Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Göreceksin tabi ki canım her şey mümkün :halay:

Bende istiyorum o zevkten :deli:Kıskanç demek ki hemen programını kıskanmış :KK70:

Bende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyim:rolleyes:Kolay gelsin kaptanım bende kitap getirdim yanımda okuyayım diye akşam 4-5 den sonra okuyacağım :KK71:

Ohh afiyet olsun çok iyi yapmışsın bende yanımda ceviz getiriyorum ara öğün birazdan 2 tane yiyeceğim:KK73:

Ahahhaa :KK70:Canımız sağolsun :KK200:

Ona göre dedim vurduğum yerden kimse kaldıramaz ayağını denk al :tokat::rolleyes:

Kargoya verilmiş süpürge iade edip onu alırız Ahhahaha :KK70:

Benim gücümü hafife almışlar :cool::KK70::rolleyes:Perdelerimi indirdiğimde kedi gibi bir insanım oysa ki(konuyla çok alakasız ama ):rolleyes:

Eki Görüntüle 2071124

inşallah canım sizlerin desteğiyle başaracam bu sefer :KK200::KK200:

untitled.webp

Yarın gözüm nerede biliyorsunuzzz

:sampiyon:

Yapar mıyız kızlarrrr:rolleyes:

Bu aralar çok cimriyim2:deli:
Bi gul 5 lira:KK17:
evet bir gül 5 tl süslenince falan o gül 10 tlyi bulur....benim elim çok açık yaa benimki de kötü hiç hesap kitap yapmıyorum Allahtan eşim tutumlu cimri de yoksa oooo benden bişey olmazdı. çok kötü bişey benimki alırım sepete atarım bişeyi beğendiysem ne kadardır daha ucuzu varmıdır bakmam eşim çok uyarır beni he he derim sonra yine bildiğimi yapıyorum...

ona çok bile kutlama boşver :KK53:

var tabi ki nilişkom sevinir ya kutla yine bence

sen o eltiyi bilmiyonda öyle konuşuyon işte :işsiz:
Eğer hikaye falan koyarsa resim yazarım tekrardan belki ama yapmazsa bir şey bende yazmam kutladım işte 1 gün önceden yazışırken :KK70:
inşallah canım sizlerin desteğiyle başaracam bu sefer :KK200::KK200:

Başaracağız tabi ki canım elimizden hiç bir şey kurtulamaz o kara yağlar pis yağlar mı kurtulacak:KK71:

Back
X