Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harika bu eflal.. ben olsam ağlardım kesin böyle hediye gelse.. aşırı sulugözüm ellerinize sağlık..

ceviz badem birşeyler ye eflal.. akşam 19:00 a kadar ye bişeyler aç kalma
Akşamı yemedim daha. Çorba içecektim yine ama tok tutmuyor yoğurt olmayınca. Peynirli salata yerim akşama. 2 de ceviz

Sağol canım umarım beğenir :)

ablam yarın 19:00 a sinema bileti almış
:skandal:
yarın cuma
napcam yaaa

KIZLAAARRRRRRRRRRRRR

YARIN KİLO BİLDİRİMLERİNİ EN GEÇ 16:00 DA BİTİRMİŞ OLALIM

ÇOK ÖNEMLİ

:KK17:
canım listedekileri etiketle ayrıca telleri var mı sende gün içerisinde dürt olmaz mı ?

Merhaba herkese
Menu
Sabah 200 ml sut, 3 y.k yulaf (porridge) , 1 ceviz, 3 badem, 3 kuru uzum
Oglen- kucuk bi parca et, Az yogurt, 1 kepce brokoli corbasi, biber , domates, patlican firinda
Biraz once de- 1 kuru incir, 5 kuru uzum, 1 bardak tarcinli sut
Su 1 litre, aksama kadar 2 olur
Spor daha bitirmedim
@MiuLego

Merhaba herkese
Menu
Sabah 200 ml sut, 3 y.k yulaf (porridge) , 1 ceviz, 3 badem, 3 kuru uzum
Oglen- kucuk bi parca et, Az yogurt, 1 kepce brokoli corbasi
Biraz once de- 1 kuru incir, 5 kuru uzum, 1 bardak tarcinli sut
Su 1 litre, aksama kadar 2 olur
Spor daha bitirmedim
@MiuLego
nerdesin sen:sinirli:
kırmızı etle süt ürünleri tüketme demir emilimini engelliyor.. perşembe menüsü bu az eksi getiren cinsten:KK15:

Günaydın canlarimmmmm.
Ben malum bu gece irana gidiyorum yarin irada olacagim.
Gecen hafta . 75.7
Bu hafta . 74.9
Giden . 800 gr
Bosuna ac kalmamisim. Çok şükür.. En Büyük KK

Evet canim hayır
Aksam yimirtami fistigimi yedim kuafore gittim.
Pek doymamis gibiydim ama zAman gectikce acligim gecti. Eve gittigimde zaten yemek yenmisti corbayla filanda ugrasmadim. Meyve yoğurt az kabak cekirdegi atistrip yattim.
Ac kalmak ise yaradi sonunda şükür.
Aksam form cayi da icmistim. Ilk kalktığımda tik yoktu 2 kasik yogurt sonrasi wc de oldu ve mutlu son. Eksi 400 daha gidince toplamda 800. Oley:KK200:
Sayenizde. Once kaptanima sonra hepimize teşekkürler kizlar.
Not. Yakinda salona yazılı yorum. Yüzme si fitness i herseyi olacak. Esimle gideceğiz:KK49::KK49:
Tebrikler canım
Cok guzel olmus canim
Sağol canım
süper olmuş ellerinize sağlıkkk canımmm çook beğenir öğretmenii
Ay sağol ada umarım beğenir. Oğlumu bir görsen süpriz yapacam diye havalara uçuyor anasının oğlu :KK70:
Harika bence çok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık canım :KK9::KK9:
Sağol canım

dürterim aynen ada.. ama liste dışının da bildirmesi önemli tüm listeyi yayınlamadan çıkarsam içim rahat etmez

Ayyy ilk bildirimimmm :))) çok heyecanlııı :)) sabah erkenden bildiririm ben miucum :)

Tebrikler canım

Sağol canım

Ay sağol ada umarım beğenir. Oğlumu bir görsen süpriz yapacam diye havalara uçuyor anasının oğlu :KK70:

Sağol canım
benimkide çiçek alacak diye çook mutlu heyecanlı eşim bu gider öğretmenim size çiçek alacağız der kesin diyor :KK70::KK70:ki kesin der tutamaz :KK70:

nerdesin sen:sinirli:
kırmızı etle süt ürünleri tüketme demir emilimini engelliyor.. perşembe menüsü bu az eksi getiren cinsten:KK15:
Kirmizi et degildi. Zaten cok azdi o da. Modum dusuk bugun. Disarisi da cikilacak gibi degil, ne yapsam ki evde . Aslinda bugun meyve yemek istemiyordum. Iste ablam gelince azittim biraz canim kaptanimo_O

Back
X