra![]()
İnan 4 gündür sadece burayı okuyorum gece gündüz yazmaya elim varmadıÇok mu aldın diyeceğim ama sen yapamazsın ki
Olsun balım geldin ya hemen spor diyet yerleşmemiş kilo uçar gider ne kadar fazla var kiİnan 4 gündür sadece burayı okuyorum gece gündüz yazmaya elim varmadı
Ne oldu nasıl oldu bir fikrim yok 5 tane farklı tartıda tartıldımSonuç aynı
Ama yedim kabul![]()
Hayatta söylemem şuanÇok mu uçtu tartı de hele
Ya yerleşip beni sevdilerseOlsun balım geldin ya hemen spor diyet yerleşmemiş kilo uçar gider ne kadar fazla var ki

Korkutma beni ya 10 kilo değildir herhaldeHayatta söylemem şuanazıcık sopa yiyeyim toparlanayım öyle söylerim
![]()

Senin gibi spor yapan biriye kilo mu dayanır sıkma canını hemen diyet acilinden spor hadi başla bakalım bugün menü ver spor ver çabuk miu sopayla gelir şimdiYa yerleşip beni sevdilerse
Naptım kendime![]()